35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochana na mnie już szczepionki mogą robić.. tyle tych wirusów już było..
mandragora wrote:Reni nieeeeee ty siedź i łap wirusy ciążowe
choć podobno podróż do Maroko też pomaga
tam sa stada bocianów 
Mega, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni - to na pewno chwilowe załamanie...
EwaT by Ci zaraz powiedziała, że Jezus to trzy razy upadał i się podniósł i nie poddał 
Wszystko w swoim czasie przyjdzie do Ciebie - zobaczysz
Mega, Bursztyn, iwcia77, Reni, samira, Alis, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bardzo dobrze gada, dać jej.... Hmmm soku? mleka?Bozia3 wrote:Reni - to na pewno chwilowe załamanie...
EwaT by Ci zaraz powiedziała, że Jezus to trzy razy upadał i się podniósł i nie poddał 
Bozia3, iwcia77, Reni, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
o to to!Bozia3 wrote:Reni - to na pewno chwilowe załamanie...

Chociaz ja Renka rozumiem, staram sie dopiero 6 cykl i tez mi sie jakos tak odechciewa. Natomiast z drugiej strony- Reniek jest modszy i swietlana przyszlosc przed nim, teraz IUI za chwile, mam nadzioeje ze udane, a jakby odpukac cos nie tak, to ma za darmoche ivf, wiec nie jest zle. a ja stara jestem i za darmo to nawet biletu na autobus nie dostane. Wiec Reniek nie pekaj!
Bozia3, iwcia77, Mega, Reni, Bliska 77, Mango, Sabina lubią tę wiadomość
-
eee no nie martw się - niedługo to już jednak może będzie dla nas komunikacja darmowa...Bursztyn wrote:o to to!

Chociaz ja Renka rozumiem, staram sie dopiero 6 cykl i tez mi sie jakos tak odechciewa. Natomiast z drugiej strony- Reniek jest modszy i swietlana przyszlosc przed nim, teraz IUI za chwile, mam nadzioeje ze udane, a jakby odpukac cos nie tak, to ma za darmoche ivf, wiec nie jest zle. a ja stara jestem i za darmo to nawet biletu na autobus nie dostane. Wiec Reniek nie pekaj!
bliżej niż dalej..
Bursztyn, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
tak, blisko...coraz blizej...Bozia3 wrote:eee no nie martw się - niedługo to już jednak może będzie dla nas komunikacja darmowa...
bliżej niż dalej..
no, jak dociagniemy do wieku emerytalnego to moze bedzie...
Ale fakt pozostaje faktem ze Reni stanie sie matka niedlugo, jesli nie naturalnie to w laboratorium i to wszystko za free, a inne baby musza gruba kse wykladac, wiec dlatego uwazam ze mimo nerwa- co jest zrozumiale- wcale nie jest w takiej zlej sytuacji
Mega, Reni, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e1b91a7a6540.jpg
Bursztyn wrote:Reniek, jak bedziesz szedl to powiedz to pojde z Toba
iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, Bozia3, samira, Pusurek, inessa, mysza1975, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
pienkne co napisałaś..ale Jezusowi nikt nie mówi, że wygląda jak w ciąży
Bozia3 wrote:Reni - to na pewno chwilowe załamanie...
Mega, Bliska 77, Bozia3 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

dzis mam 131/83