X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szkoda .. no nic jak masz cykle regularne to pozostaje czekać do dnia @
    Aprilka wrote:
    Nie nie powiedział :( powiedział tak: wyglada na to ze owulacja była i nic tu nie widzę wszystko wyglada dobrze.... I tyle

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    Nie nie powiedział :( powiedział tak: wyglada na to ze owulacja była i nic tu nie widzę wszystko wyglada dobrze.... I tyle
    uwielbiam takich lekarzy.....wszystko na oko i zawsze wszystko dobrze...

Simba, polarmiś, Dorka1979 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    napaliłam się na tą depilację woskiem, bo już se nie mogę dobrze trafić...no i doczytałam, że w ciąży niewskazane - że może źle podziałać na rozszerzone naczynia krwionośne i trwale coś tam uszkodzić....jak nie urok to sraczka...:)

O a ja też się miałam wybrać i mówisz ze nie bardzo?

Tak mnie przed chwila jeden k.... w robocie wkurzył ze się zagotowałam.
    A na L4 jakoś nie mam sumienia iść.musze ochłonąć.

Dziewczyny z brzuszkami mam takie mega durne pytanie które mnie dzisiaj o 4 rano obudziło,szukałam nawet info w necie (tak,o 4 rano)-czy można się tak "od serca"...przeciągać w ciąży?
    Ciągle mam takie uczucie ze nie mogę się za dobrze wyprostować bo coś mnie tam w środku ogranicza ale jak przychodzi noc to robie to bezwiednie i dzisiaj się taka cała rozciągnięte i spanikowana obudziłam.wiem ze to brzmi głupio ale czy można sobie coś tam urwać?

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    znalazłam taki opis - widocznie większość materiałow wycofali z sieci, a szkoda...bo naprawdę można było po nim zbzikować..;)

"Serial zrealizowany jest w formie materiałów nagrywanych przez niedoszłego socjologa, który po nakręceniu ich popadł w kłopoty z prawem i został usunięty z uczelni. W wywiadzie dla radia Planeta FM twórcy projektu zapewniali, że "Klatka B" to 10 godzin taśm wywiadu socjologicznego Michała Zielińskiego. Oprócz wywiadów z mieszkańcami, w projekcie pojawiają się także nagrania z ukrytych kamer oraz fragmenty z przesłuchania Zielińskiego przez policję. "

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    O a ja też się miałam wybrać i mówisz ze nie bardzo?

Tak mnie przed chwila jeden k.... w robocie wkurzył ze się zagotowałam.
    A na L4 jakoś nie mam sumienia iść.musze ochłonąć.

Dziewczyny z brzuszkami mam takie mega durne pytanie które mnie dzisiaj o 4 rano obudziło,szukałam nawet info w necie (tak,o 4 rano)-czy można się tak "od serca"...przeciągać w ciąży?
    Ciągle mam takie uczucie ze nie mogę się za dobrze wyprostować bo coś mnie tam w środku ogranicza ale jak przychodzi noc to robie to bezwiednie i dzisiaj się taka cała rozciągnięte i spanikowana obudziłam.wiem ze to brzmi głupio ale czy można sobie coś tam urwać?
    nic sobie nie urwiesz...to nie takie proste - a tylko fajnie się porozciągasz...:) ja bym nie przestawała tego robić....
    moje bobo nie lubi tylko jak trzymam laptopa na brzuchu - momentalnie zaczyna się wiercic - więc może coś jest na rzeczy...nie lubi też jak siedzę zgięta tak w pół nad niską ławą - też się buntuje...a tak poza tym , to znosi mnie dzielnie..;)

Viv78, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    uwielbiam takich lekarzy.....wszystko na oko i zawsze wszystko dobrze...
    No tak zgadzam sie...szczególnie ze ja poszłam na usg z męczących mnie bólami owulacyjnymi a właściwie tylko domniemam ze to są te bóle....chciałam sie dowiedzieć co to jest ze mnie tak boli no to właśnie usłyszałam......wszystko ok nic tu nie widzę.....to skąd te bóle? Pytam sie a ona ze nie wiem moze kolka stolcowa ni to acha powiedziałam .....i tak to....

Aprilka
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślę, że mały reaguje na ciepło jakie laptop wytwarza..
    Bozia3 wrote:
    nic sobie nie urwiesz...to nie takie proste - a tylko fajnie się porozciągasz...:) ja bym nie przestawała tego robić....
    moje bobo nie lubi tylko jak trzymam laptopa na brzuchu - momentalnie zaczyna się wiercic - więc może coś jest na rzeczy...nie lubi też jak siedzę zgięta tak w pół nad niską ławą - też się buntuje...a tak poza tym , to znosi mnie dzielnie..;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie,
    Caffe, trzymam kciuki z całych sił, jestem z Tobą, oby poszło możliwie gładko i szybko
    Ewa, odezwij sie co u Ciebie
    pozdrawiam Was wszystkie

peppapig, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a ja prasuję wszystko sama i koszule i inne rzeczy - wyszło jakoś samo i nawet się nie zorientowałam kiedy stało się normą...a nie przepadam za tym za bardzo....

Temat koszul i prasowania, masakra jakas...
    Moj chlop wczoraj pisnal cieniutko, ze ma 15 niewyprasowanych koszul i nie ma w czym do pracy chodzic. Az sie wzruszylam ta opowiescia, bo on wie, ze jestem w ciazy przeciez i wtedy nie prasuje. ;) Koszule to w ogole jakis durny wynalazek. Prasuje mu na sylwestra i na wigilie, wystarczy. :P
    Fakt, ze kiedys prasowalam mu czesciej, ale to byl pakiet promocyjny , razem z seksem. ;)

peppapig, Reni, Bliska 77, samira, Mega, mysza1975, ania.g, Simba, polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe rewelacja kolka... ręce opadają człowiek do lekarza idzie i się dowie!?
    Ja idę do kolejnego w 19 dniu cyklu i czego się mogę dowiedzieć? O co mam pytać? To czas owulkowy właśnie czy już była czy jajko dorodne czy pękło?i czy jest jakąś marna nadzieja.. o co jeszcze?

Aprilka lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aprilka wrote:
    No tak zgadzam sie...szczególnie ze ja poszłam na usg z męczących mnie bólami owulacyjnymi a właściwie tylko domniemam ze to są te bóle....chciałam sie dowiedzieć co to jest ze mnie tak boli no to właśnie usłyszałam......wszystko ok nic tu nie widzę.....to skąd te bóle? Pytam sie a ona ze nie wiem moze kolka stolcowa ni to acha powiedziałam .....i tak to....
    wiesz co - to może też byc psychika...albo jakieś wspomagacze już sama nie wiem...Ja zanim zaczęłam starania o to dziecko, to przez wiele lat w ogóle nie miałam pojęcia czy mam owulkę, śluzy i inne pierdelamencje - w ogóle nie zwracałam na to uwagi i nic nie czułam pomiędzy cyklami...Odkąd zaczęłam starania - dołożyłam wiesiołka, siemie lniane , jakieś witaminy, to nagle mój organizm zaczął wysyłać sygnały....zaczęłam czuć jajniki, bolały mnie cycki w drugiej fazie, miałam śluz lub go nie miałam i inne...nie wiem skąd takie natężenie objawów...podejrzewam, że połowa to z głowy....od tego skupiania się nad organizmem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 14:50

Bursztyn, Aprilka, Mega, mysza1975, polarmiś, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Hehe rewelacja kolka... ręce opadają człowiek do lekarza idzie i się dowie!?
    Ja idę do kolejnego w 19 dniu cyklu i czego się mogę dowiedzieć? O co mam pytać? To czas owulkowy właśnie czy już była czy jajko dorodne czy pękło?i czy jest jakąś marna nadzieja.. o co jeszcze?
    zbadany masz progesteron w drugiej fazie? Niech CI powie, czy na pewno masz owulki, czy jest płyn w zatoce, niech powie jak duże masz endometrium....czy jest szansa na zagnieżdżenie

peppapig, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Boziu ,dzięki :)
    Z tym trzymaniemam na brzuchu to tez bym się buntowala,Mądry Chłopiec.
    Ja co raz dziwniejsze pozycję przyjmuje przy cowieczornej obowiązkowej lekturze ovu

Reni lubi tę wiadomość

• Aprilka Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wiesz co - to może też byc psychika...albo jakieś wspomagacze już sama nie wiem...Ja zanim zaczęłam starania o to dziecko, to przez wiele lat w ogóle nie miałam pojęcia czy mam owulkę, śluzy i inne pierdelamencje - w ogóle nie zwracałam na to uwagi i nic nie czułam pomiędzy cyklami...Odkąd zaczęłam starania - dołożyłam wiesiołka, siemie lniane , jakieś witaminy, to nagle mój organizm zaczął wysyłać sygnały....zaczęłam czuć jajniki, bolały mnie cycki w drugiej fazie, miałam śluz lub go nie miałam i inne...nie wiem skąd takie natężenie objawów...podejrzewam, że połowa to z głowy....od tego skupiania się nad organizmem
    Cała prawda:))))

Aprilka
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Moj chlop wczoraj pisnal cieniutko, ze ma 15 niewyprasowanych koszul i nie ma w czym do pracy chodzic. Az sie wzruszylam ta opowiescia, bo on wie, ze jestem w ciazy przeciez i wtedy nie prasuje. ;) Koszule to w ogole jakis durny wynalazek. Prasuje mu na sylwestra i na wigilie, wystarczy. :P
    Fakt, ze kiedys prasowalam mu czesciej, ale to byl pakiet promocyjny , razem z seksem. ;)
    ja nie lubię wyręczać się własnym stanem ciążowym - mieć nadprogramowe zachcianki, wymagania i zwolnienia z obowiązków- jakoś czuję się z tym nie bardzo...- a może szkoda, bo wiele kobiet wykorzystuje ten stan dla swoich własnych korzyści - niekoniecznie wypływających z ich prawdziwych ograniczeń w danym momencie... - więc ja prasuję...:) Natomiast padam wieczorem..:) chłop coś do mnie mówi, opowiada - a ja odjeżdżam...nie panuje nad tym i na to sobie pozwalam...a sama osobiście nie lubię histeryczek....i jak słyszę, że w ciąży to mi np. wolno drzeć japę i rozwalać atmosferę całego domu - bo to hormony...to mi się niedobrze robi...:)

Reni, samira, mysza1975, Viv78, Simba, Sabina, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosz... dobrze, że dre jape przed ciążą ;-)
    to nikt się nie doczepi ;-)
    Bozia3 wrote:
    jak słyszę, że w ciąży to mi np. wolno drzeć japę i rozwalać atmosferę całego domu - bo to hormony...to mi się niedobrze robi...:)

Bozia3, samira, Mega, Panda, Bursztyn, mysza1975, Simba, Sabina, polarmiś, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viv78 wrote:
    Boziu ,dzięki :)
    Z tym trzymaniemam na brzuchu to tez bym się buntowala,Mądry Chłopiec.
    Ja co raz dziwniejsze pozycję przyjmuje przy cowieczornej obowiązkowej lekturze ovu
    I ja też - i prawdą dla mnie jest, że najwygodniej mi na lewym boku....

Viv78 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    faken szit już 15 a ja jeszcze roboty nie ruszyłam..ba! nawet o niej nie myślałam..
    została godzina..może jutro zacząć?..zarowka.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 15:00

Bliska 77, peppapig, Bozia3, Mega, mysza1975, Simba, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dobrego dnia Wam życze <3
    Caffe oby wszystko poszło szybko i prosto :)
    A ja prawie już nie mówie, mam dreszcze,stan podgorączkowy a poł dnia spedziłąm w Urzedzie Pracy i jeszcze nic nadal nie wiadomo czy cokolwiek uda sie ruszyc z naszą firmą jak to sie mówi pożyjemy zobaczymy.

Bliska 77, peppapig, Bozia3, samira, Panda, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bliska 77 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    też uważam, ze koszule to jakaś pomyłka..i zgadzam sie z Tobą w zupełności a jeszcze 15 koszul......

Pusurek, peppapig lubią tę wiadomość

syy2tv73m6q3ba1l.png

‹‹ 3473 3474 3475 3476 3477 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ