X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

caffe, samira, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:41

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:
    A mi się waga popsuła 4 m-ce temu i nie wiem ile ważę hihihi :P

ja to 45 kg i waga ani drganie :P

zazdroszczę tobie!!!!!!

Ja bym chciała przytyć, ale to nierealne. I nawet po 30-tce nic na mnie nie działa. Poczekam do 40-tki :P

megan8 lubi tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

bliska77, iza37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane to dla Was i Waszych maluszków tych dużych, małych i tych w brzuszkach, posłuchajcie nawet jak tego piosenkarza nie lubicie, jest cudna kołysanka ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE

Buziaki dla Waszych dzieciaczków :D

megan8, samira, bliska77, polarmiś, anna maria, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:42

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:

zazdroszczę tobie!!!!!!

Ja bym chciała przytyć, ale to nierealne. I nawet po 30-tce nic na mnie nie działa. Poczekam do 40-tki :P

Jeszcze nigdy w życiu nie udało mi się wypowiedzieć takich słów: "chciałabym przytyć, ale to nierealne" :) - myślę, że mi to jednak niepisane...;)

inessa, caffe, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:

zazdroszczę tobie!!!!!!

Jeszcze nigdy w życiu nie udało mi się wypowiedzieć takich słów: "chciałabym przytyć, ale to nierealne" :) - myślę, że mi to jednak niepisane...;)

Tak samo jest trudno przytyć, jak i schudnąć osobom, które mają problemy z wagą :P

inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w końcu po prawie 10 latach starań o przytycie w końcu udało mi się przytyć mam nadzieję, ze jakiś czas tak będzie bo ja znów wciągu tygodnia potraefie schudnąć nawet 3 kg. ale hormony też robią swoje ;)

caffe, megan8, samira, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:42

inessa, samira, bliska77, anna maria, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:

zazdroszczę tobie!!!!!!

Caffe, chętnie oddam Ci jakieś 10kg, 45kg to po prostu niesprawiedliwe i już ;-)

inessa, megan8, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    gosia7122 wrote:
    iza37 wrote:
    Aga ja poroniłam w 2009 i w 2010 roku. W sylwestra dowiedziałam sie z testu że jestem w ciąży a 8 stycznia było juz po wszystkim,byłam w 15tc :( Przeżyłam to bardzo mocno ale nie poddawałam się a teraz zaczynam miewać wątpliwości, ze za stara, że mąż nie taki, że dzieci już dorosłe itd. Ale z WAMI poczułam ze warto próbować, nie poddawać się. Rozumiem co czujesz, bo czuję podobnie. Nie, nie nastawiam sie, ze nie przyjdzie@,bo wszystkie objawy sa jak co miesiąc, tylko zastanawia mnie to silne kłucie tylko jednego jajnika?

Aga moja historia jest podobna ja też poroniłam w 15 tc i długo o niej nie wiedziałam ,krwawiłam co brałam za @ a miałam krwiaka a moja pożal się Boże lekarka nie rozpoznała ciąży i hormony mi zapisywała.Ciężko jest z tym żyć ,mój synek miałby teraz dwa lata i jak czasem widzę dzieci w jego wieku to mi łzy same lecą.Teraz też wiem że się nie udało ale może jeszcze spróbuję ,zobaczymy...

Dlaczego poroniłyście?? jeśli można spytać

u mnie PCO i duża niedoczynność tarczycy, o której jeszcze w 2007 roku oczywistsze nie wiedziałam a z taką niedoczynnością zajście w ciąże graniczy z cudem nie mówiąc już o jej utrzymaniu no i potem cała batalia. Powiem jedno w ciąży badajcie koniecznie TSH

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dobrej nocy szalonej i pieknego wypoczynku :)

bliska77, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane dobrej nocy szalonej i pieknego wypoczynku :)

Inessa dziękujemy i wzajemnie, dużo spokoju i samych dobrych emocji

megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Pytam o te poronienia ,bo też mi się zdarzyło w 1996 w pierwszej ciąży ,wtedy kupiliśmy meble i chcąc pomóc wnosiłam je ,no dupa
    wtedy też to był 5-6 tydzień i nic nie wiedziałam że jestem
    krwawiłam dwa tygodnie ,samo się tam oczyściło wszystko
    a jak było w waszym przypadku?

ja poroniłam bo miałam krwiaka i łożysko się odklejało ale to wszystko w dużej mierze wina lekarzy bo na usg tego nie widzieli ,dopiero w szpitalu na lepszym sprzęcie ,lekarz rozpoznał ale dostałam krwotoku i nic nie dało się zrobić.Ja o ciązy dowiedziałam się dopiero w 15 tygodniu nie miałam żadnych objawów a lekarka nic nie widziała choć mnie badała i cytologie nawet robiła.Dopiero jak dostałam krwawienia to wymusiłam na niej usg i wtedy wyszło że ciąża ale o krwiaku nic mi nie powiedzieli i do pracy nawet chodziłam i tam zasłabłam a potem szpital i wielkie oczy lekarzy że ja chodziłam w takim stanie ,mówię Wam dziewczyny że to straszne co przerzyłam...

megan8, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja tez o Was pamietam!!!

megan8, bliska77, Bursztyn, anna maria, iza37, inessa, grosza lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    o mój 8-latek jeszcze słodziak. Jeszcze nie nastolatek ale już nie dziecko. Uwielbiam go!!!!!

Ja tez mam takiego 8-letniego słodziaka-ale dziewczynkę.Jest cudowna ale czasami potrafi pokazac niezłe różki:)No i mówiła mi ,że nie chce ani brata ani siostry...taka moja mała jedynaczka:)

bliska77, megan8, polarmiś, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jesli chodzi o wage...no to ja nawet w tej kwestii sie nie wypowiadam:(Z tego co wyczytałam to bardzo daleko mi do ktorejkolwiek z Was:((

bliska77, megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli chodzi o wagę to ja jeszcze dwa lata temu ważyłam 108 kg długo walczyłam i tabletki i sanatorium i nic a jak schudlam 6 kilo to zaraz 11 przytylam więc kicha , ale we wrzesniu rok temu przeszlam zabieg zmniejszenia żołądka i schudłam prawie 40 kilo co prawda troszkę mi się przybralo bo z dwa kilo ale teraz mam 70 Wogóle moja cała rodzina od strony mamy jest bardzo pulchna więc mam to w genach i nie chciałam jak moja mam w wieku 50 lat zabrać się z tego świata przez cukrzyce nadcisnienie paraliże i inne takie , a jeśli chodzi o poronienie to chciałam byc gierojka i jak to baba zaczęlam porządki w polsce w domu potem wracalam do niemiec i targalam walizki potem porzadki u mojego a na koniec duze porzadki w restauracji u siostry i tamm zakonczyła się ta ciąża Więc teraz będę leniem i nie bede jak wariatka latała . Więc oszczędzajcie sie dziewczyny z brzuszkami

megan8, Bursztyn, wenus, anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    A jesli chodzi o wage...no to ja nawet w tej kwestii sie nie wypowiadam:(Z tego co wyczytałam to bardzo daleko mi do ktorejkolwiek z Was:((

Wenus jak u Ciebie?dajesz rade?mysle o Tobie

inessa lubi tę wiadomość

201407014965.png
‹‹ 349 350 351 352 353 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ