35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko, że ja po drodze miałam 3 pogrzeby i poronienie siostry więc ta teoria jest taka jak teoria zamachu pod smoleńskiem w obie nie wierzę
mysza1975 wrote:Wiem, że to przykre, ale mam taką teorię, że na tym świecie jeden musi zrobić miejsce drugiemu.
Tuż przed Bożym Narodzeniem zmarła babcia mojego M, a ja w styczniowym cyklu zaszłam w ciąże.samira, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:tylko, że ja po drodze miałam 3 pogrzeby i poronienie siostry więc ta teoria jest taka jak teoria zamachu pod Smoleńskiem w obie nie wierzę
-
muszę Cię jeszcze zmartwić: wróżka zębuszka, św. Mikołaj też nie istnieją!
samira wrote:w tym momencie legła w gruzach ta teoria ja w przeciągu 5lat miałam pogrzeb brata i babci i nic wg tej teorii powinnam mieć może i nawet bliźniętasamira, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:No w tym miesiacu to jeszcze nie, bo mnie nie bedzie na owu przy malzu (chyba, ze jakis cud, ale na cuda to ja juz dawno przestalam liczyc)
[/QUOTE]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 12:17
mysza1975, peppapig, Mega lubią tę wiadomość
-
Mysza, kanapeczki? Rozpaskudzasz męża od początku. Zaraz będzie żądał prasowania koszul i podstawiania wszystkiego pod nos. Mój nauczył się wstawać pół godziny wcześniej i sam sobie robi. Stwierdził że taniej wychodzi niż jakby miał coś gotowego w sklepie kupować a wie że ja mu nie zrobię i kropka.
mysza1975, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bozia3 wrote:a ja prasuję wszystko sama i koszule i inne rzeczy - wyszło jakoś samo i nawet się nie zorientowałam kiedy stało się normą...a nie przepadam za tym za bardzo....Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualnyReni wrote:muszę Cię jeszcze zmartwić: wróżka zębuszka, św. Mikołaj też nie istnieją!
ja tu z sercem na dłoni a TY ehhhh...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:12
Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
złośliwość nie a i żartem też nie mogę tego nazwać..
tyle przesądów, wierzeń legło w gruzach
jeszcze powiedzcie mi, że na końcu tęczy nic nie ma i idę do domu rzucić się pod kołdrę..
samira wrote:wyczułam złośliwość czy żart tylko
ja tu z sercem na dłoni a TY ehhhh...samira, Mega, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Wiem, że to przykre, ale mam taką teorię, że na tym świecie jeden musi zrobić miejsce drugiemu.
Tuż przed Bożym Narodzeniem zmarła babcia mojego M, a ja w styczniowym cyklu zaszłam w ciąże.oznaczaloby to ze w rodzinie ludzie ktorzy sie staraja patrza na starych jak sepy...zeby tylko ktorys kopnal w kalendarz...Wszechswiat jest nieograniczony i wystarczy miejsca dla wszystkich
Reni, Panda, Mega, Bliska 77, Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość