35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Samira dzięki
ta @ minie wykańcza jestem mocno osłabiona mam większe pragnienie, i zawroty głowy mnie dopadają zwłaszcza w nocy jak wstaję to pewnie też przez to szczepienie na wzw ale już jutro będzie lepiej... chyba ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 19:25
inessa, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu tak się denerwujesz? Rozumiem troszke i przytulam mocno. Grosza weź i kup żelazo i magnez z wit. B oraz łykaj wit. C w czasie @, ja mam tak za każdym razem i troche pomaga.
Bursztyn, samira, grosza, anna maria, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobrej nocy dla każdej, Izunia przytulam do serca. Ja mam też nerwy jakieś dzisiaj ,jutro pewno @ przyjdzie no i pogoda masakryczna wczoraj w nocy prawie 20 st.a teraz tylko 7st.
Pamiętam mocno o każdej dobrej nocki i niedzieliiza37, Bursztyn, samira, grosza, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobranoc:)
anna maria, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Dziewczyny udalo sie jestem w CIAZY !!!!!!!!!!!!!!!!! ,dwie piekne rozowe kreski.
gratulacje kochana i zdrówka życzę , oby tak dalej a żeczywiście trzeba będzie zmienić nazwę forum Caluskianna maria, caffe, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nie wiem co to może oznaczać ale moje objawy się troche zmniejszyly jedynie co zostalo to wrazliwe sutki przy mocniejszym dotyku aż mnie korci żeby kupić test i ból brzucha przy naciskaniu lekkim i uczucie pełnego pęcheża .Muszę szybko do lekarza bo oszaleje Pozdrawiam i uciekam do pracy i życzę milego dzionka
anna maria, iza37, caffe, inessa, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:iwka76 wrote:a ja obiecałam sobie że będę leniuchować ale juzzdążyłam zrobić zakupy na gołąbki zaparzyć ta kapuste i przygotować farsz i w dodatku zrobiłam pyszny sosik do spagetti , i to wszystko dla tego mojego marudy jak mnie nie będzie przy nim . Ja się tak poświęcam a on ma to wszystko gdzieś ale nie umię go zostawić bez wyprowiantowania hihihihii a na obiadek zrobiłam rybkę w pikantnej panierce i zapiekana pod specjalnym serowym sosem z brokułami do tego ryz i takie niby leczo warzywne pycha . Która ma ochote zapraszam hihihih
nie poswiecalabym sie tak dla zadnego facetaa, a tym bardziej takiego ktory wszystko olewa, sorry musialam to napisac. Powinnas leniuchowac i relaksowac sie a nie skakac kolo chlopa
kurcze ale mnie tak juz mamusia naumiała że nikt nie może być glodny nawet ktos kto wkurza i too mocnooooooooo i nie umię sie przestawić .Ale zobaczymy po przyjezdzie z polski Pozdrawiam goorącoanna maria, inessa, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:nie wiem co to może oznaczać ale moje objawy się troche zmniejszyly jedynie co zostalo to wrazliwe sutki przy mocniejszym dotyku aż mnie korci żeby kupić test i ból brzucha przy naciskaniu lekkim i uczucie pełnego pęcheża .Muszę szybko do lekarza bo oszaleje Pozdrawiam i uciekam do pracy i życzę milego dzionka
iwka na temat bol sutkow to u mnie jest Taki bol ze nawet stanik mi przeszkadza i mam ciagle mdlosi od rana.Mnie brzuch tez pobolewa.Ja planuje lekarz za jakies 2 tyg.inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Aniu to taki prezent dla nas z okazji 400 strony prawda?
Ja wam dzis nie bedę psuła pięknego nastroju, źle się czuję,wzmożone objawy okresowe:((( Ale myślę o każdej z Was i trzymajcie się cieplutko.Miłego wspaniałego dnia wam życzę kochane moje:)))anna maria, inessa, Mango, Bursztyn, megan8, polarmiś lubią tę wiadomość