35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Tak dla zmiany tematu cos o tesciowej: wczoraj uslyszalam jak maz moj z nia rozmawial przez tel., ze musi wyjechac na tydzien no i znowu bede sama, a ona na to (slychac,bo glos przebija przez sluchawke): !przeciez juz powinna sie przyzwyczaic"...taa.... Tez jej tak powiem, kiedy nastepnym razem bedzie piszczec jak to jej synka brakuje
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Jędza!
a calkiem niedawno kiedy spedzalam sama swieta Bozego narodzenia i Nowy rok- mowila ze mnie rozumie i porozmawia z synkiem na temat zmiany pracy, ze tak dalej byc nie moze itd., .itp, sru tu tu tu
no i prosze....ufaj tu czlowiekowi...tzn. tesciowej... chyba tak: uff uffinessa, Bliska 77, samira lubią tę wiadomość
-
Witajcie! Czytam forum od kilku dni i zastanawiam sie czy mogę napisać.....wrażenie super znacie sie tu tak dobrze.....jestem kolejna po 35 ktora stara sie o dzidziusia....to mój pierwszy cykl na ovu a panikuje jakby było ich więcej.....nie znam połowy znaczeń słów bądź dolegliwości o których tu mowa bo nigdy mnie to nie interesowało do teraz kiedy i ja sie staram.... Jeśli mogłabym zapytać.....od 8 dni robię testy owulacyjne ale każdy negatywny czy to znaczy ze owulacji nie było? W poniedziałek mam usg czy jest możliwość ze będzie widać czy była owulacja? Bardzo dziękuje za pomoc.....
peppapig, Simba, inessa, ania.g, Bliska 77, samira, Reni, malgos741 lubią tę wiadomość
Aprilka -
Bursztyn wrote:prawda?
a calkiem niedawno kiedy spedzalam sama swieta Bozego narodzenia i Nowy rok- mowila ze mnie rozumie i porozmawia z synkiem na temat zmiany pracy, ze tak dalej byc nie moze itd., .itp, sru tu tu tu
no i prosze....ufaj tu czlowiekowi...tzn. tesciowej... chyba tak: uff uffReni, Simba, Bursztyn, inessa, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Witajcie! Czytam forum od kilku dni i zastanawiam sie czy mogę napisać.....wrażenie super znacie sie tu tak dobrze.....jestem kolejna po 35 ktora stara sie o dzidziusia....to mój pierwszy cykl na ovu a panikuje jakby było ich więcej.....nie znam połowy znaczeń słów bądź dolegliwości o których tu mowa bo nigdy mnie to nie interesowało do teraz kiedy i ja sie staram.... Jeśli mogłabym zapytać.....od 8 dni robię testy owulacyjne ale każdy negatywny czy to znaczy ze owulacji nie było? W poniedziałek mam usg czy jest możliwość ze będzie widać czy była owulacja? Bardzo dziękuje za pomoc.....
Tylko pamietaj, tu dziala komitet kolejkowy i swoje po ciążę trzeba odstać, nie ma lekkoBozia3, peppapig, Reni, Simba, Bursztyn, inessa, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, samira, kkisia lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Witajcie! Czytam forum od kilku dni i zastanawiam sie czy mogę napisać.....wrażenie super znacie sie tu tak dobrze.....jestem kolejna po 35 ktora stara sie o dzidziusia....to mój pierwszy cykl na ovu a panikuje jakby było ich więcej.....nie znam połowy znaczeń słów bądź dolegliwości o których tu mowa bo nigdy mnie to nie interesowało do teraz kiedy i ja sie staram.... Jeśli mogłabym zapytać.....od 8 dni robię testy owulacyjne ale każdy negatywny czy to znaczy ze owulacji nie było? W poniedziałek mam usg czy jest możliwość ze będzie widać czy była owulacja? Bardzo dziękuje za pomoc.....
Testy nie zawsze są miarodajne - szkoda, że nie udostępniasz wykresu - bo po temperaturze coś więcej można by powiedzieć....jeśli masz USG w poniedziałek - to gin Ci powie, czy jesteś przed , po czy w trakcie..peppapig, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:może ciesz się chociaż kasą, którą Twój mąż w tym czasie zarabia....np. będzie Was stac na in vitro...albo co?
Bozia3, Bursztyn, inessa, Simba, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
Dziękuje......7 miesięcy temu poronilam i dopiero teraz zaczęłam starania a tu nagle brak owulacji.....zastanawiam sie czy może mój czas na ciąże sie zakończył.....każdy dzień zaczynam od myślenia o tym....mozna zwariować....
mysza1975, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
Aprilka -
nick nieaktualnyAprilka wrote:Dziękuje......7 miesięcy temu poronilam i dopiero teraz zaczęłam starania a tu nagle brak owulacji.....zastanawiam sie czy może mój czas na ciąże sie zakończył.....każdy dzień zaczynam od myślenia o tym....mozna zwariować....
może go zapytaj o badania? I prowadź wykres dziewczyny pomogą
Nie ma gadania,że za stara czy takie tam! dobry lekarz cię wyprowadzi da jeśli potrzeba leki i domagaj się wszystkiego nie jest na nic za późno
Wiele dziewczyn tu poroniło i się nie poddająWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 16:55
Mega, Simba, inessa, mysza1975, ania.g, iwcia77, samira lubią tę wiadomość
-
Aprilka wrote:Dziękuje......7 miesięcy temu poronilam i dopiero teraz zaczęłam starania a tu nagle brak owulacji.....zastanawiam sie czy może mój czas na ciąże sie zakończył.....każdy dzień zaczynam od myślenia o tym....mozna zwariować....
samira lubi tę wiadomość
-
Mega wrote:powiem tak : na krótki czas badz jakis z góry ustalony typu pomeczymy sie pol roku i bedzie ok, mogłabym to znieść, ale na dluzsza metę to wolałabym nie miec kasy i meza przy sobie a nie w ciągłych rozjazdach...
Mega lubi tę wiadomość
-
-
Mega wrote:Tesciowa nie czlowiek przeciez, co ty Bursztyn nie wiesz takich podstawowych rzeczy?
tylko niektore tesciowe i to bardzo rzadko wykazuja ludzkie cechyMega, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Iwcia, trzymam kciuki i czekamy na wieści
Mysza o bożym świecie zapomniała
Nie zapomniała, nie zapomniała. Wróciła do szarej rzeczywistości i dziś pół dnia lepiła ruskie pierogi.Mega, inessa, iwcia77, ania.g, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Mandragora - kciuki i zeby wszystko było dobrze!!!
Aprillka - witaj. Albo staniesz w kolejkę albo zaliczysz szczęście debiutanta. W obecnym nastroju Renka, nie polecam drugiej wersji - to niebezpieczne.
Bozia - zazdroszczę przystojniaka
Bursztyn - pamiętaj - dla teściowej klej kropelka
Paszczak - wiesz jak jest...paszcza do góry!
Dzisiaj przeżyłam szok i właśnie dochodzę do siebie. Otóż byłam 8 godzin w pracy!!! To jest nie do wytrzymania - ja nie wiem jak sie wdroże z powrotem..Bozia3, Mega, Bursztyn, inessa, mysza1975, ania.g, iwcia77, Bliska 77, samira, Reni lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Mysza, gratulacje raz jeszcze
napisalabys cos wiecej, gdzie przyjecie weselne, ile osob, co jedliscie, jak tesciowa
i fotke jakas moglabys wrzucic
To co, krótka sesja dziś o 19.00?inessa, Bursztyn, Simba, Mega, Bozia3, EwaT, Bliska 77 lubią tę wiadomość