35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Paszczak, a propos Twojego pytania o IVF. Mysmy w marcu robili najpierw wszystkie badania, ale to pewnie juz masz za soba. Potem w cyklu kwietniowym, bodajze w drugim dniu cyklu mialam USG i sprawdzanie ile sie tam pecherzykow szykuje, potem szybka stymulacja (u mnie bylo 7 czy 8 dni) a reszte znasz.
paszczakin lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Bursztyn trzymam kciuki!
Andzej - nie wiem jak to zrobisz, ale dawaj znaki.
No i gdzie jest Mysza sie pytam????iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Bursztyn trzymam kciuki zeby bylo dobrze!!! Wlasnie dostalam wydruk naszych wynikow i na szczescie jakosc mamy powyzej normy, przyjnajmniej tyle jest nadzieja.. bosze o niczym innym nie mysle ostatnio tylko jak poprawic sperme zamowilam tez Profertil bo ma takie dobre recenzje, no i Obaczymy Pan Panda podjal sie wspolpracy, WALCZYMY
Sciskam wszystkie ide pod prysznic bo z roboty wrocilam
skład Profertilu:
L – Karnityna (440 mg) ____ dawka zalecana to 2000 mg
L – Arginina (250 mg)
Cynk (40 mg) ____ dawka zalecana to 100 mg
Witamina E (120 mg) ____ dawka zalecana to 500 mg
Glutation (80 mcg)
Selen (60 mcg)____ dawka zalecana to 300 ug
Koenzym Q10 (15 mg) ____ dawka zalecana to 300 mg
Kwas foliowy (800 mcg)
zażywając nawet x2 dziennie - i tak jest za mało...żródło tych zalecanych dawek - to oczywiście internet i mnóstwo artykułów na ten temat, gdzie wszędzie podkreśla się ilość zażywanych suplementów - bo tak to sie można bawic do usranej śmierci.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 15:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:troszke tak ale ta gorna ma byc pod 130 ...jutro rano znowu zmierze i pozniej wieczorkiem bo jak nie spadnie to czeka mnie kardiolog i pastylki na zbicie...
iwcia77, Bliska 77, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie zanim zainwestuje w cisnieniomierz to przez tydzien bede badala sobie cisnienie w aptece
,tam pracuje fajna laska , ktora kibicowala mi w zajsciu w ciaze , bo sama przechodzila droge inseminacji ...dzis ma 3 letnie dziecko
, wiec ten pomiar chyba nie byl stresujacy :)ale fakt: ile razy w domu ktos mierzyl mi cisnienie to bylo normalne ...chyba boje sie lekarzy
Bozia3 wrote:iwcia sprawdzaj sobie też ciśnienie w domu, jeśli masz czym...bo być może masz jakiś lęk przed lekarzami...moja kumpela z pracy tak miała - jak tylko szła do lekarza na zmierzenie ciśnienia - to jej waliło w górę bez powodu, a w domu mierząc sobie sama miała normalne....może Ciebie to też dotyczy? U niej skończyło się tak, że zapisywała te swoje pomiary w zeszycie i pokazywała lekarzom i oni dali jej spokój z lekami, bo każdy pomiar przy lekarzu był bardzo wysoki - ale z tego wynika, że niemiarodajny...Bozia3 lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:troszke tak ale ta gorna ma byc pod 130 ...jutro rano znowu zmierze i pozniej wieczorkiem bo jak nie spadnie to czeka mnie kardiolog i pastylki na zbicie...
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4