35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewuchy
Dzis o 15 mamy wizyte i wyniki, strach jest i to niemaly.. Poza tym brzydka pogoda, jak zawsze poniekad.
Aga, pewnie juz niedlugo do wielkiego finalu
Andrzej, jak sie czujesz? nie urodziles przypadkiem dzis w nocy?
Paszczak, ja bardzo blada kreske tam widze...tylko sie zastanawiam po co tyle zachodu z jakims obcym testem?
Simba, powinnas od meza dostawac co miesiac na konto wyplate za spanie, wkoncu jest on niejako sprawca...
Bursztyn trzymam kciuki zeby bylo dobrze!!! Wlasnie dostalam wydruk naszych wynikow i na szczescie jakosc mamy powyzej normy, przyjnajmniej tyle jest nadzieja.. bosze o niczym innym nie mysle ostatnio tylko jak poprawic sperme zamowilam tez Profertil bo ma takie dobre recenzje, no i Obaczymy Pan Panda podjal sie wspolpracy, WALCZYMY
Sciskam wszystkie ide pod prysznic bo z roboty wrocilamWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 12:52
Bursztyn, Sabina, Reni, Mango, Dorka1979, Simba, ania.g, iwcia77, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda wrote:Bursztyn trzymam kciuki zeby bylo dobrze!!! Wlasnie dostalam wydruk naszych wynikow i na szczescie jakosc mamy powyzej normy, przyjnajmniej tyle jest nadzieja.. bosze o niczym innym nie mysle ostatnio tylko jak poprawic sperme zamowilam tez Rrofertil bo ma takie dobre recenzje, no i Obaczymy Pan Panda podjal sie wspolpracy, WALCZYMY
Sciskam wszystkie ide pod prysznic bo z roboty wrocilam
ciesze sie ze wyniki dobremoze nie ma tu czego porawiac? Mowie Ci, ze jak zarobisz na macierzynski to zajdziesz w ciaze, bo moze psychika Cie troche przyblokowala
Panda, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Bursztyn będzie dobrze
jak chłop odmówi wejścia do gabinetu że strachu to go przekup
siłom możesz nie dac rady. Faceci s stresie są nieracjonalni
Trzymaj się -
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Moze nie bo jako jedyna widze kreske wiec moze to ja mam jakies omamy mimo ze to nie moj test i:-)
-
Bursztyn wrote:Dzieki Pandora
ciesze sie ze wyniki dobremoze nie ma tu czego porawiac? Mowie Ci, ze jak zarobisz na macierzynski to zajdziesz w ciaze, bo moze psychika Cie troche przyblokowala
nie no ilosc musimy podrasowac i tylko tak na prawde jednego nam trzeba piknego dorodnego czekam na niego z utesknieniem...
Moja kumpela w ciazy z drugim starali sie okolo roku i jest, ciesze sie ale w srodku to boli troche...eh a w pociagu w drodze z pracy dwie w ciazy na przeciwko mnie normalnie zeby mi przypomniec ze ja tez chce...zlosliwie
ok lece i trzymam mocno!!!Reni, Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka1979 wrote:ta urojenia . Pragnę tylko przypomnieć ,że to nie jej test tylko przykładowy ponieważ wczoraj powiedziałam , że oglądałam galerię testów i widziałam w tych ciążowych , że kobitki robią już w 11 dpo i pokazała mi , że takich testów nie znalazła . Sory za zamieszanie
-
nick nieaktualny