35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Zastanawiam się jak funkcjonować w tym cyklu. To, że będzie
to logiczne (jak się z moim nie pożremy o coś
), ale zastanawiam się czy się nie zaopatrzyć w furę testów ovu i po prostu codziennie sprawdzać jak się sprawa ma. Bo przy moich jazdach z @ to ja nie wiem czego się spodziewać... Ja nie odczuwam, że zbliża się ovu, bądź jest lub była. Muszę się więc wspomagać jakoś...
Ja też używam testów. Moim zdaniem są ok. Przynajmniej wiadomo, że ovu występuje i to mnie uspokajamegan8, samira, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
iwka76 wrote:megan8 wrote:iwka76 a gdzie do Polski przybędziesz??
a do polski jadę w okolice Zielonej Góry a bliżej Nowa Sól hihihih Ale że ja mieszkam na wiosce to nie straszne mi te samochody , już nie mogę się doczekać pysznego pierwszomajowego Grillka z pyszna kiełbaska i karkóweczką
Iwka76 to jedziesz w moje tereny:)Alez ten swiat mały...megan8, iwka76, anna maria, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:iwka76 wrote:megan8 wrote:iwka76 a gdzie do Polski przybędziesz??
a do polski jadę w okolice Zielonej Góry a bliżej Nowa Sól hihihih Ale że ja mieszkam na wiosce to nie straszne mi te samochody , już nie mogę się doczekać pysznego pierwszomajowego Grillka z pyszna kiełbaska i karkóweczką
Iwka76 to jedziesz w moje tereny:)Alez ten swiat mały...
a z jakich terenów ty pochodzisz jeśli można zapytać Pozdrawiam
anna maria, Mango, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Inessa, jesteśmy z Tobą i cały czas zaciskamy kciuki
Samirka, co u Ciebie????
Jeju, dziewczyny ale Wy (przyszłe Mamusie) jesteście szczuplutkie, jak przeczytałam o Waszych wagach to nie wiedziałam gdzie mam się schować z moimi 78!
u mnie @ zbliża się wielkimi krokami, typowe bóle jak na nią a temperaturą się nie sugeruję wcale bo dopiero teraz skojarzyłam, że przecież to mój pierwszy cykl z luteiną a nie z duphastonem, jak do tej pory.
a jak wiadomo duphaston jako hormon syntetyczny nie ma wpływu na temperaturę, natomiast luteina, jako ten naturalny ma na nią decydujący wpływ i dopóki będę ją przyjmować dopóty temperatura będzie utrzymywała sie na wyższym poziomie o i tyle
Dziś na noc ostatnia dawka i oczekiwanie na moją przyjaciółkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 06:12
anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykate38 wrote:jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje
Kate, może to właśnie te dobre objawy, odpoczywaj sobie jak możeszmegan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:temp mi spadła ,zaczynam się denerwować na poważnie
nie wiem co myśleć
może to jakieś anomalia są, a nie ciąża
czuję strach w sobie
Megan, nie spadła znacząco, nie martw się, może skontaktuj się ze swoim ginekologiem w celu rozwiania wątpliwości i uspokojenia, może progesteron Ci przepisze, musisz być dobrej myślimegan8, anna maria, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymegan8 wrote:dzięki aguś ,idę we wtorek do lekarza ,mam nadzieję że nic się nie stanie do tego czasu
będzie dobrze, zobaczysz tylko dbaj o siebie, teraz najważniejsze jest to, że nowa Istotka rośnie pod Twoim serduszkiem, więc nie denerwuj się.megan8, anna maria, iwka76, Mango, samira, inessa, grosza, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:jak się nie udało to się zabije
nawet tak nie myśl!!!!!Wszystko sie udało...A temp moze spaść nieznacznie, to jeszcze o niczym złym nie świadczy. I zapewniam, że będziesz miała po co isc do ginka,naprawdę. Odpoczywaj i nie martw się!!!!bliska77, anna maria, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Witajcie
Samirka, co u Ciebie????
Jeju, dziewczyny ale Wy (przyszłe Mamusie) jesteście szczuplutkie, jak przeczytałam o Waszych wagach to nie wiedziałam gdzie mam się schować z moimi 78!
u mnie @ zbliża się wielkimi krokami, typowe bóle jak na nią a temperaturą się nie sugeruję wcale bo dopiero teraz skojarzyłam, że przecież to mój pierwszy cykl z luteiną a nie z duphastonem, jak do tej pory.
a jak wiadomo duphaston jako hormon syntetyczny nie ma wpływu na temperaturę, natomiast luteina, jako ten naturalny ma na nią decydujący wpływ i dopóki będę ją przyjmować dopóty temperatura będzie utrzymywała sie na wyższym poziomie o i tyle
Dziś na noc ostatnia dawka i oczekiwanie na moją przyjaciółkę.
Aguś ja też 76kg:)))Takze witaj w klubie:) Objawy dają się we znaki coraz to bardziej, tylko czekać aż @ sie pojawi:( O tej luteinie nie wiedziałam jeżeli chodzi o temp.Fajnie ,dzięki za info:)Trzymam za Ciebie kciuki mocno bardzo, żeby @ nie przylazła:) A jak cos to będziemy razem się starać od następnego cyklu:)))buźkabliska77, caffe, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:megan8 wrote:jak się nie udało to się zabije
nawet tak nie myśl!!!!!Wszystko sie udało...A temp moze spaść nieznacznie, to jeszcze o niczym złym nie świadczy. I zapewniam, że będziesz miała po co isc do ginka,naprawdę. Odpoczywaj i nie martw się!!!!
właśnie!!!!!!iza37, caffe, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:agafbh wrote:Witajcie
Samirka, co u Ciebie????
Dziś na noc ostatnia dawka i oczekiwanie na moją przyjaciółkę.
Aguś ja też 76kg:)))Takze witaj w klubie:) Objawy dają się we znaki coraz to bardziej, tylko czekać aż @ sie pojawi:( O tej luteinie nie wiedziałam jeżeli chodzi o temp.Fajnie ,dzięki za info:)Trzymam za Ciebie kciuki mocno bardzo, żeby @ nie przylazła:) A jak cos to będziemy razem się starać od następnego cyklu:)))buźka
Iza, może akurat to do Ciebie nie przyjdzie????
Jak coś to w grupie raźniej, jasnetylko czasem jestem już zrezygnowana, chyba nie mam już tyle siły co poprzednio, kiedy to ponad 3 lata walczyłam o ciążę i mimo poronienia nie zraziłam się.
Dziś koleżanka z pokoju powiedziała do mnie: "aga ale ty masz smutek w oczach, co się stało" a to chyba właśnie uczucie bezsilności i zrezygnowanie
co do wagi to ja i tak więcej o 2 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 07:20
iza37, caffe, polarmiś, samira, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
megan8 wrote:temp mi spadła ,zaczynam się denerwować na poważnie
nie wiem co myśleć
może to jakieś anomalia są, a nie ciąża
czuję strach w sobie
mi wczoraj też spadła 37,1 a dzisiaj znów 37,3 nie martw się takie male spadki sie zdarzają ważne żeby nie spadła do wyjściowej Bedzie dobrze i na koniec roku zostaniemy mamusiami Ja też we wtorek odrazu prosto z autokaru śmigam do lekarza , bo nie wiem jak to będzie z czwartkiem w przerwie Swiątecznej , a nie chce czekac kolejny tydzień do następnego wtorkuiza37, caffe, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość