35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:czy to tak ktora dzieci nie lubi i popiera aborcje?
nie ,Czubówna , to tak która często jest głosem w filmach dokumentalnych,przyrodniczych i rożnych innych tego typu
kiedyś prowadziła dziennik Panorama na tvp 2Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:13
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:nie ,bo to tak która często jest głosem w filmach dokumentalnych,przyrodniczych i rożnych innych tego typu
kiedyś prowadziła dziennik Panorama na tvp 2
Dokladnie ta. Nikt tak nie czyta jak ona, no chyba,ze Knapik. Jak on zaczyna tym swoim glosem: Ptaki brodzace odzywiaja sie glownie rybami... to az sie chce wszystko rzucic i ogladac tv.
samira, malgos741, polarmiś, Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Dokladnie ta. Nikt tak nie czyta jak ona, no chyba,ze Knapik. Jak on zaczyna tym swoim glosem: Ptaki brodzace odzywiaja sie glownie rybami... to az sie chce wszystko rzucic i ogladac tv.
ona tez użyczała głosu na kasecie VHS jaka mam o ciąży - francuski filmik (kupiłam jak byłam w ciąży z synem)Żanet lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ale się poryczałam na serialu Przyjaciółki
Pusurek, samira, Żanet, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wpadnę (daj Boże) a teraz to wolałabym na wódeczkę, a Ty bidoku nie możesz, to to przełożymy
Już leżałam i czułam nadciągający błogi sen, kiesy nagle przypomniałam sobie, że dokładnie 3 lata temu o tej porze byłam już na porodówce! Przyjęta, po USG i lewatywce
Potem co godzinkę położna przychodziła i sprawdzała tętno Małej. Do 4 akcja porodowa ustała i o 7 podłączyli mi oxytocynę i regularnie serwowali masaż szyjki macicy, Jezu, to było COŚ... O 13.14 Mała po raz pierwszy zaciągnęła się zdrowym świętokrzyskim powietrzem
Przepraszam, ale tak mnie na wspominki wzięło....Boszsze kiedy to minęło?samira, Simba, polarmiś, EwaT, malgos741, Mega, Żanet, mysza1975, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Simba wpadnę (daj Boże) a teraz to wolałabym na wódeczkę, a Ty bidoku nie możesz, to to przełożymy
Już leżałam i czułam nadciągający błogi sen, kiesy nagle przypomniałam sobie, że dokładnie 3 lata temu o tej porze byłam już na porodówce! Przyjęta, po USG i lewatywce
Potem co godzinkę położna przychodziła i sprawdzała tętno Małej. Do 4 akcja porodowa ustała i o 7 podłączyli mi oxytocynę i regularnie serwowali masaż szyjki macicy, Jezu, to było COŚ... O 13.14 Mała po raz pierwszy zaciągnęła się zdrowym świętokrzyskim powietrzem
Przepraszam, ale tak mnie na wspominki wzięło....Boszsze kiedy to minęło?
Zaraz bedziesz kiecke do komunii kupowac, taaaaaak to leci!Sabina, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:zresztą jeszcze nas trochę zostało, nie panikuj, wkrotce każda z nas pojawi się na tamtej liście
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:to coś mi się pomytlałao ale tak kojarzę ją z tego serialu śmiesznego SPADKOBIERCY
samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:Dzizas, i co bedzie? Poroni Zuza? To byl ostatni odcinek sezonu?
Pusurek, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017