35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie
Inessa, jesteśmy z Tobą i cały czas zaciskamy kciuki
Samirka, co u Ciebie????
Jeju, dziewczyny ale Wy (przyszłe Mamusie) jesteście szczuplutkie, jak przeczytałam o Waszych wagach to nie wiedziałam gdzie mam się schować z moimi 78!
u mnie @ zbliża się wielkimi krokami, typowe bóle jak na nią a temperaturą się nie sugeruję wcale bo dopiero teraz skojarzyłam, że przecież to mój pierwszy cykl z luteiną a nie z duphastonem, jak do tej pory.
a jak wiadomo duphaston jako hormon syntetyczny nie ma wpływu na temperaturę, natomiast luteina, jako ten naturalny ma na nią decydujący wpływ i dopóki będę ją przyjmować dopóty temperatura będzie utrzymywała sie na wyższym poziomie o i tyle
Dziś na noc ostatnia dawka i oczekiwanie na moją przyjaciółkę.
Aguś ja też 76kg:)))Takze witaj w klubie:) Objawy dają się we znaki coraz to bardziej, tylko czekać aż @ sie pojawi:( O tej luteinie nie wiedziałam jeżeli chodzi o temp.Fajnie ,dzięki za info:)Trzymam za Ciebie kciuki mocno bardzo, żeby @ nie przylazła:) A jak cos to będziemy razem się starać od następnego cyklu:)))buźka
O ja też tyle ważę - 78 kg, ale od dwóch tygodni śmigam na spinning - to juz jakby kilo spadło, z dużym naciskiem na "jakby". Ja mam lekką obsesję na tym punkcie - w ciąży przytyłam mocno - dobiłam wtedy do 116 kg - wyglądałam jak bałwan ( co i tak się opłaciło..
)
samira, inessa, bliska77, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:inessa wrote:Witajcie kochane, mamuski drogie nie zamartwiajcie się tyle bo to źle wpływa na dzieciątko, domyslam się,że to nie takie łatwe ale warto.
Ja jeszcze dziś ledwo żyję mój M też ale nam dali wczoraj popalić testy trwały prawie 4 godziny razem z długą rozmową na temat naszych relacji, relacji z dzieciństwa, na temat kar, nagród itd. A testy jakieś chore niektóre ale cóż wiekszość o moim podejsciu do samej siebie do innych ludzi jak inni mnie widzą, o relacjach z mężem z rodziną a najtrudniejsze testy były jak ja bym postąpiła w różnych sytuacjach jako mama (to był test dla mam lub jak mój m tatusiów a nie dla przyszłych rodziców). 16 maja jedziemy na następną część testów też beda trwały ok 3 godzin i potyem czekamy na podliczenie wyników około 2-3 dni.
W międzyczasie zabieg lekarz powiedział, że beda ratować macice ale z moimi chorobami nie daje nam dużych szans na zajście wćiaże i że dobrze, że zaczęliśmy proces adopcyjny. Mimo to powiedział,że oni jako lekarze pomogą nam tyle ile będą mogli abym zaszła w ciąże. Acha niestety od razu nam powiedział, że tego mięśniaka niestety nie da się usunąć w całosci, no cóż a starania dopiero w czerwcu. Teraz mam dziwny wykres bo lekarz powiedział, że to jeszcze nie @ że to wszystko przez tego mięśniaka te dziwne krwawieni, plamienia.
Pamiętam o każdej wiem,że zbliża się długi weekend odpocznijcie sobie my niestety niemożemy nigdzie jechać ponieważ mój mąż ma dyżur w pracy a on się zajmuje tv i internertem więc wiecie ludzie muszą to miec gdyby coś się zepsuło idzie do pracy.Buziaki i dziękuje za wspieranie mnie
Inessa, będzie dobrze, zobaczysz, przecież z Twoich testów nie może wyniknąć nic innego niż to, że jesteś bardzo ciepłą i mądrą osobą o bardzo dobrym serduszku.
Co do długiego weekendu, też go nie mam, i mąż i ja normalnie pracujemy poza 1 i 3 oczywiście
Inessa - na pewno wszystko pójdzie jak trzeba. Moja koleżanka zaadoptowała chłopca kilka lat temu - niemowlaka - oddała go jakaś pijaczka. Bardzo się tego bała, ale wszystko poszło jak należy. Za kilka lat okazało się, że ta sama pijaczyna znów zaszła w ciążę i oddała kolejne dziecko - znowu chłopca. Ośrodek od razu zawiadomił tą moją koleżankę - no i ma teraz dwóch chłopców. Doszło do takiej paranoi, że teraz się ona modli o to, żeby ta menelka się znowu puściła - to może byłaby dziewczynka...bo marzy jeszcze o dziewczynce - a tym sposobem cała trójka jako prawdziwe rodzeństwo byłoby u niej...
samira, inessa, Olena, caffe, grosza, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja ważę podobnie jak wy laseczki (oczywiście nie wszystkie
) 78kg niestety lubię słodkie i to jest problem ale jak bym nie jadła ich jakiś czas to od razu chudnę i zauważyłam ze jak jem chleb chrupki to nie mam takiego ssania w żołądku i czuję się bardziej lekko
inessa, polarmiś, iza37, grosza, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny dzieki ja bardzo się boje wyniku tych testów bo można się było tak zaplątać,że masakra jededn z nich miał pytań 248!!! a było jeszcze podobnych no już troche mniej pytań ale jeszcze 6 testów a potem rozmowa i tak mnie dziś głowa boli że masakra, w klatce obok kobieta chyba zawału dostała pogoda jest masakryczna chmurzy się i jest bardzo ciepło i bardzo parno. A w dni wolne ma do nas przyjechać przyjaciółka z rodziną i może moi rodzice?!
samira, bliska77, grosza, anna maria, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Przed chwilą załamka. Przyszła do mnie do pracy koleżanka w ciąży (młodsza co prawda o 15 lat - nieważne). No i to dziewczę 24 lata jest po raz 3 w ciąży. Niesprawiedliwość!!! Ja też chcę! Będę ryczeć
I to jeszcze ma być u niej dziewczynka ;-( Zżera mnie zazdrość.
polarmiś, inessa, samira, bliska77, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Inessa będzie dobrze, nie myśl źle o testach. Na pewno je przeszłaś pozytywnie, znamy Twój dobry charakter, to i inni się poznają. Będzie ok. Zasłużyliście na dzieciątko. Przytulam.
inessa, samira, bliska77, anna maria, Mango, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlena wrote:Przed chwilą załamka. Przyszła do mnie do pracy koleżanka w ciąży (młodsza co prawda o 15 lat - nieważne). No i to dziewczę 24 lata jest po raz 3 w ciąży. Niesprawiedliwość!!! Ja też chcę! Będę ryczeć
taa,ja tez myślałam,że na wsi żadne ciężarówki nie będą mi łazić a tu z samego rana widzę brzuuuuuch koleżanki,niekoniecznie koleżanki ale znam dziewczynęno i znam to uczucie zazdrości,nie powiem
Olena, inessa, samira, bliska77, Mango, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Coś Wam napiszę, od kilku dni codziennie ktoś mi mówi, że dobrze wyglądam, nie że się chwalę, nie o to mi chodzi. Moje myśli są takie, że może mi estrogeny wzrastają, może to jakiś objaw ciąży. Choć duże prawdopodobieństwo, że się po prostu nakręcam
inessa, iza37, iwka76, samira, bliska77, caffe, grosza, anna maria, Mango, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlenko wykres masz łądny to moze się tym razem udało!!!
A reszta masz racje ja mieszkam w miasteczku tu już wyległy kobitki z brzuszkami jestem też zazdrosnaale cóż macie racje trzeba być cierpliwym
a to bardzo trudne, u nas własnie popadało i jest duchota na dworze i teraz chyba idzie burza brbrbbr a jestem sama w domciu mój teść wraca ze szpitala z innego miasta teściowa ze znajomym pojechali po niego.
Olena, samira, bliska77, caffe, grosza, anna maria, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Inessko przykro mi że sie musieliście tyle "napocić" ale przecież wiesz , ze warto a czy sie nadajesz, to przecież oczywiste. skoro my wirtualnie uważamy Cie za dobrą, mądrą kobietę to oni tym bardziej to zauważą
))
inessa, samira, bliska77, Olena, caffe, anna maria, Mango, megan8, angela lubią tę wiadomość
-
kate38 wrote:Olena wrote:Przed chwilą załamka. Przyszła do mnie do pracy koleżanka w ciąży (młodsza co prawda o 15 lat - nieważne). No i to dziewczę 24 lata jest po raz 3 w ciąży. Niesprawiedliwość!!! Ja też chcę! Będę ryczeć
taa,ja tez myślałam,że na wsi żadne ciężarówki nie będą mi łazić a tu z samego rana widzę brzuuuuuch koleżanki,niekoniecznie koleżanki ale znam dziewczynęno i znam to uczucie zazdrości,nie powiem
Niedługo,bardzo niedługo będą zazdrościć nam-forum pomaga no i zaraża hheheinessa, samira, bliska77, Olena, caffe, kate38, anna maria, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziewczyny dzieki ja bardzo się boje wyniku tych testów bo można się było tak zaplątać,że masakra jededn z nich miał pytań 248!!! a było jeszcze podobnych no już troche mniej pytań ale jeszcze 6 testów a potem rozmowa i tak mnie dziś głowa boli że masakra, w klatce obok kobieta chyba zawału dostała pogoda jest masakryczna chmurzy się i jest bardzo ciepło i bardzo parno. A w dni wolne ma do nas przyjechać przyjaciółka z rodziną i może moi rodzice?!
na pewno będzie ok. i do końca roku dzidzia będzie e z wami a i może jaszcze do tego kolejna w brzuszku zamieszka :*iza37, inessa, caffe, Mango, megan8, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Samirko,coś cichutko siedziałaś,fajnie, ze jesteś
)) Mnie wszystko wkurza, bolą mnie jajniki z przewagą lewego i chyba pójdę pokopać w ogródku bo mnie nosi:)))Czuje się tak, jakby @ miała zaraz przyleżć
((
inessa, anna maria, samira, megan8 lubią tę wiadomość