35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:znowu mi sie lody skończyły
na naleśniki za pozno....
została tylko jakas czekolada...
ide jutro na zakupy, musze jeszcze termometr kupić dla małego i pare innych drobnostek, powoli zaczyna mi sie faza histerii przed rozwiazaniem -
Dorka1979 wrote:A czy któraś wie co to za badanie które bym musiała zrobić: "hormon anty-millerowski " ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2014, 00:19
-
Chwilę mnie nie było, ale do południa zawsze coś do załatwienia, po południu padam i muszę się choć godzinkę zdrzemnąć, a wieczorem, same rozumiecie, miesiąc miodowy.
Teraz krótko na temat ubiegłej soboty. Po pierwsze po tych wszystkich zabiegach z papierami i całym załatwianiem, stres całkowicie mi puścił i przez cały czas zachowywałam się jakbym to robiła po raz n-ty. Żadnego drżenia głosu czy innych pomyłek przy przysiędze.
Pogoda super. Do 16.00 upał, a jak już wszyscy byli w kościele, to burza z gradem i piorunami, a po uroczystości super ożywcze powietrze i zero deszczu.
Rodzina się zorientowała co do mojego stanu i wszyscy byli zaskoczeni, ale bardzo gratulowali.
I teraz tak sobie myślę, że żałuję, że tak szybko to minęło.Mega, Simba, samira, malgos741, Bozia3, Reni, Sabina, polarmiś, Pusurek, ania.g, iwcia77, Bursztyn, gosia7122, EwaT, Viv78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:O o! No to faktycznie hardcore.
Znając życie jak przyjdzie co do czego, to będę wrzeszczec: tylko nie spidermana! Tylko nie spidermana!
Tylko z tym mi sie ta pajęczyna kojarzyiwcia77, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Ale mialam farta, sluchajcie.
Tu na fb jest taka grupa sprzedajacych, kupujacych i oddajacych rzecz gratis, czesto tam kupuje. I wlasnie jakas laska oddawala taki koszyczek.
http://alejka.pl/koszyk-wiklinowy-birthe-bialy-46-x-80-cm-dla-dziecka-alvi.html
Bede miala do salonu, zeby nie biegac w ciagu dnia do Adamka do sypialni u gory, bedzie sobie spal ze mna, w czasie kiedy ja bede na ovu.Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ale się poryczałam na serialu Przyjaciółki
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Chwilę mnie nie było, ale do południa zawsze coś do załatwienia, po południu padam i muszę się choć godzinkę zdrzemnąć, a wieczorem, same rozumiecie, miesiąc miodowy.
Teraz krótko na temat ubiegłej soboty. Po pierwsze po tych wszystkich zabiegach z papierami i całym załatwianiem, stres całkowicie mi puścił i przez cały czas zachowywałam się jakbym to robiła po raz n-ty. Żadnego drżenia głosu czy innych pomyłek przy przysiędze.
Pogoda super. Do 16.00 upał, a jak już wszyscy byli w kościele, to burza z gradem i piorunami, a po uroczystości super ożywcze powietrze i zero deszczu.
Rodzina się zorientowała co do mojego stanu i wszyscy byli zaskoczeni, ale bardzo gratulowali.
I teraz tak sobie myślę, że żałuję, że tak szybko to minęło.
Naprawdę krótka relacja
Jeszcze raz gratulacje.
Bozia3, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/97a20e7fbd39.jpg
kurcze a taka meta byłabyi pare rzeczy po znajomości poprawiłoby się eh
biednemu wiater zawsze w oczy
Bozia3 wrote:próbowałam, ale mnie olał...wysłałam mu maila na FB i nie odpisał...a szkoda, bo już wiekowy jest i bezdzietny kawaler...no i ta klinika....Simba, iwcia77, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
http://www.zpazurem.pl/artykuly/toxoplazmoza-_nie_taki_kot_straszny,_jak_go_maluja
cyt"Tylko około 10% zakażeń następuje poprzez spożycie oocyst z kociego kału"spożycie??
iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:http://www.zpazurem.pl/artykuly/toxoplazmoza-_nie_taki_kot_straszny,_jak_go_maluja
cyt"Tylko około 10% zakażeń następuje poprzez spożycie oocyst z kociego kału"spożycie??
Ja sobie mysle, ze to ma byc tak: Jak masz warzywniak w ogrodku i widzisz, ze kot poszedl walnac kupe w marchewke, to nie jedz tej marchewki bez umycia.
Wiesz, ktos moze o tym nie wiedziec, wiec lojalnie ostrzegaja.iwcia77, Mega, Bursztyn lubią tę wiadomość