35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bliska 77 wrote:Iwcia, GRATULACJE, dbaj o Was
Bursztyn, ja tematu teściowej z zasady nie zaczynam nawet, to temat rzeka, moja jest "zajebista", typowa "Pani Dulska" jeśli wiecie co mam na myśli
a czy pisalam Wam jak moja pierwsza tesciowa dokonywala dezynfekcji wanny ktorej uzywali goscie?
Otoz, polewala ja spirytusem a nastepnie podpalalaiwcia77, Simba, Bliska 77, Mega, Bozia3, Lavendula, Reni, inessa, ania.g, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:to nie wiem czy dobrze czy źle w Twoim przypadku...w moim, pewnie więcej zdrowia psychicznego bym zachowała (głównie chodzi o stosunek do mojego dziecka)
iwcia77, Bursztyn, Bliska 77, Mega, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
A moja teściowa wczoraj podsluchala jak umawiam mojego meza na badania ale nie doslyszala jakie więc od razu go pyta a na jakie badania idziesz a mój na ogolne
iwcia77, Bliska 77, Bozia3, Reni, inessa, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, pamietam, Tobie trafil sie wyjatkowo wredny egzemplarz
a czy pisalam Wam jak moja pierwsza tesciowa dokonywala dezynfekcji wanny ktorej uzywali goscie?
Otoz, polewala ja spirytusem a nastepnie podpalala
Ale sie uśmiałam
A potem spokojnie odlatywala na miotle...Bursztyn, Bliska 77, Mega, Reni lubią tę wiadomość
-
Otoz, polewala ja spirytusem a nastepnie podpalalaBursztyn, Lavendula, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie płacze z tego powodu. Bardziej mi przykro, ze nasze dzieci nie bedą mieć bardziej dostępnych, prawdziwych babć. No ale czasem lepiej tak, niż mieć dwie toksyczne.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jak Ci sie to udalo do tej pory?
Bursztyn, Mega, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Otoz, polewala ja spirytusem a nastepnie podpalalaBliska 77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Fuck!!!
Ale sie uśmiałam
A potem spokojnie odlatywala na miotle...
Kiedys nie chciala zeby jej maz a ojciec mojego bylego meza gdzies pojechal, wiec wziela noz i przebila mu wszystkie opony w samochodzie...Bliska 77, Simba, mysza1975, iwcia77, Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:gdyby odlatywala to nie byloby tak zle, ona niestety zostawala....
Kiedys nie chciala zeby jej maz a ojciec mojego bylego meza gdzies pojechal, wiec wziela noz i przebila mu wszystkie opony w samochodzie...Bursztyn, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:gdyby odlatywala to nie byloby tak zle, ona niestety zostawala....
Kiedys nie chciala zeby jej maz a ojciec mojego bylego meza gdzies pojechal, wiec wziela noz i przebila mu wszystkie opony w samochodzie...
Babka normalnie jak z włoskiej komedii.
Myśle ze Almodovar tez byłby zainteresowany ta postaciąBursztyn, iwcia77, Mega, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kiedyś chyba pisałam - teściowie mieszkają na Białorusi. To jest po drodze donikąd. Teściowa leży od kilku lat także sami sie nie ruszają, no i ogólnie bardzo wiekowi ludzie, bo mój M tez dużo starszy ode mnie.
duzo starszy to znaczy ile?Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Powoli, ćwiczę jak wstawić żeby było dobrze.
Na 19.00 będę gotowa.
A może pomożecie. Jak wstawić z zapodaj.pl, tak żeby było od razu widać miniaturki zdjęć, a nie tylko link?
Musisz skopiowac ten 3 link, wtedy od razu bedzie fotka. Ten BBCode.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 19:00
-
Simba wrote:Rozumiem co cie skłoniło do pomagania ludziom chorym psychicznie.
Babka normalnie jak z włoskiej komedii.
Myśle ze Almodovar tez byłby zainteresowany ta postacią
ona sie nadaje do leczenia zamknietego ktore podejrzewam byloby trudne, zmudne i nierokujace.....
nosze sie z zamiarem napisania ksiazkimysza1975, Simba, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość