35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:byl ale sie pozegnal i wykasowal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:22
iwcia77, Mega, Bliska 77, Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:ja chyba zniknę z tego forum.. bo zaczyna mnie to denerwować..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 12:28
iwcia77, peppapig, Bursztyn, Bliska 77, Reni, Bozia3, malgos741, Dorka1979, inessa lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Renek , ale twoje uczucie zazdrosci obce nam nie jest, wiec wszystko z toba jest okej, troszke pozazdroscisz i ci przejdzie
a potem sobie zajdziesz
juz na spokojnie
, ochlon, ogarnij sie i do boju !
peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
hm... tego też nie wiemy
no wiem wiem miałam chwilowe załamanie nerwowe
Bozia3 wrote:no bo on nie planował dziecka i ich nie miał..a Ty się starasz i stąd inni ludzie biorą Cię za cięzarną - po prostu no wiesz....Twoja podświadomość wyprzedza Ciebie i już nosisz aurę ciężarnej...
a nie, że tam Twój brzuch czy coś tam....
Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ale co jakies tam fusy czy muł na tym dnie leżą..wiec może nie jest źle masz jeszcze iV
paszczakin wrote:hej baby..
boziu, Kajetan sliczny- niesamowite, ze mozna take zdjecia robic..
mandragora- moje serdeczne gratulacje!
Ja z tej okazji, ze nastroj siegnal dna pojechalam do kliniki na krew juz dzisiaj.. No i jest jak myslalam, znowu k**wa minus.. Wiec dno zostalo osiagniete..iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Paszcza
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/8eae1e21e2d6.jpg
paszczakin wrote:Ja z tej okazji, ze nastroj siegnal dna pojechalam do kliniki na krew juz dzisiaj.. No i jest jak myslalam, znowu k**wa minus.. Wiec dno zostalo osiagniete..Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 13:09
Mega, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny