35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
to tak jak ja
po zimie zrobiła mi się oponka he heWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:17
Mega lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:to tak jak ja
po zimie zrobiła mi się oponka he hemalgos741 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Zrobiłam dwa kremy - jeden z serkami homogenizowanymi i brzoskwiniami, a drugi z nutellą. Okazało się, że dzieć wypluł pierwszy (po co dałam jej skoszotwać?), a drugi zjadłaby cały. Mąz też woli ten z nutellą. No i po co ja się tyle napracowałam?
Było po prostu posmarować samą nutellą i już
Bo kazde dziecko wie, ze tort musi byc obrzydliwie slodki i juz. Szczegolnie, kiedy jest na dzieciece urodziny.Mega, inessa lubią tę wiadomość
-
ja to słodyczomaniaczka więc ciasta czekolady i lody to moje siostry
inessa, Mega, Dorka1979 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyA u nas już dzis naokoło imprezy z okazji dnia dziecka a w parku Pchli Targ i o tym zapomniałam wrwrwr skleroza nie boli - a można wiele fajnych rzeczy kupić
A co do tortów to ja nie lubie mocno słodkich i jestem jakaś dziwna ale nie lubie nutelli tzn zjem z chlebem ale raz na kilka lat a w torcie to dla mnie ble chociaż dzieci takie słodkosci uwielbiająWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:51
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobry Wieczór
No to byłam ,od razu pisze że z jajek dupa ,ale powiedział że ze względu na moje długie cykle mogą urosnąć jeszcze i owulacja może być nawet w 22dc, mam robić testy owu. żeby sprawdzić czy w ogóle się organizm przygotowuje do owu i zapisać w którym dniu pozytyw wyszedł ,aaa i w tym czasie bzykać się najlepiej wieczorem ,żeby potem iść spać i nie wstawać bo wtedy więcej plemników powędruje do jajeczka i najlepiej raz dziennie (tylko)nawet sugerował pozycje od tyłu - ze sprzyjają
testy owu robić dwa razy dziennie
prosił o zrobienie rezerwy jajnikowej AMH bo jeśli wychodzi na prawdę bardzo niska to raczej wskazanie do in vitro
a tak to hormonki ,regulacja i stymulacja cyklu + ewentualnie laparo z HSG
mówił tez o parze u której zawiodły wszelkie metody medyczne ,4 in vitro i dupa ,po nich nastąpiła naturalna ciąża ,dlatego mówił ze to często tez sprawa psychiki i wszystko siedzi w głowie
raz jeszcze obejrzał b.nasienia G i mówił ze takie wyniki to teraz większość ,są na granicy normy ale nie złe ,morfologia też nie taka zła
byłam też na prezentacji firmy lovi facet mówił o laktatorach ,smokach i to powiem bardzo ciekawie
potem z G byliśmy u położnej która pracuje w tym samym szpitalu co mój gin
mówiła o ćwiczeniach mięśni Kegla , masowaniu krocza ,pochwy - aby uniknąć jego pęknięcia i wierzcie mi ale nie jest to takie sobie masu masu (masaż codziennie ale po 36 tyg. ciąży) ,to samo seks w tym czasie nawet 3razy dziennie ,bo są w spermie te prostaglandyny które pomagają w rozpoczęciu akcji porodowej ,i jeszcze o stosowaniu balonika który wkłada się do pochwy i pompuje ,na początku trochę i wypycha ten balonik z pochwy troszkę jakby się rodziło go ale bez bólu ,to przygotowuje ją do porodu i łatwiej potem akcja przebiega SUPER POŁOŻNA ,NAWET POWIEDZIAŁA ZE MOŻEMY PRZYJŚĆ DO SZPITALA I OBEJRZEĆ GO
Dalej,dostaliśmy pakę z poradnikami różnymi i z próbkami
to próbki:
- wkładki laktacyjne
- johnson"s mleczko,żel do kąpieli. dla dziecka
- Bio Oil,na rozstępy i mamamil tez
- Nivea na odparzenia
- proszku Jelp i persil
- witaminy biofer i biofer folic (pierwsze samo zelazo ,drugie żel,wit c i kwas fol. po całych opakowaniach
- skarpetki z napisem Triumph (ten od biustonoszy)maciupkie
- smoczek lovi z napisem "I Love Mummy" (o-3m)(w sumie mam dwa zdobyte w ten sposób)
- jeszcze mała próbka wit, Pharmaton Maturelle
- aaa i usb z wtyczka do samochodu
teraz schowałam i czekam
NOOOO S KONCZYŁAM POSTA UFFFFFFF....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 22:00
inessa, Mega, iwcia77, Sabina, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:
A co do tortów to ja nie lubie mocno słodkich i jestem jakaś dziwna ale nie lubie nutelli tzn zjem z chlebem ale raz na kilka lat a w torcie to dla mnie ble chociaż dzieci takie słodkosci uwielbiają
Ja tez nie lubie slodkich tortow, moj ulubiony to bezowy albo WZ. Ale na dziecieca impreze dobrze jest zrobic taki slodki na maxa, dzieciaki zjadaja po 1 kawalku i maja dosc. Torcik wystarcza na 15 dzieci i jest pysznie oraz ekonomicznie.
inessa, Mega, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:To to Samuela, teraz to stosowac sie tylko do zalecen lekarza i do boju. Bo jak juz masz taka wyprawke, to nie moze lezec za dlugo.
szczególnie Biofer bo całe opakowanie,skarpety i smoczekinessa, Pusurek, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje Samirko ale co do mnie to raczej marne szanse - nawet po lutce tempka nie rośnie,chyba mój organizm sie już "wykonczył"
dobrze,ze spotkałaś dobrego gina to bardzo ważne,wiem coś o tym
to teraz dbać o siebie i stosować wszystkie poradysamira, Mega, malgos741, iwcia77, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:dzięki ,to tylko próbki ale naprawde fajne
szczególnie Biofer bo całe opakowanie,skarpety i smoczek
No i bio oil. Jak masz jakies wczesniejsze rozstepy, to mozesz go juz teraz pouzywac. Mi on sie wydaje genialny na stare rozstepy, mniej je widac, ale moze tak sobie wkrecam tylko? Wez sprawdz i potwierdz!
Mamamil tez mi bardzo lezy, w ogole pokochalam ostatnio suche oliwki.inessa, samira, Mega, iwcia77, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:No i bio oil. Jak masz jakies wczesniejsze rozstepy, to mozesz go juz teraz pouzywac. Mi on sie wydaje genialny na stare rozstepy, mniej je widac, ale moze tak sobie wkrecam tylko? Wez sprawdz i potwierdz!
Mamamil tez mi bardzo lezy, w ogole pokochalam ostatnio suche oliwki.
właśnie sprawdzę bo tyle o nim słyszałam ,czas wypróbowaćPusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Dziekuje Samirko ale co do mnie to raczej marne szanse - nawet po lutce tempka nie rośnie,chyba mój organizm sie już "wykonczył"
dobrze,ze spotkałaś dobrego gina to bardzo ważne,wiem coś o tym
to teraz dbać o siebie i stosować wszystkie poradyMega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny