35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
KaRa wrote:Caffe a ktory dzien fl u ciebie byl w piatek gdy testowalas?
A żebym to ja wiedziała... @ miałam od 12.03. Cykle 36 dni, a teraz wszystko szlag trafił. Nie monitorowałam cyklu, więc nie wiem czy miałam ovu i kiedy miałam.iza37, KaRa, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Megan, gratulacje wielkie
Reszta dziewczyn do robotya ja sobie poleżę i poczekam na @
to ja sie przyłączę bo dzis nastrój u mnie nie najlepszy taki przedokresowy hehe
Witaj w klubieiza37, bliska77, inessa lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa wrote:grosza wrote:megan8 wrote:kate38 wrote:megan8 wrote:podaję rękę ,która złapie ta następna .............
moge dwie??
możesz i podaj dalej
Megan oczywiście ja też na dwie łapię
Grosza a Ty tez cos tak ładnie idziesz z tym wykresem
Niestety często mam ładny wykres i zawsze kończy się on @bliska77, samira, inessa lubią tę wiadomość
-
własciwie to nic nie szkodzi, ja juz sie nastrajam na nastepny cykl:) Najważniejsze, ze niektórym z nas sie udało!!!To buduje i dodaje sił do działania,wtedy kiedy ma sie juz dość:)Dzieki dziewczyny wam za to!!!!
anna maria, KaRa, samira, inessa, Bursztyn, Mango, megan8, caffe lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:własciwie to nic nie szkodzi, ja juz sie nastrajam na nastepny cykl:) Najważniejsze, ze niektórym z nas sie udało!!!To buduje i dodaje sił do działania,wtedy kiedy ma sie juz dość:)Dzieki dziewczyny wam za to!!!!
Ja nastrajam się na kilka następnych a co tamsamira, anna maria, inessa, megan8, iza37, caffe lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:KaRa wrote:Caffe a ktory dzien fl u ciebie byl w piatek gdy testowalas?
A żebym to ja wiedziała... @ miałam od 12.03. Cykle 36 dni, a teraz wszystko szlag trafił. Nie monitorowałam cyklu, więc nie wiem czy miałam ovu i kiedy miałam.
Czyli testowalas w 39 dniu cyklu. Jesli cykle masz 36 dniowe to owulka pewnie pozna. Moze za wczesnie zatestowalas?
Jaki masz plan?samira, anna maria, caffe, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygrosza wrote:szczęśliwa wrote:grosza wrote:megan8 wrote:kate38 wrote:megan8 wrote:podaję rękę ,która złapie ta następna .............
moge dwie??
możesz i podaj dalej
Megan oczywiście ja też na dwie łapię
Grosza a Ty tez cos tak ładnie idziesz z tym wykresem
Niestety często mam ładny wykres i zawsze kończy się on @
Grosza, to całkiem jak u mnie
Dziewczynki idę na mecz (Barcelona) miłego wieczoru, uf ale dziś emocji byłogrosza, anna maria, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
to ja sie przyłączę bo dzis nastrój u mnie nie najlepszy taki przedokresowy hehe
Witaj w klubie
caffe jak masz tak długie cykle owu mogła być ok 22-23 dc ja mam tez często takie i ginka mi teraz co byłam tak właśnie powiedziała i stwierdziła ze test z moczu to powinnam dopiero zrobić za tydzień a byłam u niej w piątek a jeszcze mówiła ze najlepsza beta bo dokładna ...
a ostatnią @ miałam 10.03...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 19:21
anna maria, KaRa, caffe, inessa, grosza, bliska77 lubią tę wiadomość
-
KaRa wrote:caffe wrote:KaRa wrote:Caffe a ktory dzien fl u ciebie byl w piatek gdy testowalas?
A żebym to ja wiedziała... @ miałam od 12.03. Cykle 36 dni, a teraz wszystko szlag trafił. Nie monitorowałam cyklu, więc nie wiem czy miałam ovu i kiedy miałam.
Czyli testowalas w 39 dniu cyklu. Jesli cykle masz 36 dniowe to owulka pewnie pozna. Moze za wczesnie zatestowalas?
Jaki masz plan?
W czasie gdy wypadał ovu to my byliśmy grzeczniDopiero gdzies tydzień później już nie
Test robiłam po dniu spodziewanej @. najgorzej tylko gdy cykl się wydłużył, a my "wstrzeliliśmy" się w ...inessa, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Witaj w klubie
caffe jak masz tak długie cykle owu mogła być ok 22-23 dc ja mam tez często takie i ginka mi teraz co byłam tak właśnie powiedziała i stwierdziła ze test z moczu to powinnam dopiero zrobić za tydzień a byłam u niej w piątek a jeszcze mówiła ze najlepsza beta bo dokładna ...
a ostatnią @ miałam 10.03...
To też masz te cykle wcale nie takie krótkieinessa lubi tę wiadomość
-
caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Witaj w klubie
To też masz te cykle wcale nie takie krótkie
kochane ja też mialam cykle 36 dniowe i ovu miałam według testów i bóli 19-20 dzień cyklu więc i może i ty Caffe tak miałaś a ostatnią @ mialam 18.03 i juz test wyszedł pozytywny więcWiadomość wyedytowana przez autora: 23 kwietnia 2013, 19:50
caffe, inessa, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Witaj w klubie
kochane ja też mialam cykle 36 dniowe i ovu miałam według testów i bóli 19-20 dzień cyklu więc i może i ty kaffe tak miałaś a ostatnią @ mialam 18.03 i juz test wyszedł pozytywny więc
Iwka, jeśli dobrze pamiętam to ovu powinna być gdzies w okol. 3 kwietnia, a my wtedy uważalismy, więc jeśli była w terminie to nic się nie stało. Gorzej gdy się przesunęła... Kurcze, nie chciałabym żeby to była ciąża, nie tym razem ...samira, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iwka76 wrote:caffe wrote:samira wrote:caffe wrote:iza37 wrote:caffe wrote:Aleśta natrzaskały za popołudnie
Witaj w klubie
kochane ja też mialam cykle 36 dniowe i ovu miałam według testów i bóli 19-20 dzień cyklu więc i może i ty kaffe tak miałaś a ostatnią @ mialam 18.03 i juz test wyszedł pozytywny więc
Iwka, jeśli dobrze pamiętam to ovu powinna być gdzies w okol. 3 kwietnia, a my wtedy uważalismy, więc jeśli była w terminie to nic się nie stało. Gorzej gdy się przesunęła... Kurcze, nie chciałabym żeby to była ciąża, nie tym razem ...
oj kochana będzie dobrze, nawet jeśli to będzie ciąża , nie martw sie za wczasu Ja tez wątpiłam , ale jak sie okazalo że jednak jestem to powiedzialam sobie nie wiem jak będzie ale poradze sobię nawet sama z pomocą siostry i przyjaciół i teraz się ciesze i martwię żeby było wszystko super i u ciebie też będzie supersamira, Mango, inessa, bliska77, caffe, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dziewczynki, ale sie zrobilo....ciazowo. Teraz juz pojdzie z gorki, jedna za druga. To nasze forum chyba przynosi szczescie, duzo pozytywnych wibracji tutaj sie czuje
Oj takZgadzam się z Tobą
megan8, bliska77, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nie zasnę chyba dzisiaj
może mi się to tylko śni
oby temp nie spadła i było wszystko dobrze...
Powiedziałam mojemu -wysłałam mu to zdjęcie ,no nawet był zadowolony ,uśmiechnięty ,ale chce na 100% wiedzieć ,czyli od lekarza
no w sumie ja teżanna maria, grosza, bliska77, Mango, caffe, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Megan, jak samopoczucie? Już się oswoiłaś z myślą o dzidzi? Uwierzyłaś?
U mnie wszystko już wraca do normy, temperatura spadła, w sobotę lub niedzielę spodziewam się mojej przyjaciółki @, widać bardzo mnie kocha skoro za nic w świecie nie chce sobie zrobić ode mnie przerwy.
Miłego dniaanna maria, samira, caffe, inessa, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość