35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni twój podły nastrój jest zaraźliwy
A mnie otaczaja same ciężarne od paru dni, gdzie sie nie obejrzę tam brzuchol... I jak tu być normalnym ja się pytam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 14:45
malgos741, peppapig, inessa, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie też kuzynka posłała mi zdjęcia brzucha jest ok 21 tyg, cieszę się ale jej zazdroszczę bo mogłam mieć taki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
Ale też jej takie zdjęcie pośle zobaczy!
(FOch!!!)Bozia3, Mega, inessa, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Ja też mam do dupy dzień. Nie nawidze piątkow, mam najwięcej płatności a jeszcze. 4 muszę tysiąc przygotować do banku na ubezpieczenie kredytu hip. No mmasakra jakaś skąd tu kasę brać jak ludzi mało.
Mega, peppapig, inessa, samira, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
peppapig wrote:U mnie też kuzynka posłała mi zdjęcia brzucha jest ok 21 tyg, cieszę się ale jej zazdroszczę bo mogłam mieć taki buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.......
Ale też jej takie zdjęcie pośle zobaczy!
(FOch!!!)
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
na mnie brzuchy nie działają i laski w widocznej ciąży mi zwisają
bardziej wpienia mnie to, że ktoś wchodzi na forum dzień dobry mam 30 parę lat jestem w ciąży
albo pokręci się chwilę bez badan bez niczego i obwieszcza ciążę wrrr..
a tak poważnie.. męczy mnie już ten temat i trochę stresuje najbliższa wizyta w klinice..
Mega wrote:Reni twój podły nastrój jest zaraźliwy
A mnie otaczaja same ciężarne od paru dni, gdzie sie nie obejrzę tam brzuchol... I jak tu być normalnym ja się pytam...polarmiś, peppapig, Mega, Bursztyn, malgos741, iwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
dziewczyny dziękuję za kciuki
Paszcza nie łam się proszę. Wiem, że miały być dwie kreski, ja nawet byłam pewna, ze one nie u mnie tylko u ciebie w tym cyklu będą. Na ciebie też kochana przyjdzie kolej na pewno.
malgos rozumiem co czujesz miałam i mam dalej to samo. Cieszę się, ale chyba bardziej się boję. Pierwsze co zrobiłam jak wyszłam od lekarza, to pojechałam do córki na cmentarz i błagałam ją, żeby się zaopiekowała Kruszyną i żeby się nic złego nie stało...Reni, Bozia3, EwaT, peppapig, Bursztyn, Mega, malgos741, iwcia77, Bliska 77, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na mnie brzuchy nie działają i laski w widocznej ciąży mi zwisają
bardziej wpienia mnie to, że ktoś wchodzi na forum dzień dobry mam 30 parę lat jestem w ciąży
albo pokręci się chwilę bez badan bez niczego i obwieszcza ciążę wrrr..
a tak poważnie.. męczy mnie już ten temat i trochę stresuje najbliższa wizyta w klinice.. -
przykre - współczuję
to było Twoje pierwsze iui? kurcze to może jest nadzieja..
ja jebie .. znowu muszę się napić
mandragora wrote:jestem po iui. Moja pierwsza córka zmarła w 40 tyg ciąży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 15:27
Mega, malgos741, iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymandragora wrote:dziewczyny dziękuję za kciuki
Paszcza nie łam się proszę. Wiem, że miały być dwie kreski, ja nawet byłam pewna, ze one nie u mnie tylko u ciebie w tym cyklu będą. Na ciebie też kochana przyjdzie kolej na pewno.
malgos rozumiem co czujesz miałam i mam dalej to samo. Cieszę się, ale chyba bardziej się boję. Pierwsze co zrobiłam jak wyszłam od lekarza, to pojechałam do córki na cmentarz i błagałam ją, żeby się zaopiekowała Kruszyną i żeby się nic złego nie stało...Reni, Bliska 77, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
już mi przeszło
Madragora cieszę się razem z Tobą.. wraz z Twoją ciążą nadzieje rosną
ale dla reszty smutasów, którym udzielił się nastrój "qrwa mać to za mało"
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/79237e5b7d59.jpgpolarmiś, peppapig, Mega, malgos741, Simba, iwcia77, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
wiem .. ale mam wrażenie, że czegoś mi w tym iui brakuje.. dlaczego lekarz nie zainteresował się prl, wynikami badań krwi, nie zalecił morfologi spermiszonów dlaczego dlaczego dlaczego.. dochodzę do wniosku, że chyba jednak w państwowym szpitalu jest to zrobione na odpierdol
polarmiś wrote:Reni. Iui nie boli, nie masz sie zupełnie czym stresowac. Taki seks z probowka bez orgazmu. Raz dwa i po wszystkim. -
nick nieaktualnyReni wrote:wiem .. ale mam wrażenie, że czegoś mi w tym iui brakuje.. dlaczego lekarz nie zainteresował się prl, wynikami badań krwi, nie zalecił morfologi spermiszonów dlaczego dlaczego dlaczego.. dochodzę do wniosku, że chyba jednak w państwowym szpitalu jest to zrobione na odpierdol
Bursztyn, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny