35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:angela wrote:anna maria - coś mi się wydaje, że ktoś zamieszkał w Twoim brzuszku!-wykres piękny
Angela tak bym chciala ,jutro rano sie okarze.
Dopinguję Ci z całego serca!!!inessa, caffe, anna maria, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:inessa wrote:Samirko trzeba być czasami narcyzami
Burszytnku troszke rozumiem ile tego jest bo w meduku tego się uczyłam a potem na studiach z biomedyki i troszke na psychologi ( a mieliśmy bardzo dobrych wykładowców z psychologii lecz wymagających) daj sobie dzis na luz wieczorkiem. Ja wczoraj nie dałam i noc taka sobie wyszedł ze mnie cały stres ale w taki sobie sposób. Dlatego warto coś zrobić dla siebie od czasu do czasu
Zapisałam się bo przecież też czekam na dziecko (spod serca ale nasze dziecko) chyba moge co nie ?
Inessko, mam jakiegos dola juz od paru dni, wszystkiego mi sie odechcialo.
Kochana wydaje mi się,że to u Ciebie już zmęczenie daje się we znaki do tego dużo czasu sama jesteś. Oj chętnie bym się z Tobą spotkała pogadała i pośmiała wypiła winko i przytuliła. Trzymaj się ciepło kochana i prosze wiem,że trudno ale odpocznijBursztyn, caffe, megan8, samira, angela lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:A ja lubie czerwone wino półwytrawne ale niestety mam bardzo słąbą głowe i takie większe dwa keliszki do wina i już jestem wzięta i to porządnie mój M ma ze mnie ubaw
kwestia wprawy kochana częściej pij!!! ja po ciąży jak wypiłam pół kieliszka już było zabawnieBursztyn, inessa, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:angela wrote:anna maria - coś mi się wydaje, że ktoś zamieszkał w Twoim brzuszku!-wykres piękny
to musimy wytrzymać do jutra rana kurczę no ale damy radęinessa, iwka76, megan8, anna maria, angela, caffe lubią tę wiadomość
-
Dorka71 wrote:może najwyższy czas na jakieś badania?od czego zacząć?
morfologia, hormony: tsh ft4 ft3 prolaktyna proesteron glukoza hbs amh cytologia , usg , mocz więcej nie przychodzi mi do głowymegan8, inessa, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:anna maria wrote:angela wrote:anna maria - coś mi się wydaje, że ktoś zamieszkał w Twoim brzuszku!-wykres piękny
to musimy wytrzymać do jutra rana kurczę no ale damy radę
trzymam kciuki i czekamy na wiadomośćgrosza, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
a ja obiecałam sobie że będę leniuchować ale juzzdążyłam zrobić zakupy na gołąbki zaparzyć ta kapuste i przygotować farsz i w dodatku zrobiłam pyszny sosik do spagetti , i to wszystko dla tego mojego marudy jak mnie nie będzie przy nim . Ja się tak poświęcam a on ma to wszystko gdzieś ale nie umię go zostawić bez wyprowiantowania hihihihii a na obiadek zrobiłam rybkę w pikantnej panierce i zapiekana pod specjalnym serowym sosem z brokułami do tego ryz i takie niby leczo warzywne pycha . Która ma ochote zapraszam hihihih
megan8, inessa, samira, anna maria, caffe, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
megan8 wrote:iwka76 wrote:a ja obiecałam sobie że będę leniuchować ale juzzdążyłam zrobić zakupy na gołąbki zaparzyć ta kapuste i przygotować farsz i w dodatku zrobiłam pyszny sosik do spagetti , i to wszystko dla tego mojego marudy jak mnie nie będzie przy nim . Ja się tak poświęcam a on ma to wszystko gdzieś ale nie umię go zostawić bez wyprowiantowania hihihihii a na obiadek zrobiłam rybkę w pikantnej panierce i zapiekana pod specjalnym serowym sosem z brokułami do tego ryz i takie niby leczo warzywne pycha . Która ma ochote zapraszam hihihih
ja mam ochotę
to zapraszam serdecznie i Ciebie Megan i Inesskeinessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:Dorka71 wrote:może najwyższy czas na jakieś badania?od czego zacząć?
morfologia, hormony: tsh ft4 ft3 prolaktyna proesteron glukoza hbs amh cytologia , usg , mocz więcej nie przychodzi mi do głowy
no to jestem przerażona...juz lecę po kredytinessa, samira, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:angela wrote:anna maria - coś mi się wydaje, że ktoś zamieszkał w Twoim brzuszku!-wykres piękny
trzymam kciuki &&& bo mam nadzieję że jutro zmienimy w tabelce z terminu @ na term. poroduinessa, anna maria, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykurcze ta moja @ taka pojechana ,w sensie słaba i boję się dodatkowego krwawienia w cyklu ehhh...od 5dc CLO ciekawe co się z tego wykluje a muszę w końcu zacząć pic siemię bo przy CLO jest mało śluzu a ja mam go wogóle mało ..czas pokaże...
inessa, anna maria, Bursztyn, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny