35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
witajcie
ale wczoraj naprodukowałyście,
Miśku, opis porodu wymiata
wczoraj nie zaglądałam nawet w późniejszych godzinach bo czułam sie fatalnie, już myślałam że zaczynam rodzić, dziś w nocy no na czworakach chodziłam, miałam takie bóle w odcinku krzyżowym
wyniki odebrałam, w moczu nieliczne bakterie, morfologia dalej słaba ale to już tak musi być, w poniedziałek z M wybieramy sie do ginki,dzisiejszy dzień rozpoczęłam małym krwotoczkiem z nosa, milusio, coraz milej
miłego dnia dziewczynyPusurek, samira, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry! Ja niewyspana na maxa, bo nienarodzony jeszcze syn moj mi nie dal. Nad ranem znalazl sobie zabawe - wypina dowolna czesc ciala i jak sie go w tym miejscu nacisnie, to zmienia miejsce. I tak 20 minut. Zabawa przednia, ale o 3.15?? Na koniec dostal czkawki i totalnie sie juz wybudzilam. Wstalam, zjadlam dietetycznego wafelka o smaku tekturki, zapilam mlekiem, pobawilam sie z kotem i poszlam dalej spac.
Milego dzionka dla wszystkich!
samira, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:witajcie
ale wczoraj naprodukowałyście,
Miśku, opis porodu wymiata
wczoraj nie zaglądałam nawet w późniejszych godzinach bo czułam sie fatalnie, już myślałam że zaczynam rodzić, dziś w nocy no na czworakach chodziłam, miałam takie bóle w odcinku krzyżowym
wyniki odebrałam, w moczu nieliczne bakterie, morfologia dalej słaba ale to już tak musi być, w poniedziałek z M wybieramy sie do ginki,dzisiejszy dzień rozpoczęłam małym krwotoczkiem z nosa, milusio, coraz milej
miłego dnia dziewczynyBliska 77 lubi tę wiadomość
-
a mi się wydaje, że inkubator jest wyeksploatowany.. wiesz siadają już niektóre podzespoły
jeszcze trochęi będziesz miała to za sobą
Bliska 77 wrote:a biorę, biorę, kurcze w ciaży z pierwszą córką, morfologię miałam po prostu ideał, lepszą niż przed ciążą, widocznie to dziecię więcej potrzebuje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 09:38
Bliska 77, mysza1975, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a mi się wydaje, że inkubator jest wyeksploatowany.. wiesz siadają już niektóre podzespoły
jeszcze trochęi będziesz miała to za sobą
Reni, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam
Mysza, wreszcie się odezwałaś. Już myślałam że Cię mąż gdzieś na bezludną wyspę wywiózł.
Aga, odpoczywaj, obyś jeszcze trochę wytrzymała w dwupaku.
Moja młodsza poszła dziś z klasą na wycieczkę do zakładu krówek. Jeszcze dwa dni temu myślała że tam mają żywe krowy i nie chciała iść. Jak się dowiedziała że to fabryka cukierków to od razu jej się micha ucieszyłaReni, samira, mysza1975, iwcia77, Pusurek, Bliska 77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
to napisaliby nie jeść marchewki
a nie spożycie oocyst z kociego kałuPusurek wrote:Ja sobie mysle, ze to ma byc tak: Jak masz warzywniak w ogrodku i widzisz, ze kot poszedl walnac kupe w marchewke, to nie jedz tej marchewki bez umycia.
Wiesz, ktos moze o tym nie wiedziec, wiec lojalnie ostrzegaja.iwcia77, Bliska 77, Mega lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
mam pytanko do ciężarnych kobietek co wykonywały test PAPA .Własnie dzisiaj odebrałam wyniki i tak : TRISOMIA 21 WYNIK 1:66 TRISOMIA 18 WYNIK 1:2207 TRISOMIA 13 WYNIK 1: 6933 Oczywiscie podwyższone wyniki trisomi 21 dał mi mój młody wiek
he he mam 42 lata .Na usg prenatalnym wszystko ok .NT 1,6 nosek jest piękny z resztą
wszystkie parametry ok . No i pytanko ? Dla świętego spokoju wykonać aminopunkcję czy sobie podarować .Nadmienię tylko że żaden wynik nie zmieni tego że ja urodze tego mojego małego łośka .Wiem że to moja sprawa co zrobię ale tak Was tylko pytam
I CIEPLUTKO POZDRAWIAM :* :*:*
PS. SUWACZKA NIE MAM ALE KOŃCZĘ 15 TYDZ CIĄŻYWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 10:27
iwcia77, Pusurek, samira, polarmiś, ania.g, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ave, no dzis dzien wielki...o 13:30 - 1 usg...., sram ogniem...
Mysza widze ,ze slub naprawde sie udali bedziecie go wspominac z rozrzewnieniem
Losiczka72- skoro i tak zdecydowalas urodzic to nie rob juz tej amniopunkcjiPusurek, samira, Bliska 77, Łosiczka72, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŁosiczka72 wrote:Hej dziewczynki
mam pytanko do ciężarnych kobietek co wykonywały test PAPA .Własnie dzisiaj odebrałam wyniki i tak : TRISOMIA 21 WYNIK 1:66 TRISOMIA 18 WYNIK 1:2207 TRISOMIA 13 WYNIK 1: 6933 Oczywiscie podwyższone wyniki trisomi 21 dał mi mój młody wiek
he he mam 42 lata .Na usg prenatalnym wszystko ok .NT 1,6 nosek jest piękny z resztą
wszystkie parametry ok . No i pytanko ? Dla świętego spokoju wykonać aminopunkcję czy sobie podarować .Nadmienię tylko że żaden wynik nie zmieni tego że ja urodze tego mojego małego łośka .Wiem że to moja sprawa co zrobię ale tak Was tylko pytam
PS. SUWACZKA NIE MAM ALE KOŃCZĘ 15 TYDZ CIĄŻYChyba, ze jednak stresujesz sie wynikiem, a wolalabys sie cieszyc ciaza.
Ja mam tez 42 lata i u mnie trisomia 21 to bylo 1:1118,a i tak myslalam nad amniopunkcja ( ktorej w koncu nie zrobilam )
Przes Toba jeszcze kilka usg, na ktorych bedzie w miare rosniecia dziecka widac coraz wiecej.
Powodzenia.
Powodzenia!
Bliska 77, Łosiczka72, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to napisaliby nie jeść marchewki
a nie spożycie oocyst z kociego kału
Ale musieliby tez napisac: salaty, rzodkiewki, szczypiorku, ogorka... Lista jak z warzywniaka. A tak napisali, ze nie zrec kupy i proste.
Reni, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:a co do seriali to ja tez sledze " Psiapsiolki" i " to nie koniec swiata"
teraz pewnie poczekamy do wrzesnia ...na nowe serie) to jestem szczesliwa, ze moja corka uwielbia z wzajemnoscia mojego mezczyzne.
Reni, Bliska 77, iwcia77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Witam
Mysza, wreszcie się odezwałaś. Już myślałam że Cię mąż gdzieś na bezludną wyspę wywiózł.
Aga, odpoczywaj, obyś jeszcze trochę wytrzymała w dwupaku.
Moja młodsza poszła dziś z klasą na wycieczkę do zakładu krówek. Jeszcze dwa dni temu myślała że tam mają żywe krowy i nie chciała iść. Jak się dowiedziała że to fabryka cukierków to od razu jej się micha ucieszyła
fajną wycieczkę ma Twoja córka, pewnie po powrocie cała będzie pachniała jak cukierekania.g lubi tę wiadomość
-
Łosiczka72 wrote:Hej dziewczynki
PS. SUWACZKA NIE MAM ALE KOŃCZĘ 15 TYDZ CIĄŻYWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 11:13
Łosiczka72, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Ave, no dzis dzien wielki...o 13:30 - 1 usg...., sram ogniem...
Mysza widze ,ze slub naprawde sie udali bedziecie go wspominac z rozrzewnieniem
Losiczka72- skoro i tak zdecydowalas urodzic to nie rob juz tej amniopunkcji
Mysza o bożym świecie zapomniałaŁosiczka72, iwcia77 lubią tę wiadomość