35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nie no racja .. jak dają to biorę
ale mnie takie ingerencje lekarzy nakręcają.. tak jak było z monitoringami i dupkami tak i teraz to będą najdłuższe dwa tyg
człowiek po cichu liczy na to, że jednak tym razem na pewno się uda
polarmiś wrote:Jest to prawda. Koszty badan spore. Ale sprobowac gratisa iui
na naturalnym cyklu tez warto.peppapig, ania.g, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:na mnie brzuchy nie działają i laski w widocznej ciąży mi zwisają
bardziej wpienia mnie to, że ktoś wchodzi na forum dzień dobry mam 30 parę lat jestem w ciąży
albo pokręci się chwilę bez badan bez niczego i obwieszcza ciążę wrrr..
a tak poważnie.. męczy mnie już ten temat i trochę stresuje najbliższa wizyta w klinice..Reni, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ale tworzycie nie jestem wstanie wszystkich dni nadgonić ale:
Boziu synek śliczny
Mandragora Gratulacje i oby teraz było wszystko dobrze
Iwcia mam nadzieje,ze Maluszek rośnie slicznie
Kobietki zaciażone sił i wytrwałosci życze
Reni,Bursztynek no i reszta kobietek nie jestem wstanie wszystkich wymienić z imienia wytrwałosci Wam życze,sil, cierpliwosci i oby szybkiej zielonosci- a weźmiecie mnie ze sobą????? ( Reni i ekipa )
wspieram kazda z Was moją pamiecią
a ja? mam problemy rodzinne dużo by pisać ale zawsze pod górke cos musze miec wrwrwrrwwrrwrw
dzis oddajemy dokumenty o dotacje oraz szkolenie aby założyć te firme czyli moze słyszałyscie o spółdzielniach socjalnych bo my włąsnie takie coś zakładamy raczej staramy sie założyc.
No i byłam dziś u endo z tarczycą jest troche lepiej,wyniki są dobre tylko jeden z guzków urósł niestety. Kontrola za 3 miesiace chyba,ze jakimś cudem uda sie zajsc wciaże i ja oczywiscie łaskawie utrzymać.
A toczien mógł być podwyższony wg endokrynologa włąsnie przez tarczyce.
U nas ciepło i włąsnie zaczął lekko padać deszcz.
Miłego weekendu Wam życzeWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:05
Bozia3, Reni, Bursztyn, Mega, iwcia77, Bliska 77, samira, malgos741 lubią tę wiadomość
-
wiesz zależy jakie pojemniki
trzeba uważać czy można wsadzać do mikrofali czy mrozić.. wiesz różne są
peppapig wrote:Kurde mnie też zaczyna denerwować ten temat ciągle myślę i gadam tylko o pojemnikach,jajkach,..peppapig, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak powiedział poeata wieszcz
baba bez bolca dostaje pierdolcaBozia3 wrote:no tak...wszystko jasne...i dlatego wariujesz dziś jak opętana....
inessa, Bozia3, polarmiś, Mega, iwcia77, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak dla zmiany tematu cos o tesciowej: wczoraj uslyszalam jak maz moj z nia rozmawial przez tel., ze musi wyjechac na tydzien no i znowu bede sama, a ona na to (slychac,bo glos przebija przez sluchawke): !przeciez juz powinna sie przyzwyczaic"...taa.... Tez jej tak powiem, kiedy nastepnym razem bedzie piszczec jak to jej synka brakuje
polarmiś, Mega, Bozia3, Simba, inessa, iwcia77, ania.g, Bliska 77, samira, Dorka1979 lubią tę wiadomość