X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może traci przytomność.. 07icon_smile4.gif

albo zatyka uszy.. już kiedyś opowiadałam jak mój chrześniak na usg ... lekarz robi usg rozmawia z rodzicami mały się wierci odezwał się tatus a mały hyc i zatyka uszy.. ubaw po pachy
    oglądałam potem filmik z usg :-) fajnie to wyglądało :-)

p.s. witam
    Pusurek wrote:
    Kurcze, zaczelam ostatnio spiewac Adamkowi, coby glos matki sobie wdrukowal, bo tak to tylko gadamy do niego. I co? Zaczynam spiewac, to on sie przestaje ruszac! Co moze robic wtedy? Zatyka raczkami uszy czy co? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 09:43

Pusurek, paszczakin, Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    może traci przytomność.. 07icon_smile4.gif
    Albo repertuar nie ten. Ale dzis bylo W lesniczowce za lasem i Kocham cie jak Irlandie. ;) I tez nie pasi...
    Zaczne mu Lesmiana moze czytac.

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaa2.gif

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5a86f014a8e3.jpg

Sabina, Bursztyn, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, a gdzie perelka do czytania? Ja juz po sniadaniu jestem. ;)

Reni, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a spróbuj zaciągnąć Mietkiem Fogiem, Vilką Villas albo Behemotem.. może trafisz w gust ;-)
    Pusurek wrote:
    Albo repertuar nie ten. Ale dzis bylo W lesniczowce za lasem i Kocham cie jak Irlandie. ;) I tez nie pasi...
    Zaczne mu Lesmiana moze czytac.

Pusurek, Bliska 77, Mega, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spożywam ale czytam forum.. dzisiaj się spóźniłam do pracy i wszystko mam dzisiaj spóźnione oprócz okresu :-/
    Pusurek wrote:
    Reni, a gdzie perelka do czytania? Ja juz po sniadaniu jestem. ;)

Pusurek, paszczakin, polarmiś, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a spróbuj zaciągnąć Mietkiem Fogiem, Vilką Villas albo Behemotem.. może trafisz w gust ;-)

Jeeesieeeenne roooooooooooze, roze smutne herbaciane, lalalala lalalala

Dorka1979, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    graphics-music-notes-186913.gif To ostatnia niedziela graphics-music-notes-186913.gif
    Pusurek wrote:
    Jeeesieeeenne roooooooooooze, roze smutne herbaciane, lalalala lalalala

Pusurek, Mega, malgos741, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i co? Przy Mietku normalnie tanczy, przy Slawie Przybylskiej plasa. Ale muza z YT, ja juz nie zdzieram gardla. ;)

Mega lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Pusur, musi byc cos z Twoim glosem nie tak? Jakze to?

Na to wyglada... Teraz jedziemy Alibabki Kwiat jednej nocy i dziecko normalnie tanczy. Znaczy ch... ze mnie nie matka, nawet dziecku porzadnie zaspiewac nie potrafie...

paszczakin, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dzien dobry, u mnie upal, a ja dzis do ginekologa. Szok. Zadzwonili do mnie wczoraj ze szpitala, zeby przypomniec mi o wizycie. Tej, co ja odmowilam, bo miala byc u dietetyka... Raczej niezle maja tam w papierach burdello, ale ide, bo zywy ginekolog, to jednak jest cos. ;) Pielgniarka powiedziala, ze pewnie by chcial obejrzec dziecko. Moze nawet usg mi zrobia? OMG ;) :D

Alis wpisuje na liste, ale kiedy ona ma termin? Kto pamieta? Alis przede mna jest chyba...
    żeby sie na mijscu nie okazało ze to jednak dietetyk ;) a nie ginekolog. Pomyslaly sobie pielęgniarki : powiemy jej ze to gin to przyjdzie na wizyte ;)

Pusurek, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Aga, to nie ja sie nie nakrecam, tylko mnie tu nakrecaja :).. Mi po tych calym czasie staran wiary w powodzenie poczecia(w miare naturalne ;)) nie zostalo NIC, jedynie odbrobinka, odrobineczka nadziei.
    Za to skompletowalam papiery na in vitro i jak dupa, to w przyszlym tygodniu wypelniam i wysylam, coby w wakacje zdazyc..

Simba, oprocz badan wczesniejszych cala procedura in-vitro zamyka sie w jednym cyklu, prawda? co cos Ci w poprzednim tez robili?
    no widzę właśnie, że te cholery nakręcają :-), ja nie nakręcam ale kciuki trzymam :-)

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin jesli to Twoj test to tam jest druga kreska, ale za wczesnie na takie sprawdzania bo przy iui lub iv podawany jest hormon hcg ktory moze wplywac na taki wynik. Trzeba poczekac tak 10-12 dni .

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    żeby sie na mijscu nie okazało ze to jednak dietetyk ;) a nie ginekolog. Pomyslaly sobie pielęgniarki : powiemy jej ze to gin to przyjdzie na wizyte ;)

Ja pierdziu, udusilabym! Chuop wolne z pracy bierze, ja tu golenie odstawiam, a oni by mi taka scieme walneli?? :P

Mega, mama78, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny spadam wieszać pranie itp ale chciałam Wam tylko napisać, ze stała się uu mnie dziwna rzecz, w piątek dopiero zaczynam 34 tydzień a brzuch mi się delikatnie ale widocznie obniżył i troszkę spanikowałam, np nic w poniedziałek idę do lekarza, może dzieciątko w końcu prawidłowo się ułożyło i stąd to wrażenie

polarmiś, ania.g, Bursztyn, iwcia77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Paszczakin jesli to Twoj test to tam jest druga kreska, ale za wczesnie na takie sprawdzania bo przy iui lub iv podawany jest hormon hcg ktory moze wplywac na taki wynik. Trzeba poczekac tak 10-12 dni .
    otóż to chciałam napisać, mi też gin wręcz nie pozwoliła robić testu wcześniej niż po 11-13 dniach od podania ovitrelle bądź pregnylu

syy2tv73m6q3ba1l.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki, ja już po kawce. :)
    Paszczakin ja bym poczekała no i oczywiście trzymam kciuki :)

Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczęcja.. o co cho z tymi zaszczykami? ;-) że co? że przy IUI też? ale na co po co?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 maja 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Paszczęcja.. o co cho z tymi zaszczykami? ;-) że co? że przy IUI też? ale na co po co?
    Przy inseminacji tez sie robi stymulacje hormonalna podajac leki na kontrolowany wzrost pecherzykow a potem zastrzyk z hormonu hcg na kontrolowane w czasie pekniecie pecherzyka. Ten hormon przez kilka dni utrzymuje sie w organizmie i robiac za wczesnie testy ciazowe moga wyjsc pozytywne. Ja podchodzilam do dwoch iui i robilama testy dosc wczesnie i nie bylo sladu, cien cienia drugiej kreski ale tak podaja. Lekarze by za wczesnie nie robic.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 10:39

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 maja 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o masz..
    mi dotora powiedziała, że mam przyjść na usg 10-12dc potem powiedzą kiedy mamy przyjść na IUI :-/
    nic nie mówiła o lekach.. a tym bardziej zaszczykach Peureux04.gif
    czy mam znowu rzec qrwa no!
    polarmiś wrote:
    Przy inseminacji tez sie robi stymulacje hormonalna podajac leki na kontrolowany wzrost pecherzykow a potem zastrzyk z hormonu hcg na kontrolowane w czasie pekniecie pecherzyka. Ten hormon przez kilka dni utrzymuje sie w organizmie i robiac za wczesnie testy ciazowe moga wyjsc pozytywne. Ja podchodzilam do dwoch iui i robilama testy dosc wczesnie i nie bylo sladu, cien cienia drugiej kreski ale tak podaja. Lekarze by za wczesnie nie robic.

Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3368 3369 3370 3371 3372 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ