X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Tak dla zmiany tematu cos o tesciowej: wczoraj uslyszalam jak maz moj z nia rozmawial przez tel., ze musi wyjechac na tydzien no i znowu bede sama, a ona na to (slychac,bo glos przebija przez sluchawke): !przeciez juz powinna sie przyzwyczaic"...taa.... Tez jej tak powiem, kiedy nastepnym razem bedzie piszczec jak to jej synka brakuje :)
    Jędza!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa trzymam kciuki żeby i tobie wszystko zaczęło lecieć z górki <3

inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jędza!
    prawda? :)
    a calkiem niedawno kiedy spedzalam sama swieta Bozego narodzenia i Nowy rok- mowila ze mnie rozumie i porozmawia z synkiem na temat zmiany pracy, ze tak dalej byc nie moze itd., .itp, sru tu tu tu
    no i prosze....ufaj tu czlowiekowi...tzn. tesciowej... chyba tak: uff uff :)

inessa, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Czytam forum od kilku dni i zastanawiam sie czy mogę napisać.....wrażenie super znacie sie tu tak dobrze.....jestem kolejna po 35 ktora stara sie o dzidziusia....to mój pierwszy cykl na ovu a panikuje jakby było ich więcej.....nie znam połowy znaczeń słów bądź dolegliwości o których tu mowa bo nigdy mnie to nie interesowało do teraz kiedy i ja sie staram.... Jeśli mogłabym zapytać.....od 8 dni robię testy owulacyjne ale każdy negatywny czy to znaczy ze owulacji nie było? W poniedziałek mam usg czy jest możliwość ze będzie widać czy była owulacja? Bardzo dziękuje za pomoc.....

peppapig, Simba, inessa, ania.g, Bliska 77, samira, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość

Aprilka
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tesciowa nie czlowiek przeciez, co ty Bursztyn nie wiesz takich podstawowych rzeczy?

Bursztyn, inessa, Bliska 77, Reni lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    prawda? :)
    a calkiem niedawno kiedy spedzalam sama swieta Bozego narodzenia i Nowy rok- mowila ze mnie rozumie i porozmawia z synkiem na temat zmiany pracy, ze tak dalej byc nie moze itd., .itp, sru tu tu tu
    no i prosze....ufaj tu czlowiekowi...tzn. tesciowej... chyba tak: uff uff :)
    może ciesz się chociaż kasą, którą Twój mąż w tym czasie zarabia....np. będzie Was stac na in vitro...albo co? ;)

Reni, Simba, Bursztyn, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witajcie! Czytam forum od kilku dni i zastanawiam sie czy mogę napisać.....wrażenie super znacie sie tu tak dobrze.....jestem kolejna po 35 ktora stara sie o dzidziusia....to mój pierwszy cykl na ovu a panikuje jakby było ich więcej.....nie znam połowy znaczeń słów bądź dolegliwości o których tu mowa bo nigdy mnie to nie interesowało do teraz kiedy i ja sie staram.... Jeśli mogłabym zapytać.....od 8 dni robię testy owulacyjne ale każdy negatywny czy to znaczy ze owulacji nie było? W poniedziałek mam usg czy jest możliwość ze będzie widać czy była owulacja? Bardzo dziękuje za pomoc.....
    witaj, wszystkiego sie powoli nauczysz ;)
    Tylko pamietaj, tu dziala komitet kolejkowy i swoje po ciążę trzeba odstać, nie ma lekko ;)

Bozia3, peppapig, Reni, Simba, Bursztyn, inessa, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, samira, kkisia lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Witaj Aprilka
    Testy nie zawsze są miarodajne - szkoda, że nie udostępniasz wykresu - bo po temperaturze coś więcej można by powiedzieć....jeśli masz USG w poniedziałek - to gin Ci powie, czy jesteś przed , po czy w trakcie..:)

peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może ciesz się chociaż kasą, którą Twój mąż w tym czasie zarabia....np. będzie Was stac na in vitro...albo co? ;)
    powiem tak : na krótki czas badz jakis z góry ustalony typu pomeczymy sie pol roku i bedzie ok, mogłabym to znieść, ale na dluzsza metę to wolałabym nie miec kasy i meza przy sobie a nie w ciągłych rozjazdach...

Bozia3, Bursztyn, inessa, Simba, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Aprilka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje......7 miesięcy temu poronilam i dopiero teraz zaczęłam starania a tu nagle brak owulacji.....zastanawiam sie czy może mój czas na ciąże sie zakończył.....każdy dzień zaczynam od myślenia o tym....mozna zwariować....

mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

Aprilka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Dziękuje......7 miesięcy temu poronilam i dopiero teraz zaczęłam starania a tu nagle brak owulacji.....zastanawiam sie czy może mój czas na ciąże sie zakończył.....każdy dzień zaczynam od myślenia o tym....mozna zwariować....
    Aprilka mierz temperature pytaj gina czy są jajeczka, ;-) może go zapytaj o badania? I prowadź wykres dziewczyny pomogą
    Nie ma gadania,że za stara czy takie tam! dobry lekarz cię wyprowadzi da jeśli potrzeba leki i domagaj się wszystkiego nie jest na nic za późno ;-)
    Wiele dziewczyn tu poroniło i się nie poddają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:55

Mega, Simba, inessa, mysza1975, ania.g, iwcia77, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    no takie to już forum tu jest, że każda zastanawia się, ile jeszcze może próbować...wiek robi swoje. Pewnie czeka CIę pakiet badań i monitoringów - wszystko przed Tobą :)

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wykres jest na tablicy wykresów dziekuje

Aprilka
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to ja chyba wole lifting ;)

Bozia3, Simba, iwcia77, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    powiem tak : na krótki czas badz jakis z góry ustalony typu pomeczymy sie pol roku i bedzie ok, mogłabym to znieść, ale na dluzsza metę to wolałabym nie miec kasy i meza przy sobie a nie w ciągłych rozjazdach...
    otoz to

Mega lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    a ile masz konkretnie lat? masz juz dzieci?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Tesciowa nie czlowiek przeciez, co ty Bursztyn nie wiesz takich podstawowych rzeczy?
    to to ja wie, dlatego sie poprawilam ze czlowiek tzn. tesciowa... ;)
    tylko niektore tesciowe i to bardzo rzadko wykazuja ludzkie cechy ;)

Mega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    Iwcia, trzymam kciuki i czekamy na wieści
    Mysza o bożym świecie zapomniała :-)

Nie zapomniała, nie zapomniała. Wróciła do szarej rzeczywistości i dziś pół dnia lepiła ruskie pierogi.

Mega, inessa, iwcia77, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mandragora - kciuki i zeby wszystko było dobrze!!!
    Aprillka - witaj. Albo staniesz w kolejkę albo zaliczysz szczęście debiutanta. W obecnym nastroju Renka, nie polecam drugiej wersji - to niebezpieczne.
    Bozia - zazdroszczę przystojniaka :)
    Bursztyn - pamiętaj - dla teściowej klej kropelka
    Paszczak - wiesz jak jest...paszcza do góry!

Dzisiaj przeżyłam szok i właśnie dochodzę do siebie. Otóż byłam 8 godzin w pracy!!! To jest nie do wytrzymania - ja nie wiem jak sie wdroże z powrotem..

Bozia3, Mega, Bursztyn, inessa, mysza1975, ania.g, iwcia77, Bliska 77, samira, Reni lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mysza, gratulacje raz jeszcze :) napisalabys cos wiecej, gdzie przyjecie weselne, ile osob, co jedliscie, jak tesciowa ;) i fotke jakas moglabys wrzucic

To co, krótka sesja dziś o 19.00?

inessa, Bursztyn, Simba, Mega, Bozia3, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3429 3430 3431 3432 3433 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ