35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dniaanna maria, megan8, iza37, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
Miłego dnia
przykro mibliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Pytam o te poronienia ,bo też mi się zdarzyło w 1996 w pierwszej ciąży ,wtedy kupiliśmy meble i chcąc pomóc wnosiłam je ,no dupa
wtedy też to był 5-6 tydzień i nic nie wiedziałam że jestem
krwawiłam dwa tygodnie ,samo się tam oczyściło wszystko
a jak było w waszym przypadku?
Cześć Megan jak u ciebie i jak twoja temperaturka , tylko czasami nie mow że sie nie udalo , i czekaj na wizyte u lekarza że szybko potwierdził że będziemy w jednym czasie z brzuszkami biegały hihihih Trzymam kciukiMango, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:iwka ja przed 7 robiłam znów test tradycyjnie Pink z Rossmana i wyszedł pozytyw. Temp lekko wzrosła,też chcę już mieć mdłości tak jak Ty !!!
oj jak fajnie kochana wiedziałam że temperaturka wzrośnie , więc jak narazie się nie martw tylko zaraz na poczatek tygodnia do lekarza , tak jak ja hihihihih Zobaczysz będzie dobrze . A co do mdłości to mi troche sfolgowalo ale czasem takie małe oslabienie mnie łapie . Ale czytałam że takie mdłości mogą albo nie muszą się pojawic a moga też bardzo póżno sie pojawic Więc nie martw sie będzie dobrze , a cio ja mam powiedzieć jak mi sie juz śni najgorsze z moją ciążą , już dwienoce pod rząd , ale nie myśle o tym .Mam nadzieje i to duzą ze będzie wszystko dobrzeanna maria, samira, iza37, caffe, megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!samira, caffe, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Kochane to dla Was i Waszych maluszków tych dużych, małych i tych w brzuszkach, posłuchajcie nawet jak tego piosenkarza nie lubicie, jest cudna kołysanka
http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE
Buziaki dla Waszych dzieciaczków
a ja bardzo lubię jego głos i Czerwone Gitary ,szczególnie piosenki do filmu Uprowadzenie Agaty (film dla mnie zarąbisty)iza37, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:Pytam o te poronienia ,bo też mi się zdarzyło w 1996 w pierwszej ciąży ,wtedy kupiliśmy meble i chcąc pomóc wnosiłam je ,no dupa
wtedy też to był 5-6 tydzień i nic nie wiedziałam że jestem
krwawiłam dwa tygodnie ,samo się tam oczyściło wszystko
a jak było w waszym przypadku?
Ja także dowiedziałam sie o ciąży zbyt późno, byłam bardzo przeziębiona i brałam bardzo silne antybiotyki. Lekarz przepisując mi je trzy razy sie pytał czy napewno wykluczam ciążę. Nie miałam zadnych podejrzeń, więc ją wykluczyłam. Ciąża obumarła,serce przestało bić((( Depresja:( Diagnoza-poronienie zatrzymane. leżałm w szpitalu z ciężarnymi i czekałam na czyszczenie, załamka...A drugie poronienie to była tzw. ciąża biochemiczna cokolwiek to znaczy bolało również ale mniej. Teraz po tych wszystkich przeżyciach zdecydowałam się od nowa zawalczyć
))
samira, caffe, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, gosia7122, wenus lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:iwka ja przed 7 robiłam znów test tradycyjnie Pink z Rossmana i wyszedł pozytyw. Temp lekko wzrosła,też chcę już mieć mdłości tak jak Ty !!!
ojojoj jeszcze będziesz miała dosyc tych mdłości,ale skoro o nich marzysz to życzę ci ich ale w stanie umiarkowanym:)))buźkasamira, caffe, megan8, anna maria, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny nawet nie macie pojecia jak bardzo sie cieszę jak piszecie o "zaciążeniach". Śmieje sie do laptopa a mój mąz mówi że mi już całkiem na dekiel bije że sie cieszę do monitora, ale to co piszecie jest takie budujące. Nie mam komu się wyżalić, bo moje córki nie wiedzą o moich staraniach, ponieważ okropnie przeżyły te poronienia:( Cieszę się, ze mam WAS:))) I wierzę naprawdę głeboko że nam wszystkim sie w końcu uda do końca tego roku!!!!!!
iwka76, samira, caffe, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, angela, grosza, wenus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya posłuchajcie tego Universe http://www.youtube.com/watch?v=iaQ1at4fGDQ posłuchajcie ,dla mnie cudna piosenka..
szkoda ze Breguła tak skończył ehhh...tak żałuje ze nigdy nie byłam na koncercie a a tak blisko mieszkali
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 09:29
iza37, megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Dziewczyny nawet nie macie pojecia jak bardzo sie cieszę jak piszecie o "zaciążeniach". Śmieje sie do laptopa a mój mąz mówi że mi już całkiem na dekiel bije że sie cieszę do monitora, ale to co piszecie jest takie budujące. Nie mam komu się wyżalić, bo moje córki nie wiedzą o moich staraniach, ponieważ okropnie przeżyły te poronienia:( Cieszę się, ze mam WAS:))) I wierzę naprawdę głeboko że nam wszystkim sie w końcu uda do końca tego roku!!!!!!
oczywiście że wszystkim nam i tym nowym uda sie zajść w upragnione ciąże , ja też w to bardzio wierze . A ja dzisiaj mam delikatne kłucia z lewej strony podbrzusza i chyba z tej strony ta mala fasolka się ukryła i tam rośnie i sie gnieżdzi . W poprzedniej ciąży też maleństwo sie ukryło aż lekarz nie mogł odnalezć ale mam nadzieję że tym razem to maleństwo urodzi się tak jak powinnosamira, iza37, caffe, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Mango, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylaseczki uświadomić mi proszę które tu są najbliżej Katowic to może się spotkamy w jaką piękną sobotę np. w Silesi w kato czy w Parku Chorzowskim i mykniemy do jakiejś kawiarenki na kawkę i ciacho ,chciałabym z wami wszystkimi spotkać ale to by trzeba dłużej debatować nad tym
bo ciężko się tak w tyle kobitek zgrać...
iza37, caffe, megan8, inessa, Bursztyn, Mango, angela lubią tę wiadomość
-
samira wrote:laseczki uświadomić mi proszę które tu są najbliżej Katowic to może się spotkamy w jaką piękną sobotę np. w Silesi w kato czy w Parku Chorzowskim i mykniemy do jakiejś kawiarenki na kawkę i ciacho ,chciałabym z wami wszystkimi spotkać ale to by trzeba dłużej debatować nad tym
Ja nie mam problemu-jestem z Gliwic:):)Bardzo chętnie:))))
samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:caffe wrote:megan8 wrote:caffe wrote:grosza wrote:A mi się waga popsuła 4 m-ce temu i nie wiem ile ważę hihihi
ja to 45 kg i waga ani drganie
zazdroszczę tobie!!!!!!
Ja bym chciała przytyć, ale to nierealne. I nawet po 30-tce nic na mnie nie działa. Poczekam do 40-tki
Caffe, chętnie oddam Ci jakieś 10kg, 45kg to po prostu niesprawiedliwe i już
Chętnie przyjmę, nawet kuriera opłacęmegan8, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:samira wrote:laseczki uświadomić mi proszę które tu są najbliżej Katowic to może się spotkamy w jaką piękną sobotę np. w Silesi w kato czy w Parku Chorzowskim i mykniemy do jakiejś kawiarenki na kawkę i ciacho ,chciałabym z wami wszystkimi spotkać ale to by trzeba dłużej debatować nad tym
Ja nie mam problemu-jestem z Gliwic:):)Bardzo chętnie:))))
to supercaffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie Dziewczyny,
Miłego dnia
A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!
To razem też staranka możemy rozpocząćbo ja gdzieś w połowie maja teoretycznie powinnam. A praktycznie, to jeden Bóg wie, kiedy będzie możliwe.
samira, iza37, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iza37 wrote:Dziewczyny nawet nie macie pojecia jak bardzo sie cieszę jak piszecie o "zaciążeniach". Śmieje sie do laptopa a mój mąz mówi że mi już całkiem na dekiel bije że sie cieszę do monitora, ale to co piszecie jest takie budujące. Nie mam komu się wyżalić, bo moje córki nie wiedzą o moich staraniach, ponieważ okropnie przeżyły te poronienia:( Cieszę się, ze mam WAS:))) I wierzę naprawdę głeboko że nam wszystkim sie w końcu uda do końca tego roku!!!!!!
Do jakiego końca roku?Do wakacji
iza37, megan8, inessa, Mango lubią tę wiadomość