35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Pusur, to to ja wiem, tylko pisalas tak jakbys Ty nie wiedziala
Bo szczerze powiem, epiduralu w zyciu nie mialam. Mialam 2 operacje ortopedyczne ze znieczuleniem podpajeczynowkowym, wiem jak sie po nim czuje i takiego nie chcialabym miec przy porodzie. No, chyba, ze przy cesarce.Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:tak porodówka też
tyle ze ten PORODY to polski serial
a dawno temu był też polski dokumentalny serial o porodach "Pierwszy Krzyk " się nazywał to było w programie "czas na dokument "samira, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:Oj bo mi sie rabnelo. Mialo byc, ze epidural jest cool, bo jest zewnatrzoponowy, a podpajeczynowkowe nie jest cool, bo trza po nim lezec ( mialam takie 2 razy i lezec bylo nudno
)
A Ty Simba mialas nalesniki smazyc, nie?
Czujne jestescie jak wazki, no!juz zjedzone. I jeszcze na jutro na śniadanie jak znalazł
Bursztyn, malgos741, Pusurek, Sabina, Mega, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a z czym robilas? tylko nie mow ze z serem, bo umre z zazdrosci
Samo zło: bita śmietana, konfitura wiśniowa i orzeszki w karmelu. Oraz ta sama wersja tylko z konfitura z pomarańczy i bez orzeszków.
Dochodzę jednak do wniosku, ze mnie ostatnio słodkie mniej kręci. Jutro rano podgrzeje sobie jednego, położę na nim ser żółty, złoże i poczekam aż zacznie płynącmalgos741, EwaT, ania.g, samira, Sabina, Bursztyn, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziewczyny starałam się Was nadrobić, ale poddałam się.
Dzień w pracy miałam straszny, potem jeszcze pojechałam z córą do szpitala, bo udało mi się uprosić lekarkę, żeby pobrała jej wymaz z cewki moczowej. Inaczej musiałabym z nią jechać do nefrologa ponad 100km. Wynik w poniedziałek.
Padam na twarz. Moja szefowa jest pojebana, ale skoro ma się 68 lat, to chyba czas zwolnić miejsce dla młodszych. A ona nadal pracuje na 2 etatach ( u nas plus gabinet prywatny, bo niestety jest lekarzem), co przy jej zaburzeniach pamięci zakrawa na cud. A że przy tym jest beznadziejnym szefem, to chyba nawet nie muszę dodawać.wpadaj na naleśnika!
Albo jak to mówiła córka mojej siostry ciotecznej: olesnikaSabina, Mega lubią tę wiadomość
-
ja za to dziś młode ziemniaczki z koperkiem, pierś z kurczaczka i surówka colesław mniam mniam
Simba, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Simba wrote:Nie, nie miałam.
Samo zło: bita śmietana, konfitura wiśniowa i orzeszki w karmelu. Oraz ta sama wersja tylko z konfitura z pomarańczy i bez orzeszków.
Dochodzę jednak do wniosku, ze mnie ostatnio słodkie mniej kręci. Jutro rano podgrzeje sobie jednego, położę na nim ser żółty, złoże i poczekam aż zacznie płynąc
ide o zakład że bedziesz miała dwóch chłopakówSimba, polarmiś, Bursztyn, Mega, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ale ostatnio gdzieś czytałam, ze laska cała ciąże słone jadła a dziewczynę urodziła.
Ja chłopaków podejrzewam dlatego, ze,te byki strasznie teraz energię ze mnie ciągną... I moze organizm wstępnie broni sie przed testosteronem, chociaż nie wiem, czy te rybki juz produkują?Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny