X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 1 czerwca 2014, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mój maz na hasło nudzi mi sie zawsze odpowiada: to sie rozbierz i popilnuj ubrania ;)
    A moja ciotka zawsze mówiła: inteligentny człowiek nigdy sie nie nudzi.
    Szybko przestaliśmy z moimi kuzynami tak mowić ;)

Mega, iwcia77, Bozia3, samira, mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • kasiaazis Debiutantka

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny,za duzo by czytac od poczatku watku...wiec moze sie powtorze..mam 39 lat dwie corki 7 i 16 ,do 2012 mirena ,potem tylko tabletki roznie w zaleznosci od potrzeby ,okazalo sie ze sa zrosty na sluzowce endo i nie rosnie , najwiece 7 mm , i zarodeek nie ma sie gdzie zagniezdzic, jeden monitorowany cykl bezowocny,drugi mialam zabieg nacinania zrostow ,wiec odpadl,pobrano wycinek endo(9.05) do badania hist-pat do dzis nie ma wyniku choc poradnia i sama pani doktor mega super.robilam badania hormoonow w jajnikach wszystko cacy jest pecherzyk , rosnie ,peka ..zatoka douglasa w porzadku ,moze bralyscie jakies hormony na przyrost sluzowki w endo , wiem ze siemie lniane pomaga ale jak to spozywac zeby najskuteczniej bylo, ja zalewam wrzatkiem i pije ta wode ..wiem ze mozna brac jakies hormony zeby endo stymulowac u mnie bylo tylko 40% dobrej sluzowki,ktora moglaby przyjac nasz zarodek..wiem ze clo moze powodowac mnoga ciaze m ale jesli bralyscie i byly efekty to jeste w stanie sie z tym zmierzyc :)ale to chyba tylko na pechcerzyki w jajnikach a na endo to estrogen musi robote robic ..macie doswiadczenie to czekam na odp. dzieki wielke .kaska

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Mój maz na hasło nudzi mi sie zawsze odpowiada: to sie rozbierz i popilnuj ubrania ;)
    Ja tak mówię do syna i nie daj Boże żebym powiedziała to gdzieś publicznie, to udaje że bierze to dosłownie i zaczyna się rozbierać i siarę robi przed ludźmi i się śmieje jak widzi że szybko zaczynam się poprawiać w tym co do niego mówię

Mega, Bozia3, samira, mysza1975 lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 00:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://dajerade.com/obrazek/12944/

takie oto czasy :)

Pusurek, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    http://dajerade.com/obrazek/12944/

takie oto czasy :)
    Ja PITOLE przecież jak dzieci to coś zobaczą to będą miały koszmary

iwcia77 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 01:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mysle ze naszych dzieci juz nic nie zdziwi...zyja w takich nowoczesnych czasach :)
    Dorka1979 wrote:
    Ja PITOLE przecież jak dzieci to coś zobaczą to będą miały koszmary

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 01:13

Dorka1979, Mega lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem od wczoraj w szpitalu. Duzo by gadac, opowiem potem. Dzisiaj rodze...

Simba, Viv78, paszczakin, malgos741, Mega, ania.g, Bursztyn, Pusurek, Bozia3, samira, mysza1975, iwcia77, Dorka1979, Żanet, peppapig, EwaT, inessa, Bliska 77, Sabina, gosia7122, mama78 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jestem od wczoraj w szpitalu. Duzo by gadac, opowiem potem. Dzisiaj rodze...
    Caffe, trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Niech tu szybko, bezboleśnie i zdrowo sie zjawia.

iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Viv78 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe Droga, aż mnie "zatchło" chociaż raczej to było do przewodzenia :) trzymaj sie tam!
    czekamy na Was.

Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Caffe, trzymam kciuki za Ciebie i maluszka. Niech tu szybko, bezboleśnie i zdrowo sie zjawia.
    Bezbolesnie to chyba bedzie marzenie...

iwcia77, Żanet, peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Bezbolesnie to chyba bedzie marzenie...
    To gdzie Ci tego szampana podrzucic? ;)

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj to chyba bym sie sama znieczulila szampanem, a tu mi nawet wody nie wolno

ania.g, samira, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiaazis - na endometrium najlepsze czerwone wino i migdaly - takie naturalne wspomagacze. Z hormonow faktycznie suplementowany estrogen ale to juz lekarz musi Ci przepisac leki. CLO - wplywa na rozwoj pecherzykow ale tez zaburza endometrium.

Bliska 77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzisiaj to chyba bym sie sama znieczulila szampanem, a tu mi nawet wody nie wolno
    Caffe-wspolczuje, mam nadzieje ze szybko pojdzie. Dasz rade . Mocno trzymam kciuki.

Dorka1979, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Caffe trzymam kciuki , jak Ci nawet wody nie wolno to pewnie cc

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:13

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie

Ja brałam estrofem. Przy Clo lekarz zawsze przepisywał mi estrofem, bo clo zabija endo ..

[/QUOTE] moze bralyscie jakies hormony na przyrost sluzowki w endo , wiem ze siemie lniane pomaga ale jak to spozywac zeby najskuteczniej bylo, ja zalewam wrzatkiem i pije ta wode ..wiem ze mozna brac jakies hormony zeby endo stymulowac u mnie bylo tylko 40% dobrej sluzowki,ktora moglaby przyjac nasz zarodek..wiem ze clo moze powodowac mnoga ciaze m ale jesli bralyscie i byly efekty to jeste w stanie sie z tym zmierzyc [/QUOTE]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:53

polarmiś lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe powodzenia, trzymam kciuki za szybkie rozpakowanie

peppapig lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogole to dzien dobry. Ja mam dzisiaj bigajacy dzien, najpierw z córka do ortodonty potem szkoła muzyczna i jeszcze zebranie w podstawowej. Masakra.

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Cafe powodzenia niech poród będzie lekki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 08:50

Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Caffe, powodzenia i oby poród był szybki i bezbolesny <3
    Simba, trzymam kciuki za drugą betę <3
    Witam nową koleżankę Kasię. Tak jak pisze Polarny miś z naturalnych na endo czerwone wytrawne i migdały.
    A ja ma dziś o 18 wizytę z usg ( podobno już połówkowe).
    Miłego dnia.

malgos741, polarmiś, mysza1975, peppapig, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 3464 3465 3466 3467 3468 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 5 gadżetów ułatwiających życie młodej mamy

Rynek produktów dla przyszłych rodziców i maluszków jest ogromny. O jakich gadżetach warto pomyśleć kompletując wyprawkę? Które produkty są warte uwagi i mogą ułatwiać codzienność świeżo upieczonych rodziców? 

CZYTAJ WIĘCEJ