35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:To super - od razu z dziecka diabła wypędza
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 18:59
Simba, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:to dlaczego sie jeszcze do niech nie wybraliscie?
duzo starszy to znaczy ile?
M chce sie do nich wybrać w tym roku, a ja nie wiem...To jest trzecie małżeństwo mojego M i oni sa chyba zmęczeni poznawaniem kolejnych zonChociaż ja jestem ta najzajebistsza
W ogóle oni jakies dziwne relacje maja. Nie wnikam.
mysza1975, Mega, Bursztyn, Bliska 77, iwcia77, Bozia3, Reni lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No bo mieszkamy tutaj. Poza tym z tymi wizami na Białoruś to jakaś kompilacja - trzeba konkretny termin podać, co, po co dokąd.... A jak jedziemy do Pl to zawsze czas przelatuje przez palce, mnóstwo spraw i tak sie jakoś nie zgrywa....
M chce sie do nich wybrać w tym roku, a ja nie wiem...To jest trzecie małżeństwo mojego M i oni sa chyba zmęczeni poznawaniem kolejnych zonChociaż ja jestem ta najzajebistsza
ale do 3 razy sztuka
no to ile starszy jest ten uroczy pan od blinow?mysza1975, Bliska 77, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No bo mieszkamy tutaj. Poza tym z tymi wizami na Białoruś to jakaś kompilacja - trzeba konkretny termin podać, co, po co dokąd.... A jak jedziemy do Pl to zawsze czas przelatuje przez palce, mnóstwo spraw i tak sie jakoś nie zgrywa....
-
Bursztyn wrote:tak naprawde to chcialam sie dostac do wloskiego parlamentu zeby przywrocili szpitale psychiaatryczne, bo musicie wiedziec ze twz. wariatkowa zostaly zamkniete....
ona sie nadaje do leczenia zamknietego ktore podejrzewam byloby trudne, zmudne i nierokujace.....
nosze sie z zamiarem napisania ksiazkiBursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Mysza, super para, ale zadnej ciazy to ja tam nie widze.
Bylas na bezdechu caly dzien?
Krawcowa się spisała i fotograf też.
No i mnie przybyło tylko 1,5kg, aż się martwię czy nie za mało.Bliska 77, Pusurek, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Krawcowa się spisała i fotograf też.
No i mnie przybyło tylko 1,5kg, aż się martwię czy nie za mało.mysza1975, Mega, Simba, Bozia3, Bliska 77 lubią tę wiadomość