35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ja bym sie z Toba ozenila gdybym byla gejem
Bursztyn, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:Jak już tak dziś nastąpił pokaz fotek - to może Simba by się ujawniła na chwilę? Coś tam kiedyś pokazała przez sekundę o północy Bursztynowi i tyle ją widzieli....
No i Paszczaka brakujeBliska 77, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale Aga jest na wiecznej diecie...a Ty chciałaś dupiasto-cycatą starą murzynkę do przytulania...
Mega, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Simba, Simba, inessa lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:jakby coś to jestem otwarta na nowe wyzwania a tak w ogóle to co ja facet jestem, że ty musiałabyś być gejem? myślałam raczej o lesbijce - zawsze mile widziana
Agus,najwazniejsze to byc otwartymBozia3, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:kurde, mimo wiecznej diety dupe i cycki mam aż za duże, karnacja raczej brzoskwiniowa (typowa ciepła słowianka) ale od czego są samoopalacze, ewentualnie czarna pasa do obuwia rodem z "alternatyw 4"??? jestem elastyczna
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, bardzo urocza, seksowna i piekna kobieta
No i Paszczaka brakujeMega, Bursztyn, iwcia77, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:kurde, mimo wiecznej diety dupe i cycki mam aż za duże, karnacja raczej brzoskwiniowa (typowa ciepła słowianka) ale od czego są samoopalacze, ewentualnie czarna pasa do obuwia rodem z "alternatyw 4"??? jestem elastyczna
Bozia3, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie chcialam murzynki! wole biale! i starej tez nie chcialam !
Mega, Bursztyn, mysza1975, Simba, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Na Paszczaka nie liczę, bo ona ma syndrom tajniaczenia się sieciowego.....coś jak Iwcia z ciśnieniem u białych fartuchów...
Bozia3, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
no niby masz rację ale z drugiej strony w tym roku nie chce wywalać już kasy na iui monitoringi stringi wolę zbierać na IV
a jak mam czekać pół roku to moge i iui polecieć z nfz a moze się uda.. kto wiemandragora wrote:Reni może nie powinnam wywoływać wilka z lasu i moze mi sie zaraz dostanie, ale... ty olej kopbieto Narodową Fikcje Zdrowia ( NFZ ) i iui robione w ramach tego z partyzanta. Nie szkoda ci czasu i nerwów na to ?polarmiś, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie nie nie! zadnej pasty i samoopalaczy! ja Cie chce taka jaka jestes!
iwcia77, Mega, Bursztyn, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
zawartość nasienia w nasieniu
bierz rozszerzoneMega wrote:dziewczyny bo tak sie zastanawiam co zawiera podstawowe badanie nasienia i czy wystarczy do diagnozy, pewnie nie ma tej całej morfologii..Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:oj to coś mi się porąbało - ale taki mi się zapamiętał obraz -Ty taka drobniutka i bladziutka w objęciach wielkiej cycatej murzynki z takim białym wałkiem na głowie i w białym fartuchu.....jak taka niania z filmu o Isaurze...
az to sobie wyobrazilam! az parsknelam smiechem! a jestem na telefonie z kims wlasnie! i jednoczesnie czytam Was i odpisujeBozia3, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Iwcia.. pięknie.. teraz już zwolnijiwcia77 wrote:wiesci z ostatniej chwili :
usg wykazalo 1 embrion z bijacym sercemumieszczony i zakotwiczony poprawnie w macicy , wiec od dzisiaj oficjalnie jestem w ciazy
iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość