X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Mango Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Zastanawiam się jak funkcjonować w tym cyklu. To, że będzie <3 <3 <3 to logiczne (jak się z moim nie pożremy o coś :P ), ale zastanawiam się czy się nie zaopatrzyć w furę testów ovu i po prostu codziennie sprawdzać jak się sprawa ma. Bo przy moich jazdach z @ to ja nie wiem czego się spodziewać... Ja nie odczuwam, że zbliża się ovu, bądź jest lub była. Muszę się więc wspomagać jakoś...

Ja też używam testów. Moim zdaniem są ok. Przynajmniej wiadomo, że ovu występuje i to mnie uspokaja ;)

megan8, samira, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    megan8 wrote:
    iwka76 a gdzie do Polski przybędziesz??

a do polski jadę w okolice Zielonej Góry a bliżej Nowa Sól hihihih Ale że ja mieszkam na wiosce to nie straszne mi te samochody , już nie mogę się doczekać pysznego pierwszomajowego Grillka z pyszna kiełbaska i karkóweczką

Iwka76 to jedziesz w moje tereny:)Alez ten swiat mały...

megan8, iwka76, anna maria, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KaRa to szczuplutka jesteś ;D"
    moja waga to 59,60 , a w tamtym roku 68 , aż się boję myśleć co będzie po ciąży

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:40

anna maria, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

Bursztyn, anna maria, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xnw43e3k65jcr09f.png

megan8, anna maria, Mango, bliska77, caffe, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    iwka76 wrote:
    megan8 wrote:
    iwka76 a gdzie do Polski przybędziesz??

a do polski jadę w okolice Zielonej Góry a bliżej Nowa Sól hihihih Ale że ja mieszkam na wiosce to nie straszne mi te samochody , już nie mogę się doczekać pysznego pierwszomajowego Grillka z pyszna kiełbaska i karkóweczką

Iwka76 to jedziesz w moje tereny:)Alez ten swiat mały...

a z jakich terenów ty pochodzisz jeśli można zapytać Pozdrawiam

anna maria, Mango, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • megan8 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2013, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2016, 19:40

anna maria, bliska77, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 05:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Inessa, jesteśmy z Tobą i cały czas zaciskamy kciuki
    Samirka, co u Ciebie????
    Jeju, dziewczyny ale Wy (przyszłe Mamusie) jesteście szczuplutkie, jak przeczytałam o Waszych wagach to nie wiedziałam gdzie mam się schować z moimi 78!
    u mnie @ zbliża się wielkimi krokami, typowe bóle jak na nią a temperaturą się nie sugeruję wcale bo dopiero teraz skojarzyłam, że przecież to mój pierwszy cykl z luteiną a nie z duphastonem, jak do tej pory.
    a jak wiadomo duphaston jako hormon syntetyczny nie ma wpływu na temperaturę, natomiast luteina, jako ten naturalny ma na nią decydujący wpływ i dopóki będę ją przyjmować dopóty temperatura będzie utrzymywała sie na wyższym poziomie o i tyle ;-)
    Dziś na noc ostatnia dawka i oczekiwanie na moją przyjaciółkę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 06:12

anna maria, Mango, Bursztyn, megan8, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
    dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje

bliska77, Mango, megan8, anna maria, samira, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate38 wrote:
    jak ja się mogę ..ujowo czuć, Bóg jeden tylko wie..brzuch mnie ciągnie na prawo i lewo a w gardle gula jakaś..idę leżeć
    dobrze,że mój dziś wraca bo zgłupieje

Kate, może to właśnie te dobre objawy, odpoczywaj sobie jak możesz :-)

megan8, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 06:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    temp mi spadła ,zaczynam się denerwować na poważnie
    nie wiem co myśleć
    może to jakieś anomalia są, a nie ciąża
    czuję strach w sobie

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    nie wiem co myśleć
    czuję strach w sobie

Megan, nie spadła znacząco, nie martw się, może skontaktuj się ze swoim ginekologiem w celu rozwiania wątpliwości i uspokojenia, może progesteron Ci przepisze, musisz być dobrej myśli :-)

megan8, anna maria, caffe, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2016, 14:53

bliska77, anna maria, samira, inessa, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    dzięki aguś ,idę we wtorek do lekarza ,mam nadzieję że nic się nie stanie do tego czasu

będzie dobrze, zobaczysz tylko dbaj o siebie, teraz najważniejsze jest to, że nowa Istotka rośnie pod Twoim serduszkiem, więc nie denerwuj się.

megan8, anna maria, iwka76, Mango, samira, inessa, grosza, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• megan8 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się nie udało to się zabije

inessa, grosza lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:

nawet tak nie myśl!!!!!Wszystko sie udało...A temp moze spaść nieznacznie, to jeszcze o niczym złym nie świadczy. I zapewniam, że będziesz miała po co isc do ginka,naprawdę. Odpoczywaj i nie martw się!!!!

bliska77, anna maria, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • iza37 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Witajcie
    Samirka, co u Ciebie????
    Jeju, dziewczyny ale Wy (przyszłe Mamusie) jesteście szczuplutkie, jak przeczytałam o Waszych wagach to nie wiedziałam gdzie mam się schować z moimi 78!
    u mnie @ zbliża się wielkimi krokami, typowe bóle jak na nią a temperaturą się nie sugeruję wcale bo dopiero teraz skojarzyłam, że przecież to mój pierwszy cykl z luteiną a nie z duphastonem, jak do tej pory.
    a jak wiadomo duphaston jako hormon syntetyczny nie ma wpływu na temperaturę, natomiast luteina, jako ten naturalny ma na nią decydujący wpływ i dopóki będę ją przyjmować dopóty temperatura będzie utrzymywała sie na wyższym poziomie o i tyle ;-)

Aguś ja też 76kg:)))Takze witaj w klubie:) Objawy dają się we znaki coraz to bardziej, tylko czekać aż @ sie pojawi:( O tej luteinie nie wiedziałam jeżeli chodzi o temp.Fajnie ,dzięki za info:)Trzymam za Ciebie kciuki mocno bardzo, żeby @ nie przylazła:) A jak cos to będziemy razem się starać od następnego cyklu:)))buźka

bliska77, caffe, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    megan8 wrote:

nawet tak nie myśl!!!!!Wszystko sie udało...A temp moze spaść nieznacznie, to jeszcze o niczym złym nie świadczy. I zapewniam, że będziesz miała po co isc do ginka,naprawdę. Odpoczywaj i nie martw się!!!!

właśnie!!!!!! :-)

iza37, caffe, Mango, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    agafbh wrote:
    Witajcie
    Samirka, co u Ciebie????

Aguś ja też 76kg:)))Takze witaj w klubie:) Objawy dają się we znaki coraz to bardziej, tylko czekać aż @ sie pojawi:( O tej luteinie nie wiedziałam jeżeli chodzi o temp.Fajnie ,dzięki za info:)Trzymam za Ciebie kciuki mocno bardzo, żeby @ nie przylazła:) A jak cos to będziemy razem się starać od następnego cyklu:)))buźka

Iza, może akurat to do Ciebie nie przyjdzie????
    Jak coś to w grupie raźniej, jasne :-) tylko czasem jestem już zrezygnowana, chyba nie mam już tyle siły co poprzednio, kiedy to ponad 3 lata walczyłam o ciążę i mimo poronienia nie zraziłam się.
    Dziś koleżanka z pokoju powiedziała do mnie: "aga ale ty masz smutek w oczach, co się stało" a to chyba właśnie uczucie bezsilności i zrezygnowanie

co do wagi to ja i tak więcej o 2 kg ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2013, 07:20

iza37, caffe, polarmiś, samira, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    nie wiem co myśleć
    czuję strach w sobie

mi wczoraj też spadła 37,1 a dzisiaj znów 37,3 nie martw się takie male spadki sie zdarzają ważne żeby nie spadła do wyjściowej Bedzie dobrze i na koniec roku zostaniemy mamusiami Ja też we wtorek odrazu prosto z autokaru śmigam do lekarza , bo nie wiem jak to będzie z czwartkiem w przerwie Swiątecznej , a nie chce czekac kolejny tydzień do następnego wtorku

iza37, caffe, Mango, samira, inessa, megan8 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
‹‹ 345 346 347 348 349 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ