35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Mandragora - kciuki i zeby wszystko było dobrze!!!
Aprillka - witaj. Albo staniesz w kolejkę albo zaliczysz szczęście debiutanta. W obecnym nastroju Renka, nie polecam drugiej wersji - to niebezpieczne.
Bozia - zazdroszczę przystojniaka
Bursztyn - pamiętaj - dla teściowej klej kropelka
Paszczak - wiesz jak jest...paszcza do góry!
Dzisiaj przeżyłam szok i właśnie dochodzę do siebie. Otóż byłam 8 godzin w pracy!!! To jest nie do wytrzymania - ja nie wiem jak sie wdroże z powrotem..Simba, inessa, Mega, Bozia3, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mandragora - kciuki i zeby wszystko było dobrze!!!
Aprillka - witaj. Albo staniesz w kolejkę albo zaliczysz szczęście debiutanta. W obecnym nastroju Renka, nie polecam drugiej wersji - to niebezpieczne.
Bozia - zazdroszczę przystojniaka
Bursztyn - pamiętaj - dla teściowej klej kropelka
Paszczak - wiesz jak jest...paszcza do góry!
Dzisiaj przeżyłam szok i właśnie dochodzę do siebie. Otóż byłam 8 godzin w pracy!!! To jest nie do wytrzymania - ja nie wiem jak sie wdroże z powrotem..
A co do 8 godz w pracy to badz hardkorem i sprobuj 12 lub 13
Ziewanie murowaneinessa, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWItaj Aprilka
I zapomniałam powitać nowe dziewczyny bo widziałam,ze takowe są a czy sie udzielają nie wiem
Mysza a Tobie spóźnione Gratulacje ale pamietałam tylko mnie nie było bo byłam sama na weselu
Dziekuje za wsparcie oj dużo jeszcze przed nami z tym biznesem bo jak dobrze pójdzie to dotacje dostaniemy najwczesniej w sierpniu a potem czekanie na KRS.
Tylko nas jedno pociesza,ze w spółdzielni socjalnej nie nlaci sie tylke Zusu co w innych firmach a przez pierwsze pół roku jak wszystko sie uda bedą za nas płacić ZUS i inne skłądkiBursztyn, mysza1975, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jak urodzisz blizniaki to bedziesz blagala zeby wrocic do roboty
Zajebiscie!
inessa, Bursztyn, Mega, mysza1975, Mango, Bozia3, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Inesska o Tobie tez pamietam
O wszystkich w ogóle, ale nie mam siły pisać. Jestem wykończona!
Daleko do emerytury??inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moi wspaniali koledzy stwierdzili ze póki nie mam sekretarki, to sekretariat mozna przeznaczyć na pokój dla dzieci i tym sposobem nie będę musiała iść na macierzyński
Zajebiscie!
Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem .. ale mam wrażenie, że czegoś mi w tym iui brakuje.. dlaczego lekarz nie zainteresował się prl, wynikami badań krwi, nie zalecił morfologi spermiszonów dlaczego dlaczego dlaczego.. dochodzę do wniosku, że chyba jednak w państwowym szpitalu jest to zrobione na odpierdol
Bozia3, ania.g, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość