35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Bursztyn no nie wariujmy....jak ma być, to i tak będzie...:)Niektórzy raz w miesiącu się bzykną i im dziecko wychodzi...
Ten jeden jedyny jakoś się przebije..
A zakupiłaś jakiś żel, czy coś, żeby stworzyć lepsze warunku?
-
Reni wrote:wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
ot taki czarny humorReni, Panda, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:pewnie ze sie darza ze ktos umrze apotem w krotkim czasie ktos sie rodzi, ale takie jest zycie...jak dla mnie, to nie dosc ze przerazajaca teoria to jeszcze niezbyt madra, bo jak wytlumaczyc fakt,ze w niektorych rodzinach nikt nie umiera a dzieci sie rodza jedno za drugim? Przestrzen sie jakos specjalnie dla nich naciaga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria
to jeden wielki zbieg okolicznowci tak mi sie zdajeja w sumie niee lubie ty ch przesadow i dziwnych teorii np z czarnymi kotami i innymi badziewiami 13 czy piatek 13...nie rusza mnie nic bo nie wierze hahah
Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:tak, zel (Conceive) stosowalam juz po raz pierwszy w poprzednim cyklu, ale dupa blada wyszla
Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:to jeden wielki zbieg okolicznowci tak mi sie zdaje
ja w sumie niee lubie ty ch przesadow i dziwnych teorii np z czarnymi kotami i innymi badziewiami 13 czy piatek 13...nie rusza mnie nic bo nie wierze hahah
bo pisałyście, że to "przerazające"
samira lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:no bo to jest przeciez w kategorii trochę żartu i wiadomo, że żadna to naukowa teoria...ale jednak często się tak zdarza, że ktoś pojawia sie nowy w rodzinie, po tym, kiedy ktoś inny odchodzi. I nie ma w tym nic przerażającego - po prostu takie małe życie nowe - staje się często pocieszeniem na przemijanie...
a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
ogolnie sie denerwujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:49
-
Bursztyn wrote:zart malos smieszny jak dla mnie
a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
ogolnie sie denerwujeBursztyn lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:narazie mam chinskie ziola i dla niego
mam zamiar jeszcze kupic mu Profertil, sprobujemy
dobrze na chinsko moja kumpela taka terapie zrobila i splodzili dziewczynkeja zakupilam co Bozia radzila no i Mace faszeruje siebie i lubego bo podobno na ilosc dziala ...orzechy brazylijskie do owocowego koktajla dodaje skupiam sie na antyoksydantach
moze stworzymy SuperSpermiszona hihihi
Bursztyn, Bozia3, ania.g, Mega, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a to fajnie, bo ja go też używałam kilka cykli i w tym udanym też...on nawet jak nie pomoże - to dla mnie był przyjemny - jakiś taki miły..
jejku no sprobowalam wczoraj i bylo tak jak mowisz Boziu milutko jak dla mnie jakos tak aksamitnienatomiast Pan Panda nie odczuwal roznicy
Bozia3, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
no właśnie
mojego taty siostra zmarła.. rak za późno wykryty..2 msce i koniec
dlatego mnie to niedotyczy (przepowiednia).. jak już mówiłam to będzie 4 pogrzeb nie licząc poronienia ..
booosz a może u mnie będzie kumulacja i 4 z IVBursztyn wrote:zart malos smieszny jak dla mnie
ogolnie sie denerwujeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:57
Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:
jakiego poronienia??? -
Bozia3 wrote:trochę nie wierzysz, a trochę się boisz...
bo pisałyście, że to "przerazające"
no bo jak tak ktos mowi to dla mnie to jest troche szokujace nie lubie nawet o tym rozmawiac oczywiscie ze sie boje ale nawet nie chce myslec zeby tak moglo byc. Wiadomo ze ludzie tak mowia ale ja nie chce sie wkrecac i nie wierze ze to dziala, ale kazdy ma swoje teorie, takie tam..Bozia3 lubi tę wiadomość