35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycaffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
To razem też staranka możemy rozpocząćbo ja gdzieś w połowie maja teoretycznie powinnam. A praktycznie, to jeden Bóg wie, kiedy będzie możliwe.
to działamy wszystkie razem tz. w sensie pomocniczym ,wirtualnymiza37, caffe, inessa, Mango, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
Ja zrobiłam obchód po ogrodzie i polukałam na roślinki. Uwielbiam te weekendowe zaglądanka
Rośliny nie przemarzły, maliny wypuszczają liście także sobie podjem w tym roku, bo w zeszłym było ich mało, bo to zeszłoroczne sadzonki. Te wypuszczają kilka pędów, także do przymrozków będą owocowały
Piękna pogoda
Miłego dnia dziewczynysamira, inessa, Bursztyn, Mango lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
To razem też staranka możemy rozpocząćbo ja gdzieś w połowie maja teoretycznie powinnam. A praktycznie, to jeden Bóg wie, kiedy będzie możliwe.
to działamy wszystkie razem tz. w sensie pomocniczym ,wirtualnym
A już myślałam, że się wymieniać będziemysamira, iza37, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
A już myślałam, że się wymieniać będziemy
heheeh ,to ciekawy pomysł,albo sex grupowy buhahahaah
(żart
)
caffe, inessa, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
(żart
)
Może wtedy by się udałosamira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:iza37 wrote:samira wrote:założyłam nowy temat na naszym wątku ,proszę lukać
Samirko moze jeszcze by wiek dorzucić?
nie ma sprawy ,mówisz-masz :*
jeszcze dopisałam ze mam już syna ,jak ktoś posiada już jakiś narybek to też wpisaćinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:samira wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
(żart
)
Może wtedy by się udało
caffe a wiek 35+ czy cały czas 18inessa, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny za słowa otuchy
do nas dziś znajomi przychodzą ale jakoś nie mam ochoty, no nic zaraz winko sobie otworzę i chyba z tego wszystkiego się opiję (nie, nie zrobię tak, nie leży to w mojej naturze, tak tylko gadam)anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane! Aga kochana a może jednak się podniesie
Oj dziewczyny uśmiałam się z tych ciekawych propozycji hahahahahahahhahahaha
Samirko a co ja mam wpisać adopcje?! Tylko nie wiem kiedy ona będzie?
U nas pochmurno chłodno i deszczowo
DObrego odpoczynku Wam życze kochane cały czas o każdej pamiętamanna maria, Bursztyn, caffe, angela, megan8, samira, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:Witam Kobietki. Wkoncu nadrobilam posty z calego dnia
Widze ze nastroje w kratke.
Inesska napisz jutro jak wam poszlo na testach.
Caffe ja rowniez stosowalam testy owu w ostatnim cyklu.
Angela, iwka76, Megan dbajcie o siebie kochane.
U mnie ciaza narazie rozwija sie prawie bezobjawowo. Mam nabrzmiale piersi, czasami cos mnie pokluje w podbrzuszu i to tyle. Czuje sie dobrze, nie brakuje mi energii.Mam wiekszy apetyt i ciagle chce mi sie pic.
Ciekawe ile przytyje? Narazie waze 55kg.
Jutro wieczorem wracam do domu i planuje w sobote powiedziec mezowi o ciazy.
Wyobrazcie sobie kochane ze ja nie wypowiedzialam jeszcze ''jestem w ciazy '' na glos. Nikomu jeszcze nie powiedzialam!Tylko wy wiecie.
W sobote powiem mezowi i rodzicom
Pozdrawiam wszystkie
KaRa - u mnie już zaczyna się 14 sty tydzień , a na wadze 1,5kg więcej - myślę ,że to tycie się dopiero naprawdę zacznie - moja waga wyjściowa wynosiła 57,5kg , ale nie chciałabym przesadzic - max 12-13kginessa, caffe, Bursztyn, megan8, bliska77, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
mi spadła tempka 2 dni temu, wię teraz czekam na okres, a przyjdzie napewno,bardzo to czuję jak zawsze,szkoda.....No cóż Aguś przed nami kolejny cykl i bieremy sie do robotyinessa, caffe, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość