35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:zart malos smieszny jak dla mnie
a teraz szczegolnie, bo matka moja ma odebrac wyniki biopsji jutro, i nawet nie chce mysleco tej pseudo-teorii...
ogolnie sie denerwuje
Bursztyn mam nadzieje ze wszsytko bedzie ok, trzymaj sieBursztyn lubi tę wiadomość
-
a powiedział Ci lekarz mniej więcej kiedy?
bo wykres jest nieujarzmiony
jak wiesz kiedy była to możesz sobie sama na wykresie zaznaczyć owulkę
Aprilka wrote:Mam nadzieje ze sie uda.....wróciłam właśnie z usg...owulacja potwierdzona wiec liczę na cud.....trzymajcie kciuki....
Dziekujeiwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny głowa do góry. Dzidzia Cafe się rodzi, Ewa też tuż tuż. Pozytywne myślenie włączyć.
Panda, samira, Bliska 77, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Własnie, my tu o żelach i czarnych kotach...a tam caffe jęczy w męczarniach...ale jej zazdroszczę z drugiej strony - jutro będzie po wszystkim
Ewa coraz bardziej przycicha....jak taka cisza przed burzą - jak gruchnie, to ino raz...malgos741, Bliska 77, Mega, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no i git majonez jak to mowi pani Basia
Oglądnęłam wszystkie odcinki Klatki B, ale potem robiło mi się dziwnie, bo już nie wiedziałam, gdzie kończy się fikcja..no i przestałam oglądać..
Bursztyn, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Własnie, my tu o żelach i czarnych kotach...a tam caffe jęczy w męczarniach...ale jej zazdroszczę z drugiej strony - jutro będzie po wszystkimBozia3 wrote:Ewa coraz bardziej przycicha....jak taka cisza przed burzą - jak gruchnie, to ino raz...
-
napaliłam się na tą depilację woskiem, bo już se nie mogę dobrze trafić...no i doczytałam, że w ciąży niewskazane - że może źle podziałać na rozszerzone naczynia krwionośne i trwale coś tam uszkodzić....jak nie urok to sraczka...
Mega, Żanet lubią tę wiadomość
-
A ja myslalam ze Caffe ma CC ale chyba sie pomylilam tak tylko skanowalam co piszecie, jejku no moze juz jest po wszsytkim i sobie tam leza w lozeczku i tula sie ehhh, a nastepna Ewa T? Jak ona sie skupi to urodzi za jednym zamachem z jej dziarskoscia nie bedzie trudno
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:15
Bursztyn, Mega, mysza1975, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:wkręciłam się dawno temu w ten serial nieserial...
Oglądnęłam wszystkie odcinki Klatki B, ale potem robiło mi się dziwnie, bo już nie wiedziałam, gdzie kończy się fikcja..no i przestałam oglądać..
baba rozklada na obie lopatkiale za duzo tez sie nie da, wiec bede dawkowac
iwcia77 lubi tę wiadomość