X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a teraz żarcik

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d408d80a04d.jpg

Bursztyn, Panda, Mega, mysza1975, polarmiś, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, odpusc chlopu, bo bedziesz go jeszcze przez pare miesiecy potrzebowac, zemsta najlepiej smakuje na zimno... ;)

samira, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, czekam w napiecie na Twoja bete tak jak na wlasna :)
    A propos imion, jakie bralibyscie pod uwage?

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lubię zimne nóżki..
    Bursztyn wrote:
    Reni, odpusc chlopu, bo bedziesz go jeszcze przez pare miesiecy potrzebowac, zemsta najlepiej smakuje na zimno... ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    lubię zimne nóżki..
    no wiec sama widzisz... ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale wlasnie, zapomnialam chlopu powiedziec zeby wczoraj zresetowal plemniki, czy myslicie ze takie 5 dniowe beda sie jeszcze do czegos nadawaly? ewentualnie...?

Reni, samira, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    przerazajaca teoria jak dla mnie o.O oznaczaloby to ze w rodzinie ludzie ktorzy sie staraja patrza na starych jak sepy...zeby tylko ktorys kopnal w kalendarz...Wszechswiat jest nieograniczony i wystarczy miejsca dla wszystkich

dla mnie to tez straszna teoria bo ja nie chcialabym zeby ktos musial umrzec tylko dla tego zebym ja dzieci mogla miec troche przerazajace...

Bursztyn, Reni, samira, Pusurek lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój panicz do badania oddał 12dniowe.. laska w recepcji mówi ..najwyżej powtórzy Pan badanie..
    uważam, że nie powinna tego przyjąć
    na szczęście wyszło ok ale ...
    Bursztyn wrote:
    Ale wlasnie, zapomnialam chlopu powiedziec zeby wczoraj zresetowal plemniki, czy myslicie ze takie 5 dniowe beda sie jeszcze do czegos nadawaly? ewentualnie...?

samira, Bursztyn, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

no ze tak powiem 5 dniwe nie sa wcale az tak zle mowia ze do 7 dni mozna, ale to chyba bardzo indywidulaa sprawa.

Bursztyn a co postanowiliscie lykacie witaminy i te rozne specyfiki?

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tym bardziej, ze Ty dwójkę zamierzasz ;-)
    Panda wrote:
    dla mnie to tez straszna teoria bo ja nie chcialabym zeby ktos musial umrzec tylko dla tego zebym ja dzieci mogla miec troche przerazajace...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    złośliwość nie a i żartem też nie mogę tego nazwać..
    tyle przesądów, wierzeń legło w gruzach
    jeszcze powiedzcie mi, że na końcu tęczy nic nie ma i idę do domu rzucić się pod kołdrę..
    na końcu tęczy jest koniec tęczy nic wiecej ,niestety

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tym bardziej, ze Ty dwójkę zamierzasz ;-)

bosze no dokaldnie nawet mi nie mow straszny zart...

Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Bursztyn no nie wariujmy....jak ma być, to i tak będzie...:)Niektórzy raz w miesiącu się bzykną i im dziecko wychodzi...:) Ten jeden jedyny jakoś się przebije..;) A zakupiłaś jakiś żel, czy coś, żeby stworzyć lepsze warunku?

Bursztyn, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój panicz do badania oddał 12dniowe.. laska w recepcji mówi ..najwyżej powtórzy Pan badanie..
    uważam, że nie powinna tego przyjąć
    na szczęście wyszło ok ale ...
    mój dawał 10dniowe i gin jak w sobotę byłam mówił ze to nie za długa przerwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:38

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    pewnie ze sie darza ze ktos umrze apotem w krotkim czasie ktos sie rodzi, ale takie jest zycie...jak dla mnie, to nie dosc ze przerazajaca teoria to jeszcze niezbyt madra, bo jak wytlumaczyc fakt,ze w niektorych rodzinach nikt nie umiera a dzieci sie rodza jedno za drugim? Przestrzen sie jakos specjalnie dla nich naciaga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria

samira, Reni, Mega lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni oni czytaj mezczyzni czytaj chlopcy radarowcy, tak juz maja wszsytko na opak ale na penwo im zalezy bo to tez taki sprawidzian meskosci splodzic "syna" wiesz i jak nie wychodzi to mysle ze im ciezko mimo wszystko na duszy i ciele..... ja mojemu teraz mowi ze bardzo mi zaimponowal tym ze garsc witamin lyka - bo on jest totalnie anyty lekowy, co prawda musze mu podawac do raczki bo inczaj zapomni ale lyka najlatwiej mu to przychodzi jak czyms jest zajety ahaha jak maly chlopak czy gra czy oglada tv wtdy odruchowo co do raczki to do buzi ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:41

Bursztyn, samira, Reni, malgos741, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze się darzą ze ktoś umrze apotem w krótkim czasie ktoś sięno rodzi, ale takie jest życie...jak dla mnie, to nie dość ze przerażająca teoria to jeszcze niezbyt mądra, bo jak wytłumaczyć fakt,ze w niektórych rodzinach nikt nie umiera a dzieci się rodzą jedno za drugim? Przestrzeń się jakoś specjalnie dla nich naciąga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria

w teorii to ja co miesiąc jestem w ciąży ,niestety tylko w teorii

właśnie nikt im nie umiera a dziecko jedno za drugim

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:44

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
    ot taki czarny humor
    Bursztyn wrote:
    pewnie ze sie darza ze ktos umrze apotem w krotkim czasie ktos sie rodzi, ale takie jest zycie...jak dla mnie, to nie dosc ze przerazajaca teoria to jeszcze niezbyt madra, bo jak wytlumaczyc fakt,ze w niektorych rodzinach nikt nie umiera a dzieci sie rodza jedno za drugim? Przestrzen sie jakos specjalnie dla nich naciaga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria

Bursztyn, samira, Panda, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    no ze tak powiem 5 dniwe nie sa wcale az tak zle mowia ze do 7 dni mozna, ale to chyba bardzo indywidulaa sprawa.

Bursztyn a co postanowiliscie lykacie witaminy i te rozne specyfiki?
    narazie mam chinskie ziola i dla niego :) mam zamiar jeszcze kupic mu Profertil, sprobujemy

Panda lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
    ot taki czarny humor
    hahahah!!! jaku Staszka spod 4 dziadek wyciagnie kopyta to wiadomo ze Stachu narozrabial z sasiadka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:45

Reni, Panda lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3469 3470 3471 3472 3473 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ