35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO Bursztyn jest, to ja tez mam sen.
Jestem w stolycy i wjezdzam do jakiegos budynku mieszkalnego z 60 pietrami na sama gore, winda oczywiscie przeszklona wisi na zewnatrz. Jakis mezczyzna w windzie mowi, ze najlepsze mieszkania sa od 40 do 60 pietra. Na wysokosci 40 pietra zaczynamy ( oczywiscie ) spadac.
I?...iwcia77 lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cd6b9c980726.jpgpyska_ta wrote:Opowiem Wam moj sen:
Snilo mi sie, ze bylam Zydowka w ciazy. Bylam w jakiejs swiatyni i tam odprawiano modly. Calej "imprezie" przewodniczyl Jan Pawel II i wszyscy machali kadzidlami. Zemdlilo mnie od tego i musialam wyjsc.
Taka sytuacja.pyska_ta, Bursztyn, Simba, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Czesc Dziewuchy
Dzis o 15 mamy wizyte i wyniki, strach jest i to niemaly..
Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:O Bursztyn jest, to ja tez mam sen.
Jestem w stolycy i wjezdzam do jakiegos budynku mieszkalnego z 60 pietrami na sama gore, winda oczywiscie przeszklona wisi na zewnatrz. Jakis mezczyzna w windzie mowi, ze najlepsze mieszkania sa od 40 do 60 pietra. Na wysokosci 40 pietra zaczynamy ( oczywiscie ) spadac.
I?... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:To jest prawda! W gre wchodzily tylko motylki i owieczki. Ale jestem ciekawa, no!
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a86f014a8e3.jpg
paszczaczku nie tam gdzie dałaś strzałkę bo tam jest łączenie papierków ,zlepione są ze sobą ,chodzi o cień cienia -jak mgiełka i to jest jakieś 3-4mm od tej wyraźniej kreski
Tak w ogóle to Dzień Dybry
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWracajac do tych cieni:
Jesli kiedykolwiek bede u siebie podejrzewac ciaze, nigdy nie zrobie testu paskowego! Tylko taki dla idiotow, gdzie wyswietla sie napis: "Jestes w ciazy" albo "Nie jestes w ciazy", ewentualnie test krwi. Slepi i niedowidzacy nie powinni bawic sie w doszukiwanie kresek.Reni, Dorka1979, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Aga, trzymaj się. Ja urodziłam w pierwszym dniu 35 tyg. i wszystko było dobrze. Mam nadzieję że wytrzymasz dłużej a jeśli nie to że też wszystko będzie ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 12:16
ania.g, samira lubią tę wiadomość
-
no nie wierzę..
strzałkę ja dorysowałam to taki żarcik Samira!
samira wrote:paszczaczku nie tam gdzie dałaś strzałkę bo tam jest łączenie papierków ,zlepione są ze sobą ,chodzi o cień cienia -jak mgiełka i to jest jakieś 3-4mm od tej wyraźniej kreski
Tak w ogóle to Dzień Dybrysamira, Simba, Mega, Sabina lubią tę wiadomość