35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:o masz..
mi dotora powiedziała, że mam przyjść na usg 10-12dc potem powiedzą kiedy mamy przyjść na IUI
nic nie mówiła o lekach.. a tym bardziej zaszczykach
czy mam znowu rzec qrwa no!
Mam kolezanke ktora miala iv na naturalnym cyklu. Pobrano jej jedna komorke i z tej jednej komoreczki ma sliczna dziewczynke, wczesniejsze iv na cyklach z hormonami nie zapolodnila sie ani jedna komorka.Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
no tak na nfz
to czymie sie tej wersji, że Twojej koleżance udało się bez wspomagaczy
polarmiś wrote:Jesli twoj cykl naturalny jest prawidlowy to moze i mozna bez stymulacji go przeprowadzic. Nie slyszalam o tym ale pewnie jest to mozliwe. Pewnie robisz iui na nfz wiec tam troche inne zasady panuja:-)
Mam kolezanke ktora miala iv na naturalnym cyklu. Pobrano jej jedna komorke i z tej jednej komoreczki ma sliczna dziewczynke, wczesniejsze iv na cyklach z hormonami nie zapolodnila sie ani jedna komorka.Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam
Przejrzałam 24 strony na allegro z wyprawkami i mózg mi się zlasował od ilości i cen nawet tych używanych zestawów.
Paszczak, ja na tyn nie Twoim teście nie widzę drugiej kreski. Tam gdzie Reni pokazuje to nie to miejsce. Druga kreska jest zdecydowanie bliżej kontrolnej.iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyWitam i dzis. Co do @ (ktora sie jedank namyslila i jest. W zyciu mnie tak @ nie cieszyla!
) to podobno jest tak, ze wszystkie samice synchronizuja cykle z samica alfa po to, by samiec mogl zapladniac tylko samice alfa. Bo jak ona nie moze, to tez inne nie moga i odwrotnie. Tym samym alfie rosna szanse na zaplodnienie. Ot, taka natura.
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:dziewczyny spadam wieszać pranie itp ale chciałam Wam tylko napisać, ze stała się uu mnie dziwna rzecz, w piątek dopiero zaczynam 34 tydzień a brzuch mi się delikatnie ale widocznie obniżył i troszkę spanikowałam, np nic w poniedziałek idę do lekarza, może dzieciątko w końcu prawidłowo się ułożyło i stąd to wrażenie
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:ze bez stymulacji, to rozumiem- jak ci naturalny cykl dziala- ja mialam 5 inseminacji i wszystkie bez stymulacji (zastrzykow). ale ze nie dostaniesz nic na kontrolowane pekanie pecherzykow (pregnyl, ovitrelle), to troche dziwne.. siedze na inseminacyjnym watku od kilku miechow i oprocz jakis inseminacji z biegu i od czapy wszytkie dostawaly cos na pekanie.. taki maly zastrzyczek w brzuch..
Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypyska_ta wrote:Acha. Tej drugiej kreski tez nie widze, nawet po tym, jak Renia strzalke dodala.
pyska_ta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a no to może mi na wizycie następnej coś jeszcze dadzą
to w takim razie chowam jeszcze moje http://smileys.sur-la-toile.com/repository/combat/2guns.gifpaszczakin wrote:ze bez stymulacji, to rozumiem- jak ci naturalny cykl dziala- ja mialam 5 inseminacji i wszystkie bez stymulacji (zastrzykow). ale ze nie dostaniesz nic na kontrolowane pekanie pecherzykow (pregnyl, ovitrelle), to troche dziwne.. siedze na inseminacyjnym watku od kilku miechow i oprocz jakis inseminacji z biegu i od czapy wszytkie dostawaly cos na pekanie.. taki maly zastrzyczek w brzuch..polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewuchy
Dzis o 15 mamy wizyte i wyniki, strach jest i to niemaly.. Poza tym brzydka pogoda, jak zawsze poniekad.
Aga, pewnie juz niedlugo do wielkiego finalu
Andrzej, jak sie czujesz? nie urodziles przypadkiem dzis w nocy?
Paszczak, ja bardzo blada kreske tam widze...tylko sie zastanawiam po co tyle zachodu z jakims obcym testem?
Simba, powinnas od meza dostawac co miesiac na konto wyplate za spanie, wkoncu jest on niejako sprawca...polarmiś, ania.g, Bliska 77, Mega, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mam być 10-12 dc na usg oni zobaczą czy są jaja jeśli tak wyliczą kiedy iui
i wtedy rano mój M przychodzi z "chłopakami" dostają turbodoładowanie .. lekarz dzwoni, że mam przyjechać i w tym samym dniu mi zapodają całą bandę.. o kolejnej wizycie usg przed iui nic nie mówiła
polarmiś wrote:Moze dostanie jak sprawdza czy ma pecherzyk dominujacy i pewnie orzed iui bedzie miala z jedna wizyte usg.Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mam być 10-12 dc na usg oni zobaczą czy są jaja jeśli tak wyliczą kiedy iui
i wtedy rano mój M przychodzi z "chłopakami" dostają turbodoładowanie .. lekarz dzwoni, że mam przyjechać i w tym samym dniu mi zapodają całą bandę.. o kolejnej wizycie usg przed iui nic nie mówiłaSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny