35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Mega wrote:A co do jedzonka to właśnie wciągały ciasto z kremem truskawkowym, a na wierzchu truskawki w galaretce, mmmmm pycha... A w kolejce czeka jogurt i banan no i popijam kawka...
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
inessa wrote:acha odnosnie mojego postu a ciazy i staraniach to i tak nie przestane sie starać bo mi mój mąż na to nie pozwala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 14:02
inessa, Mega, iwcia77, Sabina, Reni, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Ja "rozlewiska" nie przetrawilam niestety... A książki uwielbiam czytać, ostatnio wciągają mnie skandynawskie thrillery i kryminały
Ha! Camilla Läckberg! Uwielbiam.
Ostatnio tez krajowy Jo Nesbø, chociaz po przeczytaniu 3 ksiazek, wiem wczesniej, kto jest zabojca, bo jest dosc przewidywalny.
Nienawidzilam kiedys kryminalow, oprocz klasykow A. Christie, teraz lykam jak je jak cieple buly.
Polecam Marka Krajwskiego, fajnie pisze, 3 ksiazki dzieja sie m.in u mnie na dzielni, super sie czyta takie rzeczy.inessa, Mega, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój małżonek pojechał z córka na rowerach do parku wiec mam luzik
Cobena tez uwielbiam czytaćinessa, anna maria, Pusurek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:No ale ze co ,ze dzisiaj :-)tak hop i juz rodzi?nie to bybylo zbyt piekne i proste:-)a swoja droga to zycze jej takiego latwego porodu.
ojoj Caffe chciała ,mówiła ze może to być 1 czerwca ,nie wcześniej no to powiedziałam ze trzymam ją za słowo i rodzi w Dzień Dziecka
Dziecko w Dzień dziecka ,wiesz Taka sytuacjainessa, malgos741, Bursztyn, Mega, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztyn
ja zaprzestałam ale mój M nie
a u nas odrana było slicznie a teraz chmurzy sie i zimno sie robi brbrbr
no i dzien dziecka jest wszystkim życze wiele radosci
powinnas to zglosic na policjeinessa, Mega, samira, Reni, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:No ale ze co ,ze dzisiaj :-)tak hop i juz rodzi?nie to bybylo zbyt piekne i proste:-)a swoja droga to zycze jej takiego latwego porodu.
Megan miala podobnie, jeszcze nam na forum pisala godzine przed porodem ze juz sie zaczyna
Mega, samira, Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn
kochać to my uwielbiamy siea starania to nie tylko serduszka
wogóle gardło mnie boli,krtań i zaczynam kaszleć i spać tragicznie mi sie chce, cos by trzeba wziać na to !!!
na forum widać zawsze,ze jest weekend ale to fajnie widać,ze macie bardzo rodzinne weekendy
Mega, samira, Bursztyn, Sabina, Bliska 77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Bursztyn
kochać to my uwielbiamy siea starania to nie tylko serduszka
inessa wrote:wogóle gardło mnie boli,krtań i zaczynam kaszleć i spać tragicznie mi sie chce,ale to zafalszowuje dane, po co zaznaczac to na wykresie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 14:30
inessa, Mega, Dorka1979, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Hej Laski
Cieplo u nas, moge dzis wyjsc bez puchoowki
Zrobie sobie dzis Dzien DZiecka i zjem lody, bede pic piwo i ogladc filmy
Milego dnia boze dzieci
P.S. Andrzej, gdzie blogoslawienstwo w ten podwojnie swiety dzien?
Caffe jeszcze nie rodzi, dopiero po obiedzie(mam nadzieje)
niech Opatrzność ma w opiece te które mają sie urodzić i równiez te które jeszcze w niebie czekaja na materializację- oby jak najszybciej do nas przyszły! Amensamira, Bursztyn, Sabina, inessa, Mega, paszczakin, Alis, Bliska 77, mysza1975, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
EwaT wrote:czuje sie dobrze tylko z cyckami coś mi sie dzieje, puchną z dnia na dzień
EwaT, samira, inessa, Mega, Alis, Bliska 77, malgos741, mysza1975, moremi, iwcia77, peppapig lubią tę wiadomość