35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:ja jestem dopiero w 9.. 11 ma byc w ta srode za ktora postuluje Simba..
bobra, doczekalam do wziecia mojego utrapionego likarstwa, ide spac..
Ja tez ciagle czekam...teraz na druga bete...Dzisiaj nawet poszłam do innego labo i myślałam ze uda mi sie bete wyrwać na żebrę, ale niestety...Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzy @ jest zaraźliwa ?
Dlaczego pytam?
W kwietniu moja córka po raz pierwszy dostała @ i to dzień po tym jak ja dostałam @ czyli 5 kwietnia 2 maja też dostała dzień po mnie i wtedy przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i z tej racji teraz dostałam @ tydzień wcześniej niż powinnam i ona dzień po mnie też. To jest dziwne .Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA zapomniałam się pochwalić, nie jest ze mną tak źle, dziś ,tzn to już wczoraj na siłowni dwóch gówniarzy, wiek około 17-18 lat, znalazło sobie obiekt zainteresowania - mój biust. Najpierw ich wzrokiem skarciłam ale potem to urosłam , że się jeszcze oglądają.
Mega, Viv78, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dorka1979 wrote:Czy @ jest zaraźliwa ?
Dlaczego pytam?
W kwietniu moja córka po raz pierwszy dostała @ i to dzień po tym jak ja dostałam @ czyli 5 kwietnia 2 maja też dostała dzień po mnie i wtedy przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i z tej racji teraz dostałam @ tydzień wcześniej niż powinnam i ona dzień po mnie też. To jest dziwne .
jest, ja przez cale liceum z moimi 2 przyjaciółkami miałam cykle niemal zrównane,
iwcia77, Mega, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:A zapomniałam się pochwalić, nie jest ze mną tak źle, dziś ,tzn to już wczoraj na siłowni dwóch gówniarzy, wiek około 17-18 lat, znalazło sobie obiekt zainteresowania - mój biust. Najpierw ich wzrokiem skarciłam ale potem to urosłam , że się jeszcze oglądają.
Witam z rana.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:08
-
nick nieaktualnyCześć laski
Simba pospij i za mnie
Moja koleżanka już naznosila cukierków i czekoladek imieninowych i od rana nas pasie. To będzie słodki dzień
Paszczak jutro rano melduje się żeby sprawdzić Twojego sikanca. Pamiętaj sikaj na zielonoWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 08:00
iwcia77, Simba, paszczakin, Mega, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba - może czekają na Ciebiie takie atrakcje podwójne
http://blog.petflow.com/astonishing-footage-of-twin-babies-who-dont-realize-theyve-been-born-yet/?utm_source=Facebook&utm_medium=Facebook&utm_campaign=FacebookBursztyn, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry we wtorek. Simba myślę ze na taka robotę to jest więcej chętnych, kasa za spanie - cudnie
ja niestety caly dzien w pracyale cóż trza przeżyć
Paszczak trzymam mocno kciuki za sikanca, a na tym teście też ni cholery drugiej krechy nie widzę ale ja ślepa jestem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:Czy @ jest zaraźliwa ?
Dlaczego pytam?
W kwietniu moja córka po raz pierwszy dostała @ i to dzień po tym jak ja dostałam @ czyli 5 kwietnia 2 maja też dostała dzień po mnie i wtedy przestałam brać tabletki antykoncepcyjne i z tej racji teraz dostałam @ tydzień wcześniej niż powinnam i ona dzień po mnie też. To jest dziwne .
Jest!Zostalo to dowiedzione ( ale na jakiej zasadzie to dziala, to nie mam pojecia ), ze kobiety zyjace w jednym stadzie miesiaczkuja razem. Dostrajaja sie hormonalnie, do ktorejs samicy alfa.
Podobno typowym przykladem sa zakony zenskie, tam wszystkie prawie na raz.
Ja mam tez ( sorry, mialam ) miesiaczki razem z 2 kumpelami z pracy, wystarczylo nam 4 miesiace, zeby sie dostroic.
Fascynujace, nieprawdaz?Bliska 77, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry, u mnie upal, a ja dzis do ginekologa. Szok. Zadzwonili do mnie wczoraj ze szpitala, zeby przypomniec mi o wizycie. Tej, co ja odmowilam, bo miala byc u dietetyka... Raczej niezle maja tam w papierach burdello, ale ide, bo zywy ginekolog, to jednak jest cos.
Pielgniarka powiedziala, ze pewnie by chcial obejrzec dziecko. Moze nawet usg mi zrobia? OMG
Alis wpisuje na liste, ale kiedy ona ma termin? Kto pamieta? Alis przede mna jest chyba...Bliska 77, Sabina, Mega, Bursztyn, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:TO NIE MOJ TEST
polazlam popaczec na te testy, co mowicie, ze 11 dpo wychodza.. i moze ja jestem jakas niedowidzaca, ale np taki, pozytywny:
ja sie pytam, gdzie jest ta druga kreska??
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze, zaczelam ostatnio spiewac Adamkowi, coby glos matki sobie wdrukowal, bo tak to tylko gadamy do niego. I co? Zaczynam spiewac, to on sie przestaje ruszac! Co moze robic wtedy? Zatyka raczkami uszy czy co?
Simba, Mega, Dorka1979, mama78, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:TO NIE MOJ TEST
polazlam popaczec na te testy, co mowicie, ze 11 dpo wychodza.. i moze ja jestem jakas niedowidzaca, ale np taki, pozytywny:
ja sie pytam, gdzie jest ta druga kreska??
No tak blizej lewej strony, to jest jakis cien cienia. -
nick nieaktualny