35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
To razem też staranka możemy rozpocząć
bo ja gdzieś w połowie maja teoretycznie powinnam. A praktycznie, to jeden Bóg wie, kiedy będzie możliwe.
to działamy wszystkie razem tz. w sensie pomocniczym ,wirtualnym
iza37, caffe, nick nieaktualny, Mango, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Ja zrobiłam obchód po ogrodzie i polukałam na roślinki. Uwielbiam te weekendowe zaglądanka
Rośliny nie przemarzły, maliny wypuszczają liście także sobie podjem w tym roku, bo w zeszłym było ich mało, bo to zeszłoroczne sadzonki. Te wypuszczają kilka pędów, także do przymrozków będą owocowały 
Piękna pogoda
Miłego dnia dziewczyny
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
bo ja gdzieś w połowie maja teoretycznie powinnam. A praktycznie, to jeden Bóg wie, kiedy będzie możliwe.
A już myślałam, że się wymieniać będziemy
nick nieaktualny, iza37, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
heheeh ,to ciekawy pomysł
,albo sex grupowy buhahahaah
(żart
)
caffe, nick nieaktualny, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
(żart
)
Może wtedy by się udało
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:iza37 wrote:samira wrote:założyłam nowy temat na naszym wątku ,proszę lukać

Samirko moze jeszcze by wiek dorzucić?
nie ma sprawy ,mówisz-masz :*
jeszcze dopisałam ze mam już syna ,jak ktoś posiada już jakiś narybek to też wpisać
nick nieaktualny, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
(żart
)
Może wtedy by się udało
caffe a wiek 35+ czy cały czas 18
nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za słowa otuchy

do nas dziś znajomi przychodzą ale jakoś nie mam ochoty, no nic zaraz winko sobie otworzę i chyba z tego wszystkiego się opiję (nie, nie zrobię tak, nie leży to w mojej naturze, tak tylko gadam)
anna maria, nick nieaktualny, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane! Aga kochana a może jednak się podniesie

Oj dziewczyny uśmiałam się z tych ciekawych propozycji hahahahahahahhahahaha
Samirko a co ja mam wpisać adopcje?! Tylko nie wiem kiedy ona będzie?
U nas pochmurno chłodno i deszczowo
DObrego odpoczynku Wam życze kochane cały czas o każdej pamiętam
anna maria, Bursztyn, caffe, angela, megan8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Witam Kobietki. Wkoncu nadrobilam posty z calego dnia
Widze ze nastroje w kratke.
Inesska napisz jutro jak wam poszlo na testach.
Caffe ja rowniez stosowalam testy owu w ostatnim cyklu.
Angela, iwka76, Megan dbajcie o siebie kochane.
U mnie ciaza narazie rozwija sie prawie bezobjawowo. Mam nabrzmiale piersi, czasami cos mnie pokluje w podbrzuszu i to tyle. Czuje sie dobrze, nie brakuje mi energii.Mam wiekszy apetyt i ciagle chce mi sie pic.
Ciekawe ile przytyje? Narazie waze 55kg.
Jutro wieczorem wracam do domu i planuje w sobote powiedziec mezowi o ciazy.
Wyobrazcie sobie kochane ze ja nie wypowiedzialam jeszcze ''jestem w ciazy '' na glos. Nikomu jeszcze nie powiedzialam!Tylko wy wiecie.
W sobote powiem mezowi i rodzicom
Pozdrawiam wszystkie
KaRa - u mnie już zaczyna się 14 sty tydzień , a na wadze 1,5kg więcej - myślę ,że to tycie się dopiero naprawdę zacznie - moja waga wyjściowa wynosiła 57,5kg , ale nie chciałabym przesadzic - max 12-13kg
nick nieaktualny, caffe, Bursztyn, megan8, nick nieaktualny, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
mi spadła tempka 2 dni temu, wię teraz czekam na okres, a przyjdzie napewno,bardzo to czuję jak zawsze,szkoda.....No cóż Aguś przed nami kolejny cykl i bieremy sie do roboty
nick nieaktualny, caffe, megan8, nick nieaktualny, grosza lubią tę wiadomość