35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry
Dzis rano po 8 obudzila mnie telefonem moja przyjjaciolka zeby mi opowiedziec jak bylo na czyms w rodzaju house-party - spotkaniu zorganizowanym przez pania ktora zajmuje sie sprzedaza wibratorow i gadzetowzakupila jeden dla naszej wspolnej przyjaciolki na urodziny, po czym chciala pogadac o penisach, o 8 rano!!!
a potem Leon ukradl mi majtki
Paszczak, ciesze sie ze odbilas sie od dna, teraz powinno byc tylko lepiej
Aga, czytasz nadal ta sama ksiazke czy cos innego? prosze podac tytulBursztyn lubi tę wiadomość
-
witajcie
nie było mnie wczoraj cały dzień ale widzę, że jakoś zbytnio ni naprodukowałyście, na szczęście
Wczoraj dostałam chyba z 5 toreb dla najmniejszych, muszę to dzisiaj przejrzeć, prać prasować itp a dziś kompletnie nie mam na nic siły, nie wiem co jest grane, w nocy znowu skurcze miałam (ale nie porodowe) jestem bardzo przemęczona i osłabiona i "w krzyżu" to mnie tak nap.... dobra nie marudzę, idę śniadanko zrobić, moze się jakoś ogarnę
miłego dniaMega, Sabina, Bozia3, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:jeszcze nie dobranoc
Przyszlam sie pochwalic, ze bylam dzis zapoznac male Simbiątka i nawet juz mówiły, genialne takie. Beda lubic ciocie Paszczaka jak nicA jakie dobre Simba robi Pusurkowe ciasto, mmmmm..
Samira, dobrze, ze taki "produktywny" dzien.. Hoduj jajka i do dzieła..
Sabinka, koniecznie pochwal sie ciastem, ja lubie wszystkie kreatywne wypieki!
No kurka, takie mlode i juz gadaja? Adamek dopiero niedawno zaczal.
U mnie tez drozdzowka z truskwami, po raz 2 w tym tygodniu, chyba pomalu popadamy w uzaleznienie...
Milego dnia, panienki!Sabina, Mega, Bliska 77, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Bursztynku, obecnie czytam "Zwyczajnego Faceta" - Małgorzata Kalicińska
Fajny klimacik, mi bliski, bo tam FinlandiaJa w ogole lubie Kalicinska i zadzwiwilo mnie, ze Rozlewisko az tak bardzo sie rozni od serialu.
A czytalas Lilke?
Bozia3, Bliska 77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZapomniałam ups....
Bozia Kajetan ślicznyNiesamowite zdjęcie
Cudna pamiątka
Pusur jak Ty wyglądasz... To jest takie niesprawiedliwe... Bo wyglądasz super. I jak tu mieć dobry humor?
U nas juz po urodzinach, Mała zadowolona, torta nawet nie spróbowała - bo "kwaśny"Teraz szaleje na podwórzu z ojcem, a ja "sprzątam" (chyba na forum).
Ewa, Caffe dajcie znak - co u Was?samira, Mega, Bozia3, Pusurek, inessa, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Fajny klimacik, mi bliski, bo tam Finlandia
Ja w ogole lubie Kalicinska i zadzwiwilo mnie, ze Rozlewisko az tak bardzo sie rozni od serialu.
A czytalas Lilke?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 12:07
inessa, Pusurek, samira, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane
dobrej niedzieli Wam zycze
Caffe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ewa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
buziaki dla wszystkich
acha odnosnie mojego postu a ciazy i staraniach to i tak nie przestane sie starać bo mi mój mąż na to nie pozwala,gorzej z moim organzimem bo naprawde po ostatnim poronieniu fiksuje na maksa.
Aguś sił i wytrwałosci życze i mama nadzieje,ze dzisiejszy dzien bedzie lepszy i mnniej objawy beda dokuczać
Sabinko bawcie sie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 12:09
malgos741, Mega, Bursztyn, samira, megan8, Sabina, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
Hej Laski
Cieplo u nas, moge dzis wyjsc bez puchoowki
Zrobie sobie dzis Dzien DZiecka i zjem lody, bede pic piwo i ogladc filmy
Milego dnia boze dzieci
P.S. Andrzej, gdzie blogoslawienstwo w ten podwojnie swiety dzien?
Caffe jeszcze nie rodzi, dopiero po obiedzie(mam nadzieje)
malgos741, Mega, inessa, samira, megan8, iwcia77, EwaT, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja
dla wszystkich dzieci życzę Wszystkiego Najlepszego
U mnie trochę chłodniej a myślałam że pójdę na działeczkę, poopalać się.
Dziewczyny
Cafe, Ewa dajcie znać co tam u Was?inessa, samira, iwcia77, Sabina, mysza1975 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyBliska 77 wrote:Lilki nie czytałam (nadrobię), ale seria o Rozlewisku bardzo mnie wciągnęła, zwykłe życie, zwykłych ludzi w super klimatem w tle, lubię takie "zwyczajne, bijące spokojem " książki
A Lilka bardzo przejmujaca, ale warta przeczytania.inessa, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bliska 77 wrote:Lilki nie czytałam (nadrobię), ale seria o Rozlewisku bardzo mnie wciągnęła, zwykłe życie, zwykłych ludzi w super klimatem w tle, lubię takie "zwyczajne, bijące spokojem " książki
inessa, Pusurek, Bliska 77 lubią tę wiadomość
-
A co do jedzonka to właśnie wciągały ciasto z kremem truskawkowym, a na wierzchu truskawki w galaretce, mmmmm pycha... A w kolejce czeka jogurt i banan no i popijam kawka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2014, 12:44
iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość