35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Dobrze kojarzysz spadkobiercy - to Czubaszek. Czubowna -prowadzila wiele lat temu Panorame a potem stala sie lektorem - piekny glos filmow dokumentalnych - pusur juz cytowala.
lubię ją słuchać ,pomyliło mi się tylko ze Czubaszek była sportowcem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 22:54
-
samira wrote:dziewczyny może to was zainteresuje ,te starające
promocje ,dni otwarte itp
http://www.nasz-bocian.pl/maj%202014%20promocje
w całej Polscesamira, Sabina lubią tę wiadomość
-
znowu mi sie lody skończyły
na naleśniki za pozno....
została tylko jakas czekolada...
ide jutro na zakupy, musze jeszcze termometr kupić dla małego i pare innych drobnostek, powoli zaczyna mi sie faza histerii przed rozwiazaniemmalgos741, Mega, Żanet, polarmiś, samira, ania.g, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mnie weterynarz zapytała czy w ciąży jestem.. Qrwa znowu muszę się napić.. Mąż mówi, że tak mi się bluza ułożyła ale ja mam dola.. Na trzeźwo tego nie zniese
malgos741, Bozia3, Mega, Żanet, polarmiś, samira, Sabina, Bliska 77, ania.g lubią tę wiadomość
-
samira wrote:tak porodówka też
tyle ze ten PORODY to polski serial
a dawno temu był też polski dokumentalny serial o porodach "Pierwszy Krzyk " się nazywał to było w programie "czas na dokument "samira lubi tę wiadomość
-
Dobry znak to jak matka boska sie w oknie ukaże..
A tu poprostu trzeba mniej żreć
DobranocBursztyn wrote:ale to moze byc dobry znakWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2014, 23:23
malgos741, Bursztyn, EwaT, Mega, Żanet, Simba, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość
-
No to mam korale ślinowe po kolana
Simba, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no to nawiaz kontakt! sumienie go bedzie je....c ze nie wywiazywal sie z obowiazkow przez tyle lat i moze zaproponuje remont na jego koszt
Mega, Żanet, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/48460cb9258c.gif
Simba, ania.g, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Pusurek wrote:"Pierwszy krzyk" czytala Czubowna, super to bylo!
Do porodu wzięła mnie siłą - bo miała akurat dyżur - a ja dzień terminu.....ten poród to koszmar i do tej baby nie poszłabym już za nic więcej....iwcia77 lubi tę wiadomość