X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn no nie wariujmy....jak ma być, to i tak będzie...:)Niektórzy raz w miesiącu się bzykną i im dziecko wychodzi...:) Ten jeden jedyny jakoś się przebije..;) A zakupiłaś jakiś żel, czy coś, żeby stworzyć lepsze warunku?
    tak, zel (Conceive) stosowalam juz po raz pierwszy w poprzednim cyklu, ale dupa blada wyszla

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otóż to! 2smiech2.gif
    Bursztyn wrote:
    hahahah!!! jaku Staszka spod 4 dziadek wyciagnie kopyta to wiadomo e stachu narozrabial z sasiadka ;)

Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
    ot taki czarny humor
    no bo to jest przeciez w kategorii trochę żartu i wiadomo, że żadna to naukowa teoria...ale jednak często się tak zdarza, że ktoś pojawia sie nowy w rodzinie, po tym, kiedy ktoś inny odchodzi. I nie ma w tym nic przerażającego - po prostu takie małe życie nowe - staje się często pocieszeniem na przemijanie... :)

Reni, Panda, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze sie darza ze ktos umrze apotem w krotkim czasie ktos sie rodzi, ale takie jest zycie...jak dla mnie, to nie dosc ze przerazajaca teoria to jeszcze niezbyt madra, bo jak wytlumaczyc fakt,ze w niektorych rodzinach nikt nie umiera a dzieci sie rodza jedno za drugim? Przestrzen sie jakos specjalnie dla nich naciaga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria

to jeden wielki zbieg okolicznowci tak mi sie zdaje ;) ja w sumie niee lubie ty ch przesadow i dziwnych teorii np z czarnymi kotami i innymi badziewiami 13 czy piatek 13...nie rusza mnie nic bo nie wierze hahah

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, zel (Conceive) stosowalam juz po raz pierwszy w poprzednim cyklu, ale dupa blada wyszla
    a to fajnie, bo ja go też używałam kilka cykli i w tym udanym też...on nawet jak nie pomoże - to dla mnie był przyjemny - jakiś taki miły..:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    to jeden wielki zbieg okolicznowci tak mi sie zdaje ;) ja w sumie niee lubie ty ch przesadow i dziwnych teorii np z czarnymi kotami i innymi badziewiami 13 czy piatek 13...nie rusza mnie nic bo nie wierze hahah
    trochę nie wierzysz, a trochę się boisz...;) bo pisałyście, że to "przerazające" :)

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no bo to jest przeciez w kategorii trochę żartu i wiadomo, że żadna to naukowa teoria...ale jednak często się tak zdarza, że ktoś pojawia sie nowy w rodzinie, po tym, kiedy ktoś inny odchodzi. I nie ma w tym nic przerażającego - po prostu takie małe życie nowe - staje się często pocieszeniem na przemijanie... :)
    zart malos smieszny jak dla mnie
    a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
    ogolnie sie denerwuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:49

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a to fajnie, bo ja go też używałam kilka cykli i w tym udanym też...on nawet jak nie pomoże - to dla mnie był przyjemny - jakiś taki miły..:)
    dokladnie, bardzo mi sie z zelem dobrze wspolpracuje :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
    ogolnie sie denerwuje
    Bursztyn no nie bądź dzieckiem - z Twoją mamą co ma być to będzie, niezależnie od Twoich starań...mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje..:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    narazie mam chinskie ziola i dla niego :) mam zamiar jeszcze kupic mu Profertil, sprobujemy

dobrze na chinsko moja kumpela taka terapie zrobila i splodzili dziewczynke :) ja zakupilam co Bozia radzila no i Mace faszeruje siebie i lubego bo podobno na ilosc dziala ...orzechy brazylijskie do owocowego koktajla dodaje skupiam sie na antyoksydantach :) moze stworzymy SuperSpermiszona hihihi

Bursztyn, Bozia3, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn no nie bądź dzieckiem - z Twoją mamą co ma być to będzie, niezależnie od Twoich starań...mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje..:)
    oby

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

jejku no sprobowalam wczoraj i bylo tak jak mowisz Boziu milutko jak dla mnie jakos tak aksamitnie :) natomiast Pan Panda nie odczuwal roznicy :)

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie
    mojego taty siostra zmarła.. rak za późno wykryty..2 msce i koniec
    dlatego mnie to niedotyczy (przepowiednia).. jak już mówiłam to będzie 4 pogrzeb nie licząc poronienia ..
    booosz a może u mnie będzie kumulacja i 4 z IV zdziwko.gif
    Bursztyn wrote:
    ogolnie sie denerwuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:57

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musi .. szybka diagnoza i leczenie na prawdę dużo dają
    zdrowia mamie życzę
    Bursztyn wrote:
    oby

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no właśnie
    mojego taty siostra zmarła.. rak za późno wykryty..2 msce i koniec
    dlatego mnie to niedotyczy.. jak już mówiłam to będzie 4 pogrzeb nie licząc poronienia ..
    booosz a może u mnie będzie kumulacja i 4 z IV zdziwko.gif
    Reni,bardzo mi przykro <3

jakiego poronienia???

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musi .. szybka diagnoza i leczenie na prawdę dużo dają
    zdrowia mamie życzę
    dzieki <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja siostra w zeszłym roku :-(
    Bursztyn wrote:
    Reni,bardzo mi przykro <3

jakiego poronienia???

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    trochę nie wierzysz, a trochę się boisz...;) bo pisałyście, że to "przerazające" :)

no bo jak tak ktos mowi to dla mnie to jest troche szokujace nie lubie nawet o tym rozmawiac oczywiscie ze sie boje ale nawet nie chce myslec zeby tak moglo byc. Wiadomo ze ludzie tak mowia ale ja nie chce sie wkrecac i nie wierze ze to dziala, ale kazdy ma swoje teorie, takie tam..

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moja siostra w zeszłym roku :-(
    :(
    wiec limit sie wyczerpal, teraz zaczna sie dziac dobre rzeczy, jest to matematycznie udowodnione

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:00

Reni, samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo Staszka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cff3f4de0bf4.jpg

Bursztyn, Panda, samira, ania.g, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3470 3471 3472 3473 3474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ