35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
znam taka jedna co miala problem z zajsciem w ciaze, stracila nadzieje i juz miala date na IV tylko miala przyjsc po okresie ..okresu nie dostala, bo okazalo sie ze zaszla w ciaze, czesto jak sie traci nadzieje to pojawia sie ...MUrphy
tego ci zycze z calego serca
sama szykowalam juz termometr do mierzenia tempki...i nowy lezy w szufladzie ...
Reni wrote:no niby masz rację ale z drugiej strony w tym roku nie chce wywalać już kasy na iui monitoringi stringi wolę zbierać na IV
a jak mam czekać pół roku to moge i iui polecieć z nfz a moze się uda.. kto wieBursztyn, mysza1975, Bliska 77, Reni, inessa lubią tę wiadomość
-
trzeba było zapytać... a może mamusia się tam położy.. od razu depilacje sobie mamusia zrobi ;_)Bursztyn wrote:tak, pamietam, Tobie trafil sie wyjatkowo wredny egzemplarz
a czy pisalam Wam jak moja pierwsza tesciowa dokonywala dezynfekcji wanny ktorej uzywali goscie?
Otoz, polewala ja spirytusem a nastepnie podpalalaBursztyn, Bozia3, Mega, Simba, mysza1975, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Na Paszczaka nie liczę, bo ona ma syndrom tajniaczenia się sieciowego.....coś jak Iwcia z ciśnieniem u białych fartuchów...
iwcia77, Bursztyn, Mega, mysza1975, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
zaraz dwa męże miałaś? i dwa teściowe i tez italianowskie? tu macz jak dla mnieBursztyn wrote:gdyby odlatywala to nie byloby tak zle, ona niestety zostawala....
Kiedys nie chciala zeby jej maz a ojciec mojego bylego meza gdzies pojechal, wiec wziela noz i przebila mu wszystkie opony w samochodzie...Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny