35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:temp mi spadła ,zaczynam się denerwować na poważnie
nie wiem co myśleć
może to jakieś anomalia są, a nie ciąża
czuję strach w sobie
megan - takie wahania to norma, a na pewnym etapie trzeba zarzucić mierzenie , bo to tylko wprowadza niepotrzebny stresinessa, iza37, Bursztyn, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
mi spadła tempka 2 dni temu, wię teraz czekam na okres, a przyjdzie napewno,bardzo to czuję jak zawsze,szkoda.....No cóż Aguś przed nami kolejny cykl i bieremy sie do roboty
Dziewczyny popatrzcie sobie na wykres koleżanki o niku Avensis.inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane a widziałyście juz dzisiaj jej bete niestety zaczęła spadać i wiecie co ja uważam ,że to wina lekarza nie obrażając nikogo ale beznadziejnego
mam nadzieje,że jeszcze się podniesie. A Anna Maria śliczny ma wykresik
samira, bliska77, polarmiś, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
mi spadła tempka 2 dni temu, wię teraz czekam na okres, a przyjdzie napewno,bardzo to czuję jak zawsze,szkoda.....No cóż Aguś przed nami kolejny cykl i bieremy sie do roboty
Dziewczyny popatrzcie sobie na wykres koleżanki o niku Avensis.
plamienia, krwawienia - nic więcej tylko progesteron , jaka ja teraz jestem mądra, a walczyłam z tym tyle lat i żaden mądry gin na to nie wpadł - stracone 7 lat starańBursztyn, megan8, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
anna maria - coś mi się wydaje, że ktoś zamieszkał w Twoim brzuszku!-wykres piękny
iza37, Bursztyn, iwka76, megan8, inessa, samira, bliska77, grosza, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModlitwa jest jednym z
najlepszych prezentów, jakie otrzymujemy całkowicie za darmo. Czy
pomyślałaś już życzenie?To jest ostatni moment, żeby je zrobić ...
Modlitwa świętej Teresy: Niech na Ziemi zapanuje pokój. Miej zaufanie do
tego, że jesteś dokładnie tam, gdzie powinnaś być. Nie zapominaj o
nieograniczonych możliwościach, które rodzą się z wiary. Używaj darów,
które otrzymałaś i dziel się miłością, która została Ci ofiarowana. Bądź
szczęśliwa wiedząc, że jesteś dzieckiem Boga. Niech ta obecność zagości
głęboko w Tobie, pozwól swojej duszy śpiewać i tańczyć z radości, a
także kochać. Miłości wystarczy dla każdego z nas.Bursztyn, samira, grosza, anna maria, megan8, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
Dziewczyny popatrzcie sobie na wykres koleżanki o niku Avensis.
no ładny, tylko z taką różnicą, że Ona nie brała luteiny, która podnosi temperaturęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy
do nas dziś znajomi przychodzą ale jakoś nie mam ochoty, no nic zaraz winko sobie otworzę i chyba z tego wszystkiego się opiję (nie, nie zrobię tak, nie leży to w mojej naturze, tak tylko gadam)
Aga,mamy chyba podobny nastroj. Z tym, ze ja ta butelke chyba otworze...
no a otworzę na pewnoBursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy
do nas dziś znajomi przychodzą ale jakoś nie mam ochoty, no nic zaraz winko sobie otworzę i chyba z tego wszystkiego się opiję (nie, nie zrobię tak, nie leży to w mojej naturze, tak tylko gadam)
no a otworzę na pewno
aguś wpisz się na listęinessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy
no a otworzę na pewno
i wypije cala, a najlepiej dwie... tylko nienawidze miec kaca na drugi dzien, to jedno mnie powstrzymuje przed takim totalnym sponiewieraniem sie.
Ja też lubię i też bym tak postąpiła ale od 2 miesięcy nie piję, a wcześniej umiarkowanie i raz na kilka tygodni. Ale lubię się sponiewierać - najlepiej z przyjaciółką.inessa, caffe, samira, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko trzeba być czasami narcyzami
Burszytnku troszke rozumiem ile tego jest bo w meduku tego się uczyłam a potem na studiach z biomedyki i troszke na psychologi ( a mieliśmy bardzo dobrych wykładowców z psychologii lecz wymagających) daj sobie dzis na luz wieczorkiem. Ja wczoraj nie dałam i noc taka sobie wyszedł ze mnie cały stres ale w taki sobie sposób. Dlatego warto coś zrobić dla siebie od czasu do czasu
Zapisałam się bo przecież też czekam na dziecko (spod serca ale nasze dziecko) chyba moge co nie ?Bursztyn, anna maria, polarmiś, caffe, grosza, megan8, samira, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy
no a otworzę na pewno
i wypije cala, a najlepiej dwie... tylko nienawidze miec kaca na drugi dzien, to jedno mnie powstrzymuje przed takim totalnym sponiewieraniem sie.
Ja też lubię i też bym tak postąpiła ale od 2 miesięcy nie piję, a wcześniej umiarkowanie i raz na kilka tygodni. Ale lubię się sponiewierać - najlepiej z przyjaciółką.
no rzeczywiscie, najlepiej z przyjaciolka.inessa, polarmiś, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirko trzeba być czasami narcyzami
Burszytnku troszke rozumiem ile tego jest bo w meduku tego się uczyłam a potem na studiach z biomedyki i troszke na psychologi ( a mieliśmy bardzo dobrych wykładowców z psychologii lecz wymagających) daj sobie dzis na luz wieczorkiem. Ja wczoraj nie dałam i noc taka sobie wyszedł ze mnie cały stres ale w taki sobie sposób. Dlatego warto coś zrobić dla siebie od czasu do czasu
Zapisałam się bo przecież też czekam na dziecko (spod serca ale nasze dziecko) chyba moge co nie ?
Inessko, mam jakiegos dola juz od paru dni, wszystkiego mi sie odechcialo.inessa, caffe lubią tę wiadomość