X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    I dobrze Caffe, że wczoraj nie urodziłaś.. urodziny w dzień dziecka? przerąbane :-)
    oj tam oj tam,ale w sumie racja będą dwa prezenty ,na dzień dziecka i urodzinowy hehe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale jest sens? jak mu same jakieś stare upiory zostały?..
    a niby taki ułożony.. a nadal jak z dzieckiem za rękę..
    wrrrr...

to jak urodzisz będziesz miała dwoje dzieci :)

Mega lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni - tak to już z tymi chłopami...im bardziej naciskasz, tym bardziej się wiją...olej to i przystąp do inseminacji, bo to, ze on poimprezował w weekend, to i tak wiele nie zmieni..ważne są ostatnie trzy miesiące - ważne, że nie pali - alkohol ma mniejszy wpływ...w zasadzie piszą wszędzie, że chyba niewielki...

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj nie uogólniaj ,mój taki nie jest ,jak ma iść idzie nie marudzi ;)
    no to mnie sie taki trafił, dziala na zasadzie kiedyś sie uda, a jak go coś boli to mowi samo przejdzie ;)

Reni lubi tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj tam oj tam,ale w sumie racja będą dwa prezenty ,na dzień dziecka i urodzinowy hehe :)
    no właśnie niektórzy idą na łatwiznę i jest jeden prezent na dwie okazje ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 10:36

Reni, samira lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Bozia a Ty jak tam? sapiesz już czy jeszcze formę trzymasz? :-)
    czuję się dobrze, nawet bardzo. Mój A. wyjechał na tydzień do Francji - jest chrzestnym i pojechał na komunię. Ja zostałam, bo nie znam tych ludzi w ogóle. Miałam gości - rodzinę z Wrocławia - cała niedziela - obiad, kolacja - wszystko przygotowałam sama na 7 osób. W sobotę byłam na grillu u znajomych, któzy kupili wielki i piękny dom ze slicznymi widokami...Tak więc żyje aktywnie i tylko wieczorami padam....Jedyne co mi dokucza to czasami zgaga (wcinam migdały i Reni) no i ciągnie mnie w pachwinach, a tak poza tym gra gitara :)

Reni, Mega, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm... no może macie rację ..
    to nie jest tak, że on się opiera czy jak.. on też chce nawet nie wiem czy nie bardziej niż ja.. łyka co mu się podstawi bez pytania.. jak wychodzę od lekarza sam wydzwania i czeka co powiedział co zalecił..
    ogólnie można na nim polegać..i to nie tak jak napisała Samira, że będę miała dwoje dzieci.. wręcz przeciwnie.. to on będzie się dzieckiem zajmował..i wiem, że sobie z tym poradzi.. widziałam jak siostry dzieciakami się opiekował.. na dzień dzisiejszy on przewinie malucha.. ja nie ;-)
    dobra nie dam mu wolnego.. pogonię go na ręczne roboty do kliniki.. kurwa za karę tam pójdzie.. i karzę mu się dzisiaj zresetować.. samemu!
    już trochę ochłonęłam ale wczoraj miałam chęć go udusić..

Mega, samira, ania.g, mysza1975, iwcia77, Panda, peppapig, Mango, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie tak mnie coś przez weekend szarpało ;-).. a to Ty ;-)
    Bozia3 wrote:
    wcinam migdały i Reni

Mega, paszczakin, iwcia77, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hm... no może macie rację ..
    to nie jest tak, że on się opiera czy jak.. on też chce nawet nie wiem czy nie bardziej niż ja.. łyka co mu się podstawi bez pytania.. jak wychodzę od lekarza sam wydzwania i czeka co powiedział co zalecił..
    ogólnie można na nim polegać..i to nie tak jak napisała Samira, że będę miała dwoje dzieci.. wręcz przeciwnie.. to on będzie się dzieckiem zajmował..i wiem, że sobie z tym poradzi.. widziałam jak siostry dzieciakami się opiekował.. na dzień dzisiejszy on przewinie malucha.. ja nie ;-)
    dobra nie dam mu wolnego.. pogonię go na ręczne roboty do kliniki.. kurwa za karę tam pójdzie.. i karzę mu się dzisiaj zresetować.. samemu!
    już trochę ochłonęłam ale wczoraj miałam chęć go udusić..
    Reni kochana to było w żartach przecież <3

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni też mi się wydaje, że masz odpowiedzialnego faceta...i wszystko będzie dobrze - ale czasami mają takie odpały wszyscy...miał ochotę zaimprezowacgo, ty go wrobiłaś w kierowanie autem, no to potem sobie nadrobił...i to tyle...

Mega, Reni, peppapig, Bliska 77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    tez dwa razy musialam to przeczytac, zanim mi kliknelo ;)

Bozia, nie zjadaj Reni!
    "Już w porządku mój żołądku"... - widzisz jak działasz na ludzi...;)
    To chyba jedyny lek dozwolony w ciąży na zgagę...:)

Mega, Reni, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mega Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzenie w poczekalni u ortodonty o tej porze z dzieciakiem na czczo - bezcenne. A ona taki niejadek a nagle caly czas mamo glodna jestem. A mama sklerotyk portfel zostawiła w drugiej torebce. Dobrze ze banana spakowalam...

peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak no way - wasza wizyta to była sama przyjemność - czekam na kolejną:)
    Obstawiam ze to zmęczenie w związku z rozpoczęciem 6 ego tygodnia. Zaczęły sie też mdłości, dzięki czemu spóźniłam się dzisiaj na badanie krwi, ale mnie przyjely. Czekam teraz do 15 ej i jeśli ok (oby!) To w przyszłym tygodniu usg :)
    Uważam ze praca w ciąży powinna być dobrowolna..

Renek - do boju! Kto jak kto, ale Ty sobie na pewno z krnabrnym egzemplarzem poradzisz.

Mdli mnie a poza tym czekam na poród caffe - jak tu pracować, jak?

paszczakin, Reni, Pusurek, iwcia77, ania.g, peppapig, Bursztyn, malgos741, Mega, Bliska 77, gosia7122, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni,może palma mu ze stresu odbija. Kobiety są dużo bardziej wytrzymałe psychicznie. W każdym razie pomysł żeby się sam zresetował jest bardzo dobry. Przytulam Cię mocno <3

Reni, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba - czy na tym USG za tydzień będzie już widoczna ilość dzieci w Twoim brzuszku? :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 11:11

Simba, peppapig, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Reni,może palma mu ze stresu odbija. Kobiety są dużo bardziej wytrzymałe psychicznie. W każdym razie pomysł żeby się sam mamzresetował jest bardzo dobry. Przytulam Cię mocno <3
    a ja mam takie zdanie, że to zachowanie wcale nie wynikało ze stresu z powodu zblizającej się inseminacji..- mam wrażenie, że gość po prostu miał ochotę na imprezę i trochę na przekór pokazał, że i tak postawi na swoim...:)

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wiem ..wiem..
    tak właśnie sobie myślę, że skoro ja się stresuję to pewnie i on też czuje presję..
    może nie mówi o tym ale myślę, że też ma stresa..
    dobra to nie odetnę mu rurki z tlenem ;-)
    Simba wrote:
    Renek - do boju! Kto jak kto, ale Ty sobie na pewno z krnabrnym egzemplarzem poradzisz.
    ania.g wrote:
    Reni,może palma mu ze stresu odbija. Kobiety są dużo bardziej wytrzymałe psychicznie. W każdym razie pomysł żeby się sam zresetował jest bardzo dobry. Przytulam Cię mocno <3

samira, Simba, iwcia77, Mega, Mango lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za poród Caffe, betę Simby i połówkowe Ani g.

A dziś zaczęłam szare małżeńskie życie. Obydwoje do pracy, więc pobudka o 6.30, kanapeczki dla mężusia i jazda do kompa (ja pracuję z domu). W międzyczasie pranie i obiadek.
    I na co mi to było ;-)?

Simba, Reni, ania.g, iwcia77, peppapig, Bursztyn, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie myślę, że to nie tak.. a nawet jestem więcej niż pewna.. poprostu skoro sąsiad go zaprosił to głupio powiedzieć nie.. tym bardziej, że jesteśmy nowi na osiedlu .. nie pomyślał..
    Bozia3 wrote:
    a ja mam takie zdanie, że to zachowanie wcale nie wynikało ze stresu z powodu zblizającej się inseminacji..- mam wrażenie, że gość po prostu miał ochotę na imprezę i trochę na przekór pokazał, że i tak postawi na swoim...:)

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    już się nie mogę doczekać :-) czy będą forumowe bliźniaki?
    Bozia3 wrote:
    Simba - czy na tym USG za tydzień będzie już widoczna ilość dzieci w Twoim brzuszku? :)

Bozia3, Simba, samira, iwcia77, peppapig, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 3466 3467 3468 3469 3470 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ