X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczyny,
    no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
    Miłego dnia

anna maria, megan8, iza37, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie Dziewczyny,
    no u mnie już wszystko jasne, nawet testu nie muszę robić, zresztą jak co miesiąc, dobrze, że na nic nie liczyłam, przynajmniej nie czuję tak ogromnego rozczarowania.
    Miłego dnia

przykro mi

bliska77, inessa lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Pytam o te poronienia ,bo też mi się zdarzyło w 1996 w pierwszej ciąży ,wtedy kupiliśmy meble i chcąc pomóc wnosiłam je ,no dupa
    wtedy też to był 5-6 tydzień i nic nie wiedziałam że jestem
    krwawiłam dwa tygodnie ,samo się tam oczyściło wszystko
    a jak było w waszym przypadku?

Cześć Megan jak u ciebie i jak twoja temperaturka , tylko czasami nie mow że sie nie udalo , i czekaj na wizyte u lekarza że szybko potwierdził że będziemy w jednym czasie z brzuszkami biegały hihihih Trzymam kciuki

Mango, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:42

anna maria, iza37, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwka ja przed 7 robiłam znów test tradycyjnie Pink z Rossmana i wyszedł pozytyw. Temp lekko wzrosła,też chcę już mieć mdłości tak jak Ty !!!

oj jak fajnie kochana wiedziałam że temperaturka wzrośnie , więc jak narazie się nie martw tylko zaraz na poczatek tygodnia do lekarza , tak jak ja hihihihih Zobaczysz będzie dobrze . A co do mdłości to mi troche sfolgowalo ale czasem takie małe oslabienie mnie łapie . Ale czytałam że takie mdłości mogą albo nie muszą się pojawic a moga też bardzo póżno sie pojawic Więc nie martw sie będzie dobrze , a cio ja mam powiedzieć jak mi sie juz śni najgorsze z moją ciążą , już dwienoce pod rząd , ale nie myśle o tym .Mam nadzieje i to duzą ze będzie wszystko dobrze

anna maria, samira, iza37, caffe, megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie Dziewczyny,
    Miłego dnia

A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!

samira, caffe, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, grosza lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Kochane to dla Was i Waszych maluszków tych dużych, małych i tych w brzuszkach, posłuchajcie nawet jak tego piosenkarza nie lubicie, jest cudna kołysanka ;)

http://www.youtube.com/watch?v=6AGMDrU8fNE

Buziaki dla Waszych dzieciaczków :D

a ja bardzo lubię jego głos i Czerwone Gitary ,szczególnie piosenki do filmu Uprowadzenie Agaty (film dla mnie zarąbisty) :P

iza37, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    Pytam o te poronienia ,bo też mi się zdarzyło w 1996 w pierwszej ciąży ,wtedy kupiliśmy meble i chcąc pomóc wnosiłam je ,no dupa
    wtedy też to był 5-6 tydzień i nic nie wiedziałam że jestem
    krwawiłam dwa tygodnie ,samo się tam oczyściło wszystko
    a jak było w waszym przypadku?

Ja także dowiedziałam sie o ciąży zbyt późno, byłam bardzo przeziębiona i brałam bardzo silne antybiotyki. Lekarz przepisując mi je trzy razy sie pytał czy napewno wykluczam ciążę. Nie miałam zadnych podejrzeń, więc ją wykluczyłam. Ciąża obumarła,serce przestało bić:(((( Depresja:( Diagnoza-poronienie zatrzymane. leżałm w szpitalu z ciężarnymi i czekałam na czyszczenie, załamka...A drugie poronienie to była tzw. ciąża biochemiczna cokolwiek to znaczy bolało również ale mniej. Teraz po tych wszystkich przeżyciach zdecydowałam się od nowa zawalczyć:)))

samira, caffe, megan8, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, gosia7122, wenus lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    iwka ja przed 7 robiłam znów test tradycyjnie Pink z Rossmana i wyszedł pozytyw. Temp lekko wzrosła,też chcę już mieć mdłości tak jak Ty !!!

ojojoj jeszcze będziesz miała dosyc tych mdłości,ale skoro o nich marzysz to życzę ci ich ale w stanie umiarkowanym:)))buźka

samira, caffe, megan8, anna maria, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny nawet nie macie pojecia jak bardzo sie cieszę jak piszecie o "zaciążeniach". Śmieje sie do laptopa a mój mąz mówi że mi już całkiem na dekiel bije że sie cieszę do monitora, ale to co piszecie jest takie budujące. Nie mam komu się wyżalić, bo moje córki nie wiedzą o moich staraniach, ponieważ okropnie przeżyły te poronienia:( Cieszę się, ze mam WAS:))) I wierzę naprawdę głeboko że nam wszystkim sie w końcu uda do końca tego roku!!!!!!

iwka76, samira, caffe, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Bursztyn, Mango, angela, grosza, wenus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a posłuchajcie tego Universe http://www.youtube.com/watch?v=iaQ1at4fGDQ posłuchajcie ,dla mnie cudna piosenka..:) szkoda ze Breguła tak skończył ehhh...tak żałuje ze nigdy nie byłam na koncercie a a tak blisko mieszkali

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2013, 09:29

iza37, megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Dziewczyny nawet nie macie pojecia jak bardzo sie cieszę jak piszecie o "zaciążeniach". Śmieje sie do laptopa a mój mąz mówi że mi już całkiem na dekiel bije że sie cieszę do monitora, ale to co piszecie jest takie budujące. Nie mam komu się wyżalić, bo moje córki nie wiedzą o moich staraniach, ponieważ okropnie przeżyły te poronienia:( Cieszę się, ze mam WAS:))) I wierzę naprawdę głeboko że nam wszystkim sie w końcu uda do końca tego roku!!!!!!

oczywiście że wszystkim nam i tym nowym uda sie zajść w upragnione ciąże , ja też w to bardzio wierze . A ja dzisiaj mam delikatne kłucia z lewej strony podbrzusza i chyba z tej strony ta mala fasolka się ukryła i tam rośnie i sie gnieżdzi . W poprzedniej ciąży też maleństwo sie ukryło aż lekarz nie mogł odnalezć ale mam nadzieję że tym razem to maleństwo urodzi się tak jak powinno

samira, iza37, caffe, megan8, bliska77, anna maria, inessa, Mango, grosza lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo to ,uwielbiam http://www.youtube.com/watch?v=GK5KwpXNam8 i twierdzę ze Ivan Komarenko który tez śpiewa tą piosenkę Seweryna robi to lepiej :) (zresztą to piosenka z UPR>Agaty )

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laseczki uświadomić mi proszę które tu są najbliżej Katowic to może się spotkamy w jaką piękną sobotę np. w Silesi w kato czy w Parku Chorzowskim i mykniemy do jakiejś kawiarenki na kawkę i ciacho ,chciałabym z wami wszystkimi spotkać ale to by trzeba dłużej debatować nad tym :D bo ciężko się tak w tyle kobitek zgrać...

iza37, caffe, megan8, inessa, Bursztyn, Mango, angela lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    laseczki uświadomić mi proszę które tu są najbliżej Katowic to może się spotkamy w jaką piękną sobotę np. w Silesi w kato czy w Parku Chorzowskim i mykniemy do jakiejś kawiarenki na kawkę i ciacho ,chciałabym z wami wszystkimi spotkać ale to by trzeba dłużej debatować nad tym :D bo ciężko się tak w tyle kobitek zgrać...

Ja nie mam problemu-jestem z Gliwic:):):)Bardzo chętnie:))))

samira, megan8, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    caffe wrote:
    megan8 wrote:
    caffe wrote:
    grosza wrote:
    A mi się waga popsuła 4 m-ce temu i nie wiem ile ważę hihihi :P

ja to 45 kg i waga ani drganie :P

zazdroszczę tobie!!!!!!

Ja bym chciała przytyć, ale to nierealne. I nawet po 30-tce nic na mnie nie działa. Poczekam do 40-tki :P

Caffe, chętnie oddam Ci jakieś 10kg, 45kg to po prostu niesprawiedliwe i już ;-)

Chętnie przyjmę, nawet kuriera opłacę :P

megan8, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    samira wrote:

Ja nie mam problemu-jestem z Gliwic:):):)Bardzo chętnie:))))

to super :D

caffe, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie Dziewczyny,
    Miłego dnia

A tak liczyłam na Ciebie,ja zaraz dołączę.Pewnie jutro bo dziś juz zdycham:)Następny cykl starań prawie zaczniemy razem. Ale i tak mi przykro!

To razem też staranka możemy rozpocząć :P bo ja gdzieś w połowie maja teoretycznie powinnam. A praktycznie, to jeden Bóg wie, kiedy będzie możliwe.

samira, iza37, bliska77, inessa, Mango lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    założyłam nowy temat na naszym wątku ,proszę lukać :P

megan8, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 kwietnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:

Do jakiego końca roku? :P Do wakacji :P

iza37, megan8, inessa, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 350 351 352 353 354 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ