35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:A zresz solone potrawy? Sol zatrzymuje wode w organizmie. Ja ucielam sol i kurcze, jest ok. A upaly u nas ostatnio niemozliwe od 2 tygodni, wiec lekko nie jest.
własnie nie bardzo, nawet maggi nie stosuje do zupy bo mi nie smakuje
klimat cięzki górski, duszno, jak sie podniesie temperatura to juz w ogole masakra, nie ma to jak nad mozrem..Pusurek, Mega, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
no własnie jak ma być to będzie bez względu na temperatureę
czyli walić wykresy...
od dzisiaj przyjmuję motto "miej wyjebane a będzie Ci dane"
Sabina wrote:O świętości - wykres cudnyPo prostu jak ma być to będzie i już
Sabina, inessa, Dorka1979, Mega, Bliska 77, samira, malgos741, megan8, mysza1975, moremi, Simba, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:no własnie jak ma być to będzie bez względu na temperatureę
czyli walić wykresy...
od dzisiaj przyjmuję motto "miej wyjebane a będzie Ci dane"
Gdyby to było takie proste - po praniu mózgu mamy wszystko w doopie i wtedy się udajeinessa, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ni i co, Caffe nadal sie nie odzywa
Ja dzis jakotako przetrwalam, inaczej nie mozna powiedziec, dobrze ze jutro mam wizyte mojej gin, ciekawe czy cos sie w moim inkubatorze zadzialo, np dzecko sie odpowiednio ulozylo itp
Mam nadziejem ze jutrzejszy dzien bedzie lepszy, bo dzis najdrobniejsza czynnosc jest dla mnie niezlym wysilkiem
Trzymajcie siesamira, Viv78, Sabina, mysza1975, polarmiś, iwcia77, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Aguś to oby było wszystko dobrze
My ogladamy Sopot trendy Kabareton własnie wystepował Pazura- jest genialnyinessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:też oglądamy ale wolałam te starsze części a najbardziej 2 Świątynia Zagłady
samira, inessa lubią tę wiadomość