35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:przerazajaca teoria jak dla mnie
oznaczaloby to ze w rodzinie ludzie ktorzy sie staraja patrza na starych jak sepy...zeby tylko ktorys kopnal w kalendarz...Wszechswiat jest nieograniczony i wystarczy miejsca dla wszystkich
dla mnie to tez straszna teoria bo ja nie chcialabym zeby ktos musial umrzec tylko dla tego zebym ja dzieci mogla miec troche przerazajace...
Bursztyn, Reni, samira, Pusurek lubią tę wiadomość
-
mój panicz do badania oddał 12dniowe.. laska w recepcji mówi ..najwyżej powtórzy Pan badanie..
uważam, że nie powinna tego przyjąć
na szczęście wyszło ok ale ...Bursztyn wrote:Ale wlasnie, zapomnialam chlopu powiedziec zeby wczoraj zresetowal plemniki, czy myslicie ze takie 5 dniowe beda sie jeszcze do czegos nadawaly? ewentualnie...?samira, Bursztyn, Mega, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ale wlasnie, zapomnialam chlopu powiedziec zeby wczoraj zresetowal plemniki, czy myslicie ze takie 5 dniowe beda sie jeszcze do czegos nadawaly? ewentualnie...?
no ze tak powiem 5 dniwe nie sa wcale az tak zle mowia ze do 7 dni mozna, ale to chyba bardzo indywidulaa sprawa.
Bursztyn a co postanowiliscie lykacie witaminy i te rozne specyfiki?
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
tym bardziej, ze Ty dwójkę zamierzasz
Panda wrote:dla mnie to tez straszna teoria bo ja nie chcialabym zeby ktos musial umrzec tylko dla tego zebym ja dzieci mogla miec troche przerazajace...Bursztyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:złośliwość nie a i żartem też nie mogę tego nazwać..
tyle przesądów, wierzeń legło w gruzach
jeszcze powiedzcie mi, że na końcu tęczy nic nie ma i idę do domu rzucić się pod kołdrę..Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ale wlasnie, zapomnialam chlopu powiedziec zeby wczoraj zresetowal plemniki, czy myslicie ze takie 5 dniowe beda sie jeszcze do czegos nadawaly? ewentualnie...?
Ten jeden jedyny jakoś się przebije..
A zakupiłaś jakiś żel, czy coś, żeby stworzyć lepsze warunku?
Bursztyn, ania.g, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:mój panicz do badania oddał 12dniowe.. laska w recepcji mówi ..najwyżej powtórzy Pan badanie..
uważam, że nie powinna tego przyjąć
na szczęście wyszło ok ale ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:38
-
Panda wrote:dla mnie to tez straszna teoria bo ja nie chcialabym zeby ktos musial umrzec tylko dla tego zebym ja dzieci mogla miec troche przerazajace...
samira, Reni, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni oni czytaj mezczyzni czytaj chlopcy radarowcy, tak juz maja wszsytko na opak ale na penwo im zalezy bo to tez taki sprawidzian meskosci splodzic "syna" wiesz i jak nie wychodzi to mysle ze im ciezko mimo wszystko na duszy i ciele..... ja mojemu teraz mowi ze bardzo mi zaimponowal tym ze garsc witamin lyka - bo on jest totalnie anyty lekowy, co prawda musze mu podawac do raczki bo inczaj zapomni ale lyka najlatwiej mu to przychodzi jak czyms jest zajety ahaha jak maly chlopak czy gra czy oglada tv wtdy odruchowo co do raczki to do buzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:41
Bursztyn, samira, Reni, malgos741, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:pewnie ze się darzą ze ktoś umrze apotem w krótkim czasie ktoś sięno rodzi, ale takie jest życie...jak dla mnie, to nie dość ze przerażająca teoria to jeszcze niezbyt mądra, bo jak wytłumaczyć fakt,ze w niektórych rodzinach nikt nie umiera a dzieci się rodzą jedno za drugim? Przestrzeń się jakoś specjalnie dla nich naciąga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoria
w teorii to ja co miesiąc jestem w ciąży ,niestety tylko w teorii
właśnie nikt im nie umiera a dziecko jedno za drugim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:44
-
wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
ot taki czarny humor
Bursztyn wrote:pewnie ze sie darza ze ktos umrze apotem w krotkim czasie ktos sie rodzi, ale takie jest zycie...jak dla mnie, to nie dosc ze przerazajaca teoria to jeszcze niezbyt madra, bo jak wytlumaczyc fakt,ze w niektorych rodzinach nikt nie umiera a dzieci sie rodza jedno za drugim? Przestrzen sie jakos specjalnie dla nich naciaga? pseudo-nieeuklidesowa kurwa teoriaBursztyn, samira, Panda, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:no ze tak powiem 5 dniwe nie sa wcale az tak zle mowia ze do 7 dni mozna, ale to chyba bardzo indywidulaa sprawa.
Bursztyn a co postanowiliscie lykacie witaminy i te rozne specyfiki?mam zamiar jeszcze kupic mu Profertil, sprobujemy
Panda lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:wtedy trzeba przypatrzeć się czy u sąsiadów rodziny nie wymierają.. bo może ojcem dziecka był ktoś inny...
ot taki czarny humorWiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 13:45
Reni, Panda lubią tę wiadomość