X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:41

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:
    A mi się waga popsuła 4 m-ce temu i nie wiem ile ważę hihihi :P

ja to 45 kg i waga ani drganie :P

zazdroszczę tobie!!!!!!

Ja bym chciała przytyć, ale to nierealne. I nawet po 30-tce nic na mnie nie działa. Poczekam do 40-tki :P

megan8 lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane to dla Was i Waszych maluszków tych dużych, małych i tych w brzuszkach, posłuchajcie nawet jak tego piosenkarza nie lubicie, jest cudna kołysanka ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE

Buziaki dla Waszych dzieciaczków :D

megan8, samira, bliska77, polarmiś, anna maria, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:42

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:

zazdroszczę tobie!!!!!!

Ja bym chciała przytyć, ale to nierealne. I nawet po 30-tce nic na mnie nie działa. Poczekam do 40-tki :P

Jeszcze nigdy w życiu nie udało mi się wypowiedzieć takich słów: "chciałabym przytyć, ale to nierealne" :) - myślę, że mi to jednak niepisane...;)

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:

zazdroszczę tobie!!!!!!

Jeszcze nigdy w życiu nie udało mi się wypowiedzieć takich słów: "chciałabym przytyć, ale to nierealne" :) - myślę, że mi to jednak niepisane...;)

Tak samo jest trudno przytyć, jak i schudnąć osobom, które mają problemy z wagą :P

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu po prawie 10 latach starań o przytycie w końcu udało mi się przytyć mam nadzieję, ze jakiś czas tak będzie bo ja znów wciągu tygodnia potraefie schudnąć nawet 3 kg. ale hormony też robią swoje ;)

caffe, megan8, samira, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:42

inessa, samira, bliska77, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:

zazdroszczę tobie!!!!!!

Caffe, chętnie oddam Ci jakieś 10kg, 45kg to po prostu niesprawiedliwe i już ;-)

inessa, megan8, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    gosia7122 wrote:
    iza37 wrote:
    Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc :( Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?

Aga moja historia jest podobna ja też poroniłam w 15 tc i długo o niej nie wiedziałam ,krwawiłam co brałam za @ a miałam krwiaka a moja pożal się Boże lekarka nie rozpoznała ciąży i hormony mi zapisywała.Ciężko jest z tym żyć ,mój synek miałby teraz dwa lata i jak czasem widzę dzieci w jego wieku to mi łzy same lecą.Teraz też wiem że się nie udało ale może jeszcze spróbuję ,zobaczymy...

Dlaczego poroniłyście?? jeśli można spytać

u mnie PCO i duża niedoczynność tarczycy, o której jeszcze w 2007 roku oczywistsze nie wiedziałam a z taką niedoczynnością zajście w ciąże graniczy z cudem nie mówiąc już o jej utrzymaniu no i potem cała batalia. Powiem jedno w ciąży badajcie koniecznie TSH

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej nocy szalonej i pieknego wypoczynku :)

bliska77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane dobrej nocy szalonej i pieknego wypoczynku :)

Inessa dziękujemy i wzajemnie, dużo spokoju i samych dobrych emocji

megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Pytam o te poronienia ,bo też mi się zdarzyło w 1996 w pierwszej ciąży ,wtedy kupiliśmy meble i chcąc pomóc wnosiłam je ,no dupa
    wtedy też to był 5-6 tydzień i nic nie wiedziałam że jestem
    krwawiłam dwa tygodnie ,samo się tam oczyściło wszystko
    a jak było w waszym przypadku?

ja poroniłam bo miałam krwiaka i łożysko się odklejało ale to wszystko w dużej mierze wina lekarzy bo na usg tego nie widzieli ,dopiero w szpitalu na lepszym sprzęcie ,lekarz rozpoznał ale dostałam krwotoku i nic nie dało się zrobić.Ja o ciązy dowiedziałam się dopiero w 15 tygodniu nie miałam żadnych objawów a lekarka nic nie widziała choć mnie badała i cytologie nawet robiła.Dopiero jak dostałam krwawienia to wymusiłam na niej usg i wtedy wyszło że ciąża ale o krwiaku nic mi nie powiedzieli i do pracy nawet chodziłam i tam zasłabłam a potem szpital i wielkie oczy lekarzy że ja chodziłam w takim stanie ,mówię Wam dziewczyny że to straszne co przerzyłam...

megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez o Was pamietam!!!

megan8, bliska77, Bursztyn, anna maria, iza37, inessa, grosza lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    o mój 8-latek jeszcze słodziak. Jeszcze nie nastolatek ale już nie dziecko. Uwielbiam go!!!!!

Ja tez mam takiego 8-letniego słodziaka-ale dziewczynkę.Jest cudowna ale czasami potrafi pokazac niezłe różki:)No i mówiła mi ,że nie chce ani brata ani siostry...taka moja mała jedynaczka:)

bliska77, megan8, polarmiś, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o wage...no to ja nawet w tej kwestii sie nie wypowiadam:(Z tego co wyczytałam to bardzo daleko mi do ktorejkolwiek z Was:((

bliska77, megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wagę to ja jeszcze dwa lata temu ważyłam 108 kg długo walczyłam i tabletki i sanatorium i nic a jak schudlam 6 kilo to zaraz 11 przytylam więc kicha , ale we wrzesniu rok temu przeszlam zabieg zmniejszenia żołądka i schudłam prawie 40 kilo co prawda troszkę mi się przybralo bo z dwa kilo ale teraz mam 70 Wogóle moja cała rodzina od strony mamy jest bardzo pulchna więc mam to w genach i nie chciałam jak moja mam w wieku 50 lat zabrać się z tego świata przez cukrzyce nadcisnienie paraliże i inne takie , a jeśli chodzi o poronienie to chciałam byc gierojka i jak to baba zaczęlam porządki w polsce w domu potem wracalam do niemiec i targalam walizki potem porzadki u mojego a na koniec duze porzadki w restauracji u siostry i tamm zakonczyła się ta ciąża Więc teraz będę leniem i nie bede jak wariatka latała . Więc oszczędzajcie sie dziewczyny z brzuszkami

megan8, Bursztyn, wenus, anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    A jesli chodzi o wage...no to ja nawet w tej kwestii sie nie wypowiadam:(Z tego co wyczytałam to bardzo daleko mi do ktorejkolwiek z Was:((

Wenus jak u Ciebie?dajesz rade?mysle o Tobie

inessa lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 349 350 351 352 353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ