35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:Mój maz na hasło nudzi mi sie zawsze odpowiada: to sie rozbierz i popilnuj ubrania
Szybko przestaliśmy z moimi kuzynami tak mowićMega, iwcia77, Bozia3, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny,za duzo by czytac od poczatku watku...wiec moze sie powtorze..mam 39 lat dwie corki 7 i 16 ,do 2012 mirena ,potem tylko tabletki roznie w zaleznosci od potrzeby ,okazalo sie ze sa zrosty na sluzowce endo i nie rosnie , najwiece 7 mm , i zarodeek nie ma sie gdzie zagniezdzic, jeden monitorowany cykl bezowocny,drugi mialam zabieg nacinania zrostow ,wiec odpadl,pobrano wycinek endo(9.05) do badania hist-pat do dzis nie ma wyniku choc poradnia i sama pani doktor mega super.robilam badania hormoonow w jajnikach wszystko cacy jest pecherzyk , rosnie ,peka ..zatoka douglasa w porzadku ,moze bralyscie jakies hormony na przyrost sluzowki w endo , wiem ze siemie lniane pomaga ale jak to spozywac zeby najskuteczniej bylo, ja zalewam wrzatkiem i pije ta wode ..wiem ze mozna brac jakies hormony zeby endo stymulowac u mnie bylo tylko 40% dobrej sluzowki,ktora moglaby przyjac nasz zarodek..wiem ze clo moze powodowac mnoga ciaze m ale jesli bralyscie i byly efekty to jeste w stanie sie z tym zmierzyc :)ale to chyba tylko na pechcerzyki w jajnikach a na endo to estrogen musi robote robic ..macie doswiadczenie to czekam na odp. dzieki wielke .kaska
-
nick nieaktualnyMega wrote:Mój maz na hasło nudzi mi sie zawsze odpowiada: to sie rozbierz i popilnuj ubrania
Mega, Bozia3, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a ja mysle ze naszych dzieci juz nic nie zdziwi...zyja w takich nowoczesnych czasachDorka1979 wrote:Ja PITOLE przecież jak dzieci to coś zobaczą to będą miały koszmary
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 01:13
Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość
-
Jestem od wczoraj w szpitalu. Duzo by gadac, opowiem potem. Dzisiaj rodze...
Simba, Viv78, paszczakin, malgos741, Mega, ania.g, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, samira, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Żanet, peppapig, EwaT, inessa, Bliska 77, Sabina, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasiaazis - na endometrium najlepsze czerwone wino i migdaly - takie naturalne wspomagacze. Z hormonow faktycznie suplementowany estrogen ale to juz lekarz musi Ci przepisac leki. CLO - wplywa na rozwoj pecherzykow ale tez zaburza endometrium.
Bliska 77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Ja brałam estrofem. Przy Clo lekarz zawsze przepisywał mi estrofem, bo clo zabija endo ..
[/QUOTE] moze bralyscie jakies hormony na przyrost sluzowki w endo , wiem ze siemie lniane pomaga ale jak to spozywac zeby najskuteczniej bylo, ja zalewam wrzatkiem i pije ta wode ..wiem ze mozna brac jakies hormony zeby endo stymulowac u mnie bylo tylko 40% dobrej sluzowki,ktora moglaby przyjac nasz zarodek..wiem ze clo moze powodowac mnoga ciaze m ale jesli bralyscie i byly efekty to jeste w stanie sie z tym zmierzyc [/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:53
polarmiś lubi tę wiadomość
-
A tak w ogole to dzien dobry. Ja mam dzisiaj bigajacy dzien, najpierw z córka do ortodonty potem szkoła muzyczna i jeszcze zebranie w podstawowej. Masakra.
-
Witam dziewczynki
Cafe powodzenia niech poród będzie lekkiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:50
Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witam
Caffe, powodzenia i oby poród był szybki i bezbolesny
Simba, trzymam kciuki za drugą betę
Witam nową koleżankę Kasię. Tak jak pisze Polarny miś z naturalnych na endo czerwone wytrawne i migdały.
A ja ma dziś o 18 wizytę z usg ( podobno już połówkowe).
Miłego dnia.malgos741, polarmiś, mysza1975, peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4