35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[QUOTE=Dorka1979
A to mój syn po festynie jak go wojskowi dorwali .ja koło 21 pójdę znowu wtedy to się konkretny festyn zacznie taki z piskiem i tańcami[/QUOTE]
Bedzie z niego ciacho!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:29
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzę że weekend się zaczął bo cisza na forum, widziałam sesyjka wczoraj była, ja tylko Dorkę i Iwcię widziałam
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyWlazłam, myślę, nie nadrobię - a tu co? Weekendowo

Witajcie dziewczynki
Nawet nie wiem czemu padam na pysk, a wcale się dziś nie narobiłam. Wiecie, że nie sprzątałam? Nic a nic
Ale to przez to, że maż robi balkon i Mała boi się wiertarki, więc cały dzień na podwórzu. Udało mi się jednak uprosić babcie, posiedzala z córą, a ja zrobiłam jej tort. Hm, myślalam, że będzie ładniejszy... Świeczki odpalimy jutro, bo Mała już padła
Ja zaraz idę do kąpieli, potem zapakować prezent i wieczorny relaks z karmi. Bo jak wiadomo, od półtora roku mogę być w ciaży, więc nawet nie ma się jak napić.
Mega, EwaT, malgos741, inessa, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjuż ma branie w szkole wszystkie laski są jego. A jaki aparat z niego, on by tylko cycuszki macał . Teraz ma 10 lat ale tak z trzy lata temu jak do jego kuzynki 17-sto latki przyszły koleżanki to on z takim tekstem: " Ja siadam koło Tereski bo ma największe cycusie i może da coś pomacać " a potem stanął przed nią i opuścił monetę i mówi :" Tereska patrz pieniążek mi upadł, podniesiesz?" a ona nie zajarzyła o co chodzi i podnosiła a on wtedy jej w dekolt zaglądał . I to 7-mio latek . To co to będzie późniejpolarmiś wrote:Bedzie z niego ciacho!
Sabina, Mega, malgos741, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabinko corcia na pewno bedzie zadowolona z tortaSabina wrote:Wlazłam, myślę, nie nadrobię - a tu co? Weekendowo

Witajcie dziewczynki
Nawet nie wiem czemu padam na pysk, a wcale się dziś nie narobiłam. Wiecie, że nie sprzątałam? Nic a nic
Ale to przez to, że maż robi balkon i Mała boi się wiertarki, więc cały dzień na podwórzu. Udało mi się jednak uprosić babcie, posiedzala z córą, a ja zrobiłam jej tort. Hm, myślalam, że będzie ładniejszy... Świeczki odpalimy jutro, bo Mała już padła
Ja zaraz idę do kąpieli, potem zapakować prezent i wieczorny relaks z karmi. Bo jak wiadomo, od półtora roku mogę być w ciaży, więc nawet nie ma się jak napić.
Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobiłam dwa kremy - jeden z serkami homogenizowanymi i brzoskwiniami, a drugi z nutellą. Okazało się, że dzieć wypluł pierwszy (po co dałam jej skoszotwać?), a drugi zjadłaby cały. Mąz też woli ten z nutellą. No i po co ja się tyle napracowałam?Mega wrote:Sabinko corcia na pewno bedzie zadowolona z torta

Było po prostu posmarować samą nutellą i już
A jak wyglądał to pokaże Wam jutro
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 20:46
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nutella jest dobra na wszystkoSabina wrote:Zrobiłam dwa kremy - jeden z serkami homogenizowanymi i brzoskwiniami, a drugi z nutellą. Okazało się, że dzieć wypluł pierwszy (po co dałam jej skoszotwać?), a drugi zjadłaby cały. Mąz też woli ten z nutellą. No i po co ja się tyle napracowałam?
Było po prostu posmarować samą nutellą i już
A jak wyglądał to pokaże Wam jutro
Sabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa nie ale mąż myśliwy więc coś się zawsze znajdzie ale teściu też był myśliwym i mimo , że mnie teściowa nie bardzo toleruje to mnie nie odszczeliła więc też będę musiała być tolerancyjnaSabina wrote:Dorka synek, nono, neźle się zapowiada

Masz już wiatrówkę na potencjalne synowe?
Mega, Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
słuchajcie ale numer trochę mi sie ostatnio przytyło i mój mąż się śmieje ze niedługo nie zmieszczę sie w spodnie
, kupiłam dzisiaj w lidlu córce getry 2 pary w rozmiarze na 146-152 i co? Na nią za duże a na mnie dobre
normalnie mam dobry humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:07
Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH