35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wiesci z ostatniej chwili :
usg wykazalo 1 embrion z bijacym sercemumieszczony i zakotwiczony poprawnie w macicy , wiec od dzisiaj oficjalnie jestem w ciazy
moja mama: gratuluje i dbaj o siebie i mojego jedynego wnuka
tesciowa: zryczla sie jak bobr i gratulowala drzacym glosemLavendula, Bursztyn, mysza1975, Mega, Simba, Pusurek, Bliska 77, samira, EwaT, Bozia3, polarmiś, Reni, inessa, ania.g, peppapig, malgos741, gosia7122, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No nie. Zostanę żołnierzem.
Szeregowy SimbaTak jest!
iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wiesci z ostatniej chwili :
usg wykazalo 1 embrion z bijacym sercemumieszczony i zakotwiczony poprawnie w macicy , wiec od dzisiaj oficjalnie jestem w ciazy
tesciowa: zryczla sie jak bobr i gratulowala drzacym glosem
GRATULACJE!!!
iwcia77, samira, peppapig lubią tę wiadomość
-
tesciowa: zryczla sie jak bobr i gratulowala drzacym glosemiwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
tesciowa: zryczla sie jak bobr i gratulowala drzacym glosemwspaniale!
iwcia77, Bliska 77, peppapig lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tesciowa: zryczla sie jak bobr i gratulowala drzacym glosemiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o nie jest ok, bo bez orgazmu
chociaz...kto wie...., takze wszystko przed Wami dziewczyny, oby jak najszybciej
Bursztyn, Bursztyn, Mega, Simba, samira, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:No kurde gdzieś mi tu mignal link do zdjęcia Myszy. I nima. Hm.
Powoli, ćwiczę jak wstawić żeby było dobrze.
Na 19.00 będę gotowa.
A może pomożecie. Jak wstawić z zapodaj.pl, tak żeby było od razu widać miniaturki zdjęć, a nie tylko link?Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny