35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Pusurek wrote:U mnie jeszcze na tapecie sa Lekarze i Prawo Agaty. Oraz od jakiegos czasu Na Wspolnej, gdzie wkrecil nas z corka watek par po rozwodzie oraz relacji ich dzieci w kolejnym partnerem. Zawsze jak ogladam grubego Kube, nienawidzacego nowego faceta swojej mamy ( kto wtajemniczony, to wie
) to jestem szczesliwa, ze moja corka uwielbia z wzajemnoscia mojego mezczyzne.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:22
Bursztyn, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:O matko, prawdziwa dzidzia!
Do kogo podobny?
ma szeroką buzię i wąską brudkę - Tatuś cały. Niektórzy mówią, że ma moje usta - ale i ja i A. ma pełne, więc ...cały tata
Bursztyn, Pusurek, peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
cześć dziewczyny
poddałam się zielonej fali
beta 22 trzymajcie kciuki za poniedziałkową bete
Bliska 77, Reni, Mega, Bursztyn, Bozia3, caffe, peppapig, iwcia77, polarmiś, samira, ania.g, inessa, gosia7122, mysza1975, Sabina, mama78, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:cześć dziewczyny
Gratulacje!
Ale numer, patrzcie, przyszla, pokrecila sie troche i zaraz zielona kropa! To jest dopiero tempo!
Bliska 77, peppapig, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no dosyć - jakos niewyobrazalne, że na tym etapie - to człowieczek już, a nie kijanka...
Bozia3, Bursztyn, caffe, peppapig, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Hej
Moj maz dzis pojechal, wraca za tydzien, szlag by to trafil. Ale powiedzial ze przyjedzie na owulacje jesli bedzie trzeba
Mysza, gratulacje raz jeszczenapisalabys cos wiecej, gdzie przyjecie weselne, ile osob, co jedliscie, jak tesciowa
i fotke jakas moglabys wrzucic
Aga, moglas w nocy niepostrzezenie urodzicgdyby sie tak zdarzylo, to pierwsze co robisz to siadasz do kompa i zdajesz relacje "na goraco"
a tak na powaznie to wspolczuje bolu, musialo byc nieciekawie, mam nadzieje ze przy porodzie pojdzie szybko i w miare bezbolesnie
Bozia, Kajetan jest piekny, odrazu widac ze to bardzo przystojny mezczyznaBozia3, Bliska 77, Mega, peppapig, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
mandragora wrote:cześć dziewczyny
super wiadomość!!!
Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej
Moj maz dzis pojechal, wraca za tydzien, szlag by to trafil. Ale powiedzial ze przyjedzie na owulacje jesli bedzie trzeba
Mysza, gratulacje raz jeszczenapisalabys cos wiecej, gdzie przyjecie weselne, ile osob, co jedliscie, jak tesciowa
i fotke jakas moglabys wrzucic
Aga, moglas w nocy niepostrzezenie urodzicgdyby sie tak zdarzylo, to pierwsze co robisz to siadasz do kompa i zdajesz relacje "na goraco"
a tak na powaznie to wspolczuje bolu, musialo byc nieciekawie, mam nadzieje ze przy porodzie pojdzie szybko i w miare bezbolesnie
Bozia, Kajetan jest piekny, odrazu widac ze to bardzo przystojny mezczyzna
relacja będzie na pewno, nie wiem czy "live", bo z bólu mągo być same q.., ch, pier... itp ale będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:37
Bursztyn, Mega, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ja chyba zniknę z tego forum.. bo zaczyna mnie to denerwować..
Bozia3, iwcia77, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość