X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza no to jestes niezla z tymi kanapeczkami....ja to spie jak zabita rano..nawet nie wiem kiedy wychodzi...ale Tobie moze za jakiś czas minie...bo na początku to się nie tylko kanapeczki codziennie robi...;)

mysza1975, Reni, Simba, iwcia77, peppapig, Bursztyn, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    już się nie mogę doczekać :-) czy będą forumowe bliźniaki?
    no ja to samo - zycze tego Simbie z calego serca..Tym bardziej, skoro James Bond to nie młody Janosik - to od razu mieliby dwójkę - super ;)

mysza1975, Reni, samira, Simba, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mojemu nigdy kanapek nie robiłam
    mało tego jak ma drugą zmianę to ja obiadów nie gotuję :-)
    lubiłam jak pracował na 8 jak miał jedną zmianę i obiadki były i kanapeczki do pracy.. oczywiście wsyzstko formi? ;-)
    mysza1975 wrote:

A dziś zaczęłam szare małżeńskie życie. Obydwoje do pracy, więc pobudka o 6.30, kanapeczki dla mężusia i jazda do kompa (ja pracuję z domu). W międzyczasie pranie i obiadek.
    I na co mi to było ;-)?

mysza1975, samira, Bozia3, Pusurek, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Uważam ze praca w ciąży powinna być dobrowolna..

Przyklasne z ochota!
    W No mowi sie, ze ciaza to nie choroba. Autorem tego haselka musial byc facet, do tego stary kawaler.
    Ja mam 100 cm w pasie i nie mieszcze sie w klasie miedzy lawkami :D. To jak tu pracowac? ;)
    Simba, odpoczywaj ile wlezie, matka blizniakow musi miec 2 razy wiecej sily! ;)

samira, mysza1975, Simba, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no wiem ..wiem..
    tak właśnie sobie myślę, że skoro ja się stresuję to pewnie i on też czuje presję..
    może nie mówi o tym ale myślę, że też ma stresa..
    dobra to nie odetnę mu rurki z tlenem ;-)
    z reguły faceci bardzo takie sprawy przezywają ale nie dają po sobie poznać,pokazują niby twardość i może nawet niby obojętność a w sercu co innego

Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Simba - czy na tym USG za tydzień będzie już widoczna ilość dzieci w Twoim brzuszku? :)
    No taka mam nadzieję, serducha już powinny bić od tego tygodnia :)
    Przećwiczą tu człowiekowi cierpliwość, nie ma co.

Bozia3, Pusurek, mysza1975, Reni, ania.g, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kanapeczki dla meza to chyba przejsciowe, co? ;)
    Chociaz znam kobiety, ktore wstaja rano, 3 godziny wczesniej niz by mogly wstac, tylko po to, zeby z mezusiem wypic poranna kawke i zrobic mu kanapeczki... Lekki niesmak z lekkim szacunem... ;)
    U mnie to nawet dziecko od 10 roku zycia robi sobie samo kanapki do szkoly. Adamek tez bedzie sam sobie musial robic kaszke z rana. ;) Trzeba uczyc mlodziez samodzielnosci, a co! :P

mysza1975, Bozia3, Reni, iwcia77, Żanet, polarmiś, peppapig, Mega, Dorka1979, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Uważam ze praca w ciąży powinna być dobrowolna..

Mnie moja gina za każdym razem pyta czy pisać L4. W pracy umówiłam się, że jak się nic złego nie będzie działo to będę pracować do końca lipca. Poszli mi na rękę i dostałam służbowego laptopa i pracuje z domu. Bywam w biurze raz na tydzień, dwa.

Pusurek, Bozia3, samira, Simba, Żanet, ania.g, malgos741, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, a jak imiona dla blizniakow? Cos w stylu: Jacek i Agatka? Ptys i Balbinka? Jas i Malgosia? ;)

mysza1975, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Kanapeczki dla meza to chyba przejsciowe, co? ;)
    Chociaz znam kobiety, ktore wstaja rano, 3 godziny wczesniej niz by mogly wstac, tylko po to, zeby z mezusiem wypic poranna kawke i zrobic mu kanapeczki... Lekki niesmak z lekkim szacunem... ;)
    U mnie to nawet dziecko od 10 roku zycia robi sobie samo kanapki do szkoly. Adamek tez bedzie sam sobie musial robic kaszke z rana. ;) Trzeba uczyc mlodziez samodzielnosci, a co! :P

Taki okres promocji. Pewnie jeszcze chwilę potrwa.

Pusurek, samira, iwcia77, Bursztyn, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Simba, a jak imiona dla blizniakow? Cos w stylu: Jacek i Agatka? Ptys i Balbinka? Jas i Malgosia? ;)

Jacek i Placek!

Pusurek, samira, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Taki okres promocji. Pewnie jeszcze chwilę potrwa.

Ah, te promocje! Moj mezczyzna z lezka w oku wspomina okres promocji na seks... ;) :P

mysza1975, Bozia3, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja mam pogrzeb w piątek..
    mam jakieś qrwa deżawi.. rok temu miałam podobną sytuację śmierć, pogrzeb i starania w tym samym czasie.. Triste14.gif

Bozia3, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W dodatku nie mam neta w pracy.
    Chrzanie to. Jadę kupić prezent M gdyż ma jutro urodziny i jeszcze na lody. Nie będę się zmuszać do pracy - unikam negatywnych emocji :)

Pusurek, mysza1975, Bozia3, polarmiś, malgos741, Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dopiero teraz zauwazylam, jaki mam glupi tekst w suwaczku: Pewnie nie mozesz juz doczekac sie porodu...
    Nie, ja nie moge sie juz doczekac, kiedy bedzie juz PO PORODZIE! ;)

mysza1975, Bozia3, samira, Reni, ania.g, Mega, Bliska 77, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a ja mam pogrzeb w piątek..
    mam jakieś qrwa deżawi.. rok temu miałam podobną sytuację śmierć, pogrzeb i starania w tym samym czasie.. Triste14.gif

Wiem, że to przykre, ale mam taką teorię, że na tym świecie jeden musi zrobić miejsce drugiemu.

Tuż przed Bożym Narodzeniem zmarła babcia mojego M, a ja w styczniowym cyklu zaszłam w ciąże.

Bozia3, Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Jacek i Placek!
    Bolek i Lolek,Pixi i Dixi :)

mysza1975, Pusurek, iwcia77, ania.g, Sabina lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Wiem, że to przykre, ale mam taką teorię, że na tym świecie jeden musi zrobić miejsce drugiemu.

Tuż przed Bożym Narodzeniem zmarła babcia mojego M, a ja w styczniowym cyklu zaszłam w ciąże.
    ja tez wierze w ten przesąd - kilka razy już się potwierdziło...

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie M wstaje pół godziny wcześniej i robi śniadanie. A teraz jeszcze serwuje mi do łóżka gluta z lnu i tekturke. Świetny zwyczaj!

mysza1975, Bozia3, Reni, iwcia77, polarmiś, Bursztyn, malgos741, Mega, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bolek i Lolek,Pixi i Dixi :)

Persil i Omo? :D Simba, masz do wyboru, do koloru! :D
    Jeszcze Flip i Flap. No i Sherlock i Watson! :D

samira, mysza1975, iwcia77, Bliska 77, Sabina lubią tę wiadomość

‹‹ 3467 3468 3469 3470 3471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ