35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
może traci przytomność..
albo zatyka uszy.. już kiedyś opowiadałam jak mój chrześniak na usg ... lekarz robi usg rozmawia z rodzicami mały się wierci odezwał się tatus a mały hyc i zatyka uszy.. ubaw po pachy
oglądałam potem filmik z usgfajnie to wyglądało
p.s. witam
Pusurek wrote:Kurcze, zaczelam ostatnio spiewac Adamkowi, coby glos matki sobie wdrukowal, bo tak to tylko gadamy do niego. I co? Zaczynam spiewac, to on sie przestaje ruszac! Co moze robic wtedy? Zatyka raczkami uszy czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:43
Pusurek, paszczakin, Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a spróbuj zaciągnąć Mietkiem Fogiem, Vilką Villas albo Behemotem.. może trafisz w gustPusurek wrote:Albo repertuar nie ten. Ale dzis bylo W lesniczowce za lasem i Kocham cie jak Irlandie.
I tez nie pasi...
Zaczne mu Lesmiana moze czytac.Pusurek, Bliska 77, Mega, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
spożywam ale czytam forum.. dzisiaj się spóźniłam do pracy i wszystko mam dzisiaj spóźnione oprócz okresuPusurek wrote:Reni, a gdzie perelka do czytania? Ja juz po sniadaniu jestem.
Pusurek, paszczakin, polarmiś, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Pusur, musi byc cos z Twoim glosem nie tak? Jakze to?
Na to wyglada... Teraz jedziemy Alibabki Kwiat jednej nocy i dziecko normalnie tanczy. Znaczy ch... ze mnie nie matka, nawet dziecku porzadnie zaspiewac nie potrafie...paszczakin, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Dzien dobry, u mnie upal, a ja dzis do ginekologa. Szok. Zadzwonili do mnie wczoraj ze szpitala, zeby przypomniec mi o wizycie. Tej, co ja odmowilam, bo miala byc u dietetyka... Raczej niezle maja tam w papierach burdello, ale ide, bo zywy ginekolog, to jednak jest cos.
Pielgniarka powiedziala, ze pewnie by chcial obejrzec dziecko. Moze nawet usg mi zrobia? OMG
Alis wpisuje na liste, ale kiedy ona ma termin? Kto pamieta? Alis przede mna jest chyba...a nie ginekolog. Pomyslaly sobie pielęgniarki : powiemy jej ze to gin to przyjdzie na wizyte
Pusurek, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Aga, to nie ja sie nie nakrecam, tylko mnie tu nakrecaja
.. Mi po tych calym czasie staran wiary w powodzenie poczecia(w miare naturalne
) nie zostalo NIC, jedynie odbrobinka, odrobineczka nadziei.
Za to skompletowalam papiery na in vitro i jak dupa, to w przyszlym tygodniu wypelniam i wysylam, coby w wakacje zdazyc..
Simba, oprocz badan wczesniejszych cala procedura in-vitro zamyka sie w jednym cyklu, prawda? co cos Ci w poprzednim tez robili?, ja nie nakręcam ale kciuki trzymam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:żeby sie na mijscu nie okazało ze to jednak dietetyk
a nie ginekolog. Pomyslaly sobie pielęgniarki : powiemy jej ze to gin to przyjdzie na wizyte
Ja pierdziu, udusilabym! Chuop wolne z pracy bierze, ja tu golenie odstawiam, a oni by mi taka scieme walneli??Mega, mama78, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
dziewczyny spadam wieszać pranie itp ale chciałam Wam tylko napisać, ze stała się uu mnie dziwna rzecz, w piątek dopiero zaczynam 34 tydzień a brzuch mi się delikatnie ale widocznie obniżył i troszkę spanikowałam, np nic w poniedziałek idę do lekarza, może dzieciątko w końcu prawidłowo się ułożyło i stąd to wrażenie
polarmiś, ania.g, Bursztyn, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Paszczakin jesli to Twoj test to tam jest druga kreska, ale za wczesnie na takie sprawdzania bo przy iui lub iv podawany jest hormon hcg ktory moze wplywac na taki wynik. Trzeba poczekac tak 10-12 dni .
-
Witam dziewczynki, ja już po kawce.
Paszczakin ja bym poczekała no i oczywiście trzymam kciukiBliska 77, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyReni wrote:Paszczęcja.. o co cho z tymi zaszczykami?
że co? że przy IUI też? ale na co po co?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:39
Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
o masz..
mi dotora powiedziała, że mam przyjść na usg 10-12dc potem powiedzą kiedy mamy przyjść na IUI
nic nie mówiła o lekach.. a tym bardziej zaszczykach
czy mam znowu rzec qrwa no!
polarmiś wrote:Przy inseminacji tez sie robi stymulacje hormonalna podajac leki na kontrolowany wzrost pecherzykow a potem zastrzyk z hormonu hcg na kontrolowane w czasie pekniecie pecherzyka. Ten hormon przez kilka dni utrzymuje sie w organizmie i robiac za wczesnie testy ciazowe moga wyjsc pozytywne. Ja podchodzilam do dwoch iui i robilama testy dosc wczesnie i nie bylo sladu, cien cienia drugiej kreski ale tak podaja. Lekarze by za wczesnie nie robic.Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość