35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa tylko pamiętaj pisz do nas. A jakbyś nie dawała rady to zdjęcia slij
Reni je skomentuje
A tak serio to trzymam kciuki a Ty zaciskaj nogi. Niech Tomus posiedzi jeszcze kilka dni w brzuchuWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 14:32
Mega, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ewa tylko pamiętaj pisz do nas. A jakbyś nie dawała rady to zdjęcia slij
Reni je skomentuje
A tak serio to trzymam kciuki a Ty zaciskaj nogi. Niech Tomus posiedzi jeszcze kilka dni w brzuchu -
Bursztyn wrote:szkoda, bylaby to cenna informacja z pierwszej reki dodatkowo
a teraz Ewce by sie przydalaMatka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:tak, pierwszy raz bylismy tydzien temu na badaniu nasienia, dzis mamy wizyte i wyniki, no i chyba powiedza co dalej.
a ja se załatwiłam
teraz weszłam na tego mojego gina i widzę ze w sobotę robią tam badanie ginekologiczne i usg za darmo ale jazda (a za wizytę tam płacę 150zł ),obejrzę przy okazji moje pęcherzyki i we sobotę i we wtorek na osiedlu z NFZ
no mam szczęście
no zapisałam się na bezpłatne badania do Bystrzejewskiego w sobotę tam
i na NFZ we wtorek na osiedluWiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 14:47
Bursztyn, Mega, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
toż to tvn czeba wyjsłać z Andzejem na porodówkę!
relacjonują pogrzeby to chyba porody też mogą!
Mega wrote:tak, będziesz relacjonowała na żywoiwcia77, Dorka1979, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no to niezle- a z jakiej okazji takie darmochy?
zobacz sobie ,ja wejdziesz na stronkę to jest plakat tam na nim wszystko pisze
http://www.cmpanewniki.pl/Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 14:56
paszczakin lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
helol, melduje sie
jestem snieta jak zdechla ryba, energii zero, len na maxa, ciezko mi sie zebrac do czegokolwiek...a tyle mam do ogarniecia...
no Bursztyn zaraz beda wynikipowodzenia na wizycie i glowa do gory! musi byc dobrze:)
Mega, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Alis chyba została w szpitalu bo od wczoraj się nie odzywa. Ciekawe co ten profesor powiedział jej za pieniądze:-/
-
polarmiś wrote:Moze tak naprawde chodzi tylko o ta bariere sluzowa. Bo i u Ciebie ok i u meza silne i liczne plemniory wiec chodzi o ulatwienie im drogi . A ze moga troche poczekac na jajeczkowanie ....to iui nie przeprowadzaja z zegarkiem w reku:-)