X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak już tak dziś nastąpił pokaz fotek - to może Simba by się ujawniła na chwilę? Coś tam kiedyś pokazała przez sekundę o północy Bursztynowi i tyle ją widzieli....

Bursztyn, Bliska 77, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja bym sie z Toba ozenila gdybym byla gejem :)
    jakby coś to jestem otwarta na nowe wyzwania a tak w ogóle to co ja facet jestem, że ty musiałabyś być gejem? myślałam raczej o lesbijce - zawsze mile widziana :-)

Bursztyn, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Jak już tak dziś nastąpił pokaz fotek - to może Simba by się ujawniła na chwilę? Coś tam kiedyś pokazała przez sekundę o północy Bursztynowi i tyle ją widzieli....
    Tak, popieram!

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja bym sie z Toba ozenila gdybym byla gejem :)
    ale Aga jest na wiecznej diecie...a Ty chciałaś dupiasto-cycatą starą murzynkę do przytulania...;)

Bliska 77, Mega, iwcia77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jestem za

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tak, bardzo urocza, seksowna i piekna kobieta :)
    No i Paszczaka brakuje :)

Bliska 77, Mega, iwcia77, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Aga jest na wiecznej diecie...a Ty chciałaś dupiasto-cycatą starą murzynkę do przytulania...;)
    kurde, mimo wiecznej diety dupe i cycki mam aż za duże, karnacja raczej brzoskwiniowa (typowa ciepła słowianka) ale od czego są samoopalacze, ewentualnie czarna pasa do obuwia rodem z "alternatyw 4"??? jestem elastyczna

Mega, Bozia3, Bursztyn, iwcia77, Simba, Simba, inessa lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    jakby coś to jestem otwarta na nowe wyzwania a tak w ogóle to co ja facet jestem, że ty musiałabyś być gejem? myślałam raczej o lesbijce - zawsze mile widziana :-)
    gej to tak ogolnie, tutaj w Uk uzywaja odnosnie obu plci
    Agus,najwazniejsze to byc otwartym :)

Bozia3, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie chcialam murzynki! wole biale! i starej tez nie chcialam !

Mega, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Mega Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    kurde, mimo wiecznej diety dupe i cycki mam aż za duże, karnacja raczej brzoskwiniowa (typowa ciepła słowianka) ale od czego są samoopalacze, ewentualnie czarna pasa do obuwia rodem z "alternatyw 4"??? jestem elastyczna
    a co ty sie tak dopominasz? ;)

Bliska 77 lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Na Paszczaka nie liczę, bo ona ma syndrom tajniaczenia się sieciowego.....coś jak Iwcia z ciśnieniem u białych fartuchów...:)

Mega, Bursztyn, iwcia77, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bliska 77 wrote:
    nie nie nie! zadnej pasty i samoopalaczy! ja Cie chce taka jaka jestes! :)

Bozia3, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie chcialam murzynki! wole biale! i starej tez nie chcialam !
    oj to coś mi się porąbało - ale taki mi się zapamiętał obraz -Ty taka drobniutka i bladziutka w objęciach wielkiej cycatej murzynki z takim białym wałkiem na głowie i w białym fartuchu.....jak taka niania z filmu o Isaurze...:)

Mega, Bursztyn, mysza1975, Simba, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Na Paszczaka nie liczę, bo ona ma syndrom tajniaczenia się sieciowego.....coś jak Iwcia z ciśnieniem u białych fartuchów...:)
    ja tez mam, ale w avatarze mozna wstawic- ja tak zrobilam, zeby miec jakies pojecie o osobie

Bozia3, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby masz rację ale z drugiej strony w tym roku nie chce wywalać już kasy na iui monitoringi stringi wolę zbierać na IV
    a jak mam czekać pół roku to moge i iui polecieć z nfz a moze się uda.. kto wie
    mandragora wrote:
    Reni może nie powinnam wywoływać wilka z lasu i moze mi sie zaraz dostanie, ale... ty olej kopbieto Narodową Fikcje Zdrowia ( NFZ ) i iui robione w ramach tego z partyzanta. Nie szkoda ci czasu i nerwów na to ?

polarmiś, Simba, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie nie nie! zadnej pasty i samoopalaczy! ja Cie chce taka jaka jestes! :)
    no proszę - innych to akceptuje bezkrytycznie...a sama swoją buzie nazywa paszczą i wyprawia z nią różne maskujące herezje.....;)

iwcia77, Mega, Bursztyn, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawartość nasienia w nasieniu :-/
    bierz rozszerzone
    Mega wrote:
    dziewczyny bo tak sie zastanawiam co zawiera podstawowe badanie nasienia i czy wystarczy do diagnozy, pewnie nie ma tej całej morfologii..

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    oj to coś mi się porąbało - ale taki mi się zapamiętał obraz -Ty taka drobniutka i bladziutka w objęciach wielkiej cycatej murzynki z takim białym wałkiem na głowie i w białym fartuchu.....jak taka niania z filmu o Isaurze...:)
    o cholera!!! :) :) :)
    az to sobie wyobrazilam! az parsknelam smiechem! a jestem na telefonie z kims wlasnie! i jednoczesnie czytam Was i odpisuje

Bozia3, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia.. pięknie.. teraz już zwolnij :-)
    iwcia77 wrote:
    wiesci z ostatniej chwili :

usg wykazalo 1 embrion z bijacym sercem :) umieszczony i zakotwiczony poprawnie w macicy , wiec od dzisiaj oficjalnie jestem w ciazy :)

iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 maja 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Zaraz orgazmu dostanę :)
    A ja to Was moze widziałam???

Bursztyn, iwcia77, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 3435 3436 3437 3438 3439 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ