35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Wiem wiem to tabletowe głupoty
Zauważyłam ze ten tablet, jest w dodatku szowinistyczna świnia. Wszystkie czynności typu spałem, jadłem, odpoczywalem zawsze automatycznie konczy męska odmiana. Za to zazwyczaj jest: sprzątalam, gotowalam, pralam...
No męski spisek normalnie!Simba lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Simba witaj w klubie, jeszcze tylko kilka miesiecy i przejdzie
A tak w ogole to zastanawialam sie dzisiaj, ktora pierwsza znajdzie sie na porodowce, Caffe czy Ewa
A ten skurcz żołądka tez normalny? Za pierwszym razem tak mnie wygial, ze musiałam sie położyć
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:
A ten skurcz żołądka tez normalny? Za pierwszym razem tak mnie wygial, ze musiałam sie położyćSimba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ze niby Toni Braxton? Jak Cię nęka zadzwoń po straże;-)
Pusurek wrote:Licz to w ilosci i czasie. Z zegarkiem w reku. Jak sie okaze, ze masz skurcze dluzsze niz 90 sek i co 5 min to lista porodowa zaraz bedzie nieaktualna.
Ale ja tez mysle, ze to chyba jeszcze nie to, ze to Braxton-Hicks cie neka.Pusurek, iwcia77, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Anbrejkmajhart pienkna nuta
Ale ze baba nęka ciężarne?Simba wrote:Kurde, miałam zadać to samo pytanieale pomyślałam ze moze nie wszyscy znają te gwiazdę dwóch przebojów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 21:52
Simba, Mega, iwcia77, Dorka1979, malgos741, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Kurde, miałam zadać to samo pytanie
ale pomyślałam ze moze nie wszyscy znają te gwiazdę dwóch przebojów
a nawet bardziej z teledysku tego faceta - niezłe ciacho :p
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nooo, skierowania nie mam wcale
ale mam isc 15 dnia po inseminacji do nich do labu..
Tobie dali skierowanie pisemnie?Mega, malgos741, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:po pierwsze primo, moja droga, Ty miałaś 8 dni po implantacji, a nie od (teoretycznie) owu.. cholera wie, kiedy u mnie teoretycznie implantacja moglaby byc..
po drugie primo, przeciez mowie, ze pojde w sobote! ta pani od krwi to przeciez mnie nie wyrzuci jak bede 1 dzien za wczesnie.. powiem jej, ze musze wiedziec, czy moge za Twoje dzieci pic, czy nie pic wcale, zeby i moje bylo oknie będziesz mogła pic, zobaczysz
A skąd wiesz kiedy u mnie była implantacja? Przecież taki zarodek to sobie jeszcze mógł chwile powędrować zanim sie przyssal. Nawet jeśli liczyć od pobrania jajek, to robiłam sikanca w 12 dniu.
Mega, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:tescik w 11 dniu, eee.. nie zapominaj, ze u mnie to 11 dni od owu ino..
a wkurw na bank przez male biale tableteczko jajka- wiesz juz ile bedziesz musiala je brac? -
paszczakin wrote:jezzzzzzu, dobra, zrobie sikanca w srode, zrobie...
poza tym burzysz mojej pojecie o IVF, ja myslalam, ze oni to ten zarodek jakos przyklejaja..
i nie smiac tu sie ze mnie, bo np:
http://www.vitrolife.com/en/Fertility/Products/G-SeriesTM-media/EmbryoGlue/
A poza tym jak zarodek by juz był przyssany od razu, to po dwóch dniach moznaby bete robićWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2014, 23:49
iwcia77 lubi tę wiadomość