X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn no nie wariujmy....jak ma być, to i tak będzie...:)Niektórzy raz w miesiącu się bzykną i im dziecko wychodzi...:) Ten jeden jedyny jakoś się przebije..;) A zakupiłaś jakiś żel, czy coś, żeby stworzyć lepsze warunku?
    tak, zel (Conceive) stosowalam juz po raz pierwszy w poprzednim cyklu, ale dupa blada wyszla

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    otóż to! 2smiech2.gif
    Bursztyn wrote:
    hahahah!!! jaku Staszka spod 4 dziadek wyciagnie kopyta to wiadomo e stachu narozrabial z sasiadka ;)

Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
    ot taki czarny humor
    no bo to jest przeciez w kategorii trochę żartu i wiadomo, że żadna to naukowa teoria...ale jednak często się tak zdarza, że ktoś pojawia sie nowy w rodzinie, po tym, kiedy ktoś inny odchodzi. I nie ma w tym nic przerażającego - po prostu takie małe życie nowe - staje się często pocieszeniem na przemijanie... :)

Reni, Panda, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze sie darza ze ktos umrze apotem w krotkim czasie ktos sie rodzi, ale takie jest zycie...jak dla mnie, to nie dosc ze przerazajaca teoria to jeszcze niezbyt madra, bo jak wytlumaczyc fakt,ze w niektorych rodzinach nikt nie umiera a dzieci sie rodza jedno za drugim? Przestrzen sie jakos specjalnie dla nich naciaga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria

to jeden wielki zbieg okolicznowci tak mi sie zdaje ;) ja w sumie niee lubie ty ch przesadow i dziwnych teorii np z czarnymi kotami i innymi badziewiami 13 czy piatek 13...nie rusza mnie nic bo nie wierze hahah

Reni, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak, zel (Conceive) stosowalam juz po raz pierwszy w poprzednim cyklu, ale dupa blada wyszla
    a to fajnie, bo ja go też używałam kilka cykli i w tym udanym też...on nawet jak nie pomoże - to dla mnie był przyjemny - jakiś taki miły..:)

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    to jeden wielki zbieg okolicznowci tak mi sie zdaje ;) ja w sumie niee lubie ty ch przesadow i dziwnych teorii np z czarnymi kotami i innymi badziewiami 13 czy piatek 13...nie rusza mnie nic bo nie wierze hahah
    trochę nie wierzysz, a trochę się boisz...;) bo pisałyście, że to "przerazające" :)

samira lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no bo to jest przeciez w kategorii trochę żartu i wiadomo, że żadna to naukowa teoria...ale jednak często się tak zdarza, że ktoś pojawia sie nowy w rodzinie, po tym, kiedy ktoś inny odchodzi. I nie ma w tym nic przerażającego - po prostu takie małe życie nowe - staje się często pocieszeniem na przemijanie... :)
    zart malos smieszny jak dla mnie
    a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
    ogolnie sie denerwuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:49

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a to fajnie, bo ja go też używałam kilka cykli i w tym udanym też...on nawet jak nie pomoże - to dla mnie był przyjemny - jakiś taki miły..:)
    dokladnie, bardzo mi sie z zelem dobrze wspolpracuje :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
    ogolnie sie denerwuje
    Bursztyn no nie bądź dzieckiem - z Twoją mamą co ma być to będzie, niezależnie od Twoich starań...mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje..:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    narazie mam chinskie ziola i dla niego :) mam zamiar jeszcze kupic mu Profertil, sprobujemy

dobrze na chinsko moja kumpela taka terapie zrobila i splodzili dziewczynke :) ja zakupilam co Bozia radzila no i Mace faszeruje siebie i lubego bo podobno na ilosc dziala ...orzechy brazylijskie do owocowego koktajla dodaje skupiam sie na antyoksydantach :) moze stworzymy SuperSpermiszona hihihi

Bursztyn, Bozia3, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn no nie bądź dzieckiem - z Twoją mamą co ma być to będzie, niezależnie od Twoich starań...mam nadzieję, że wszystko się wyprostuje..:)
    oby

Bliska 77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

jejku no sprobowalam wczoraj i bylo tak jak mowisz Boziu milutko jak dla mnie jakos tak aksamitnie :) natomiast Pan Panda nie odczuwal roznicy :)

Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie
    mojego taty siostra zmarła.. rak za późno wykryty..2 msce i koniec
    dlatego mnie to niedotyczy (przepowiednia).. jak już mówiłam to będzie 4 pogrzeb nie licząc poronienia ..
    booosz a może u mnie będzie kumulacja i 4 z IV zdziwko.gif
    Bursztyn wrote:
    ogolnie sie denerwuje

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:57

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    musi .. szybka diagnoza i leczenie na prawdę dużo dają
    zdrowia mamie życzę
    Bursztyn wrote:
    oby

Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no właśnie
    mojego taty siostra zmarła.. rak za późno wykryty..2 msce i koniec
    dlatego mnie to niedotyczy.. jak już mówiłam to będzie 4 pogrzeb nie licząc poronienia ..
    booosz a może u mnie będzie kumulacja i 4 z IV zdziwko.gif
    Reni,bardzo mi przykro <3

jakiego poronienia???

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    musi .. szybka diagnoza i leczenie na prawdę dużo dają
    zdrowia mamie życzę
    dzieki <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja siostra w zeszłym roku :-(
    Bursztyn wrote:
    Reni,bardzo mi przykro <3

jakiego poronienia???

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    trochę nie wierzysz, a trochę się boisz...;) bo pisałyście, że to "przerazające" :)

no bo jak tak ktos mowi to dla mnie to jest troche szokujace nie lubie nawet o tym rozmawiac oczywiscie ze sie boje ale nawet nie chce myslec zeby tak moglo byc. Wiadomo ze ludzie tak mowia ale ja nie chce sie wkrecac i nie wierze ze to dziala, ale kazdy ma swoje teorie, takie tam..

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    moja siostra w zeszłym roku :-(
    :(
    wiec limit sie wyczerpal, teraz zaczna sie dziac dobre rzeczy, jest to matematycznie udowodnione

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:00

Reni, samira, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a propo Staszka

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/cff3f4de0bf4.jpg

Bursztyn, Panda, samira, ania.g, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 3470 3471 3472 3473 3474 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ