35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
megan8 wrote:temp mi spadła ,zaczynam się denerwować na poważnie
nie wiem co myśleć
może to jakieś anomalia są, a nie ciąża
czuję strach w sobie
megan - takie wahania to norma, a na pewnym etapie trzeba zarzucić mierzenie , bo to tylko wprowadza niepotrzebny stres
inessa, iza37, Bursztyn, megan8, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
mi spadła tempka 2 dni temu, wię teraz czekam na okres, a przyjdzie napewno,bardzo to czuję jak zawsze,szkoda.....No cóż Aguś przed nami kolejny cykl i bieremy sie do roboty
Dziewczyny popatrzcie sobie na wykres koleżanki o niku Avensis.
inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane a widziałyście juz dzisiaj jej bete niestety zaczęła spadać i wiecie co ja uważam ,że to wina lekarza nie obrażając nikogo ale beznadziejnego
mam nadzieje,że jeszcze się podniesie. A Anna Maria śliczny ma wykresik
samira, bliska77, polarmiś, anna maria, grosza lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
aj...samo życie, w poniedziałek lub wtorek powinnam dostać @ i wszystko od nowa.........
mi spadła tempka 2 dni temu, wię teraz czekam na okres, a przyjdzie napewno,bardzo to czuję jak zawsze,szkoda.....No cóż Aguś przed nami kolejny cykl i bieremy sie do roboty
plamienia, krwawienia - nic więcej tylko progesteron , jaka ja teraz jestem mądra, a walczyłam z tym tyle lat i żaden mądry gin na to nie wpadł - stracone 7 lat starań
Bursztyn, megan8, inessa, bliska77, grosza lubią tę wiadomość
-
anna maria - coś mi się wydaje, że ktoś zamieszkał w Twoim brzuszku!-wykres piękny
iza37, Bursztyn, iwka76, megan8, inessa, samira, bliska77, grosza, polarmiś, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyModlitwa jest jednym z
najlepszych prezentów, jakie otrzymujemy całkowicie za darmo. Czy
pomyślałaś już życzenie?To jest ostatni moment, żeby je zrobić ...
Modlitwa świętej Teresy: Niech na Ziemi zapanuje pokój. Miej zaufanie do
tego, że jesteś dokładnie tam, gdzie powinnaś być. Nie zapominaj o
nieograniczonych możliwościach, które rodzą się z wiary. Używaj darów,
które otrzymałaś i dziel się miłością, która została Ci ofiarowana. Bądź
szczęśliwa wiedząc, że jesteś dzieckiem Boga. Niech ta obecność zagości
głęboko w Tobie, pozwól swojej duszy śpiewać i tańczyć z radości, a
także kochać. Miłości wystarczy dla każdego z nas.
Bursztyn, samira, grosza, anna maria, megan8, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
no ładny, tylko z taką różnicą, że Ona nie brała luteiny, która podnosi temperaturę
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy

do nas dziś znajomi przychodzą ale jakoś nie mam ochoty, no nic zaraz winko sobie otworzę i chyba z tego wszystkiego się opiję (nie, nie zrobię tak, nie leży to w mojej naturze, tak tylko gadam)
Aga,mamy chyba podobny nastroj. Z tym, ze ja ta butelke chyba otworze...
no a otworzę na pewno
Bursztyn, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy

do nas dziś znajomi przychodzą ale jakoś nie mam ochoty, no nic zaraz winko sobie otworzę i chyba z tego wszystkiego się opiję (nie, nie zrobię tak, nie leży to w mojej naturze, tak tylko gadam)
no a otworzę na pewno
aguś wpisz się na listę
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy

no a otworzę na pewno
i wypije cala, a najlepiej dwie... tylko nienawidze miec kaca na drugi dzien, to jedno mnie powstrzymuje przed takim totalnym sponiewieraniem sie.
Ja też lubię i też bym tak postąpiła ale od 2 miesięcy nie piję, a wcześniej umiarkowanie i raz na kilka tygodni. Ale lubię się sponiewierać - najlepiej z przyjaciółką.
inessa, caffe, samira, iza37, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirko trzeba być czasami narcyzami

Burszytnku troszke rozumiem ile tego jest bo w meduku tego się uczyłam a potem na studiach z biomedyki i troszke na psychologi ( a mieliśmy bardzo dobrych wykładowców z psychologii lecz wymagających) daj sobie dzis na luz wieczorkiem. Ja wczoraj nie dałam i noc taka sobie wyszedł ze mnie cały stres ale w taki sobie sposób. Dlatego warto coś zrobić dla siebie od czasu do czasu
Zapisałam się bo przecież też czekam na dziecko (spod serca ale nasze dziecko) chyba moge co nie ?
Bursztyn, anna maria, polarmiś, caffe, grosza, megan8, samira, angela lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:Bursztyn wrote:agafbh wrote:dzięki dziewczyny za słowa otuchy

no a otworzę na pewno
i wypije cala, a najlepiej dwie... tylko nienawidze miec kaca na drugi dzien, to jedno mnie powstrzymuje przed takim totalnym sponiewieraniem sie.
Ja też lubię i też bym tak postąpiła ale od 2 miesięcy nie piję, a wcześniej umiarkowanie i raz na kilka tygodni. Ale lubię się sponiewierać - najlepiej z przyjaciółką.
no rzeczywiscie, najlepiej z przyjaciolka.
inessa, polarmiś, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Samirko trzeba być czasami narcyzami

Burszytnku troszke rozumiem ile tego jest bo w meduku tego się uczyłam a potem na studiach z biomedyki i troszke na psychologi ( a mieliśmy bardzo dobrych wykładowców z psychologii lecz wymagających) daj sobie dzis na luz wieczorkiem. Ja wczoraj nie dałam i noc taka sobie wyszedł ze mnie cały stres ale w taki sobie sposób. Dlatego warto coś zrobić dla siebie od czasu do czasu
Zapisałam się bo przecież też czekam na dziecko (spod serca ale nasze dziecko) chyba moge co nie ?
Inessko, mam jakiegos dola juz od paru dni, wszystkiego mi sie odechcialo.
inessa, caffe lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH