X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 26 maja 2014, 23:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    ja jestem dopiero w 9.. 11 ma byc w ta srode za ktora postuluje Simba..

bobra, doczekalam do wziecia mojego utrapionego likarstwa, ide spac..
    No dobra, możesz w czwartek :)
    Ja tez ciagle czekam...teraz na druga bete...Dzisiaj nawet poszłam do innego labo i myślałam ze uda mi sie bete wyrwać na żebrę, ale niestety...

Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 03:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy @ jest zaraźliwa ?
    Dlaczego pytam?
    W kwietniu moja córka po raz pierwszy dostała @ i to dzień po tym jak ja dostałam @ czyli 5 kwietnia 2 maja też dostała dzień po mnie i wtedy przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i z tej racji teraz dostałam @ tydzień wcześniej niż powinnam i ona dzień po mnie też. To jest dziwne .

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zapomniałam się pochwalić, nie jest ze mną tak źle, dziś ,tzn to już wczoraj na siłowni dwóch gówniarzy, wiek około 17-18 lat, znalazło sobie obiekt zainteresowania - mój biust. Najpierw ich wzrokiem skarciłam ale potem to urosłam , że się jeszcze oglądają. ;)

Mega, Viv78, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Dobry i miłego dnia Wszystkim życzę. Idę dalej spać chciałam się tylko przywitać

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Czy @ jest zaraźliwa ?
    Dlaczego pytam?
    W kwietniu moja córka po raz pierwszy dostała @ i to dzień po tym jak ja dostałam @ czyli 5 kwietnia 2 maja też dostała dzień po mnie i wtedy przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i z tej racji teraz dostałam @ tydzień wcześniej niż powinnam i ona dzień po mnie też. To jest dziwne .

jest, ja przez cale liceum z moimi 2 przyjaciółkami miałam cykle niemal zrównane,

iwcia77, Mega, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    A zapomniałam się pochwalić, nie jest ze mną tak źle, dziś ,tzn to już wczoraj na siłowni dwóch gówniarzy, wiek około 17-18 lat, znalazło sobie obiekt zainteresowania - mój biust. Najpierw ich wzrokiem skarciłam ale potem to urosłam , że się jeszcze oglądają. ;)
    Dorka to Ty na zdjeciu w avatarku czy Twoj ideał ?

Witam z rana.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:08

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim :)
    Nie ma jakiegoś takiego zajęcia, ze płaca za spanie? Ja sie pisze.
    Nadal mam rzyg na prace...

Mega, Bliska 77, Bursztyn, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)
    Na liście ciężarówek brakuje Alis - Pusurek masz robotę :)

Bliska 77, Pusurek, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski :-)

Simba pospij i za mnie :-P

Moja koleżanka już naznosila cukierków i czekoladek imieninowych i od rana nas pasie. To będzie słodki dzień :-)

Paszczak jutro rano melduje się żeby sprawdzić Twojego sikanca. Pamiętaj sikaj na zielono :-) ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:00

iwcia77, Simba, paszczakin, Mega, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - może czekają na Ciebiie takie atrakcje podwójne :)

http://blog.petflow.com/astonishing-footage-of-twin-babies-who-dont-realize-theyve-been-born-yet/?utm_source=Facebook&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Facebook

Bursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - może czekają na Ciebiie takie atrakcje podwójne :)

http://blog.petflow.com/astonishing-footage-of-twin-babies-who-dont-realize-theyve-been-born-yet/?utm_source=Facebook&utm_medium=Facebook&utm_campaign=Facebook

Cudnisie :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze nie wystartowalam, a mialam byc w pracy o 9ej. A to jeszcze wlosy trzeba umyc...

Mega, Bliska 77, Sabina, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry we wtorek. Simba myślę ze na taka robotę to jest więcej chętnych, kasa za spanie - cudnie ;)
    ja niestety caly dzien w pracy :( ale cóż trza przeżyć ;)
    Paszczak trzymam mocno kciuki za sikanca :D, a na tym teście też ni cholery drugiej krechy nie widzę ale ja ślepa jestem ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka1979 wrote:
    Czy @ jest zaraźliwa ?
    Dlaczego pytam?

Jest! :) Zostalo to dowiedzione ( ale na jakiej zasadzie to dziala, to nie mam pojecia ), ze kobiety zyjace w jednym stadzie miesiaczkuja razem. Dostrajaja sie hormonalnie, do ktorejs samicy alfa. ;) Podobno typowym przykladem sa zakony zenskie, tam wszystkie prawie na raz. ;) Ja mam tez ( sorry, mialam ) miesiaczki razem z 2 kumpelami z pracy, wystarczylo nam 4 miesiace, zeby sie dostroic.
    Fascynujace, nieprawdaz?

Bliska 77, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, u mnie upal, a ja dzis do ginekologa. Szok. Zadzwonili do mnie wczoraj ze szpitala, zeby przypomniec mi o wizycie. Tej, co ja odmowilam, bo miala byc u dietetyka... Raczej niezle maja tam w papierach burdello, ale ide, bo zywy ginekolog, to jednak jest cos. ;) Pielgniarka powiedziala, ze pewnie by chcial obejrzec dziecko. Moze nawet usg mi zrobia? OMG ;) :D

Alis wpisuje na liste, ale kiedy ona ma termin? Kto pamieta? Alis przede mna jest chyba...

Bliska 77, Sabina, Mega, Bursztyn, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    TO NIE MOJ TEST

polazlam popaczec na te testy, co mowicie, ze 11 dpo wychodza.. i moze ja jestem jakas niedowidzaca, ale np taki, pozytywny:

ja sie pytam, gdzie jest ta druga kreska??
    Moze to jest taki test, ze jak sie pokazuje jedna, to juz ciaza jest? A jak nic to nic? ;)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Pusurek, powodzenia toż to prawdziwego zaszczytu dostąpisz dzisiejszego dnia :-)
    Paszczak, nie ma co się nakręcać, ja poczekałabym jeszcze ze 2, 3 dni
    miłego dnia dziewczyny

Pusurek, samira, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, zaczelam ostatnio spiewac Adamkowi, coby glos matki sobie wdrukowal, bo tak to tylko gadamy do niego. I co? Zaczynam spiewac, to on sie przestaje ruszac! Co moze robic wtedy? Zatyka raczkami uszy czy co? ;)

Simba, Mega, Dorka1979, mama78, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    TO NIE MOJ TEST

polazlam popaczec na te testy, co mowicie, ze 11 dpo wychodza.. i moze ja jestem jakas niedowidzaca, ale np taki, pozytywny:

3194dfed673ef0e3064deb76a764ae90.jpg

No tak blizej lewej strony, to jest jakis cien cienia.

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    TO NIE MOJ TEST

3194dfed673ef0e3064deb76a764ae90.jpg

Ja widze bladzioche!

‹‹ 3367 3368 3369 3370 3371 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ