35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny[QUOTE=Dorka1979
A to mój syn po festynie jak go wojskowi dorwali .ja koło 21 pójdę znowu wtedy to się konkretny festyn zacznie taki z piskiem i tańcami[/QUOTE]
Bedzie z niego ciacho!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 19:29
Mega lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
widzę że weekend się zaczął bo cisza na forum, widziałam sesyjka wczoraj była, ja tylko Dorkę i Iwcię widziałam
inessa lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyWlazłam, myślę, nie nadrobię - a tu co? Weekendowo
Witajcie dziewczynki
Nawet nie wiem czemu padam na pysk, a wcale się dziś nie narobiłam. Wiecie, że nie sprzątałam? Nic a nicAle to przez to, że maż robi balkon i Mała boi się wiertarki, więc cały dzień na podwórzu. Udało mi się jednak uprosić babcie, posiedzala z córą, a ja zrobiłam jej tort. Hm, myślalam, że będzie ładniejszy... Świeczki odpalimy jutro, bo Mała już padła
Ja zaraz idę do kąpieli, potem zapakować prezent i wieczorny relaks z karmi. Bo jak wiadomo, od półtora roku mogę być w ciaży, więc nawet nie ma się jak napić.
Mega, EwaT, malgos741, inessa, Bliska 77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:Bedzie z niego ciacho!
Sabina, Mega, malgos741, inessa, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Wlazłam, myślę, nie nadrobię - a tu co? Weekendowo
Witajcie dziewczynki
Nawet nie wiem czemu padam na pysk, a wcale się dziś nie narobiłam. Wiecie, że nie sprzątałam? Nic a nicAle to przez to, że maż robi balkon i Mała boi się wiertarki, więc cały dzień na podwórzu. Udało mi się jednak uprosić babcie, posiedzala z córą, a ja zrobiłam jej tort. Hm, myślalam, że będzie ładniejszy... Świeczki odpalimy jutro, bo Mała już padła
Ja zaraz idę do kąpieli, potem zapakować prezent i wieczorny relaks z karmi. Bo jak wiadomo, od półtora roku mogę być w ciaży, więc nawet nie ma się jak napić.
Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Sabinko corcia na pewno bedzie zadowolona z torta
Było po prostu posmarować samą nutellą i już
A jak wyglądał to pokaże Wam jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 20:46
Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Zrobiłam dwa kremy - jeden z serkami homogenizowanymi i brzoskwiniami, a drugi z nutellą. Okazało się, że dzieć wypluł pierwszy (po co dałam jej skoszotwać?), a drugi zjadłaby cały. Mąz też woli ten z nutellą. No i po co ja się tyle napracowałam?
Było po prostu posmarować samą nutellą i już
A jak wyglądał to pokaże Wam jutroSabina lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dorka synek, nono, neźle się zapowiada
Masz już wiatrówkę na potencjalne synowe?Mega, Sabina, inessa lubią tę wiadomość
-
słuchajcie ale numer trochę mi sie ostatnio przytyło i mój mąż się śmieje ze niedługo nie zmieszczę sie w spodnie
, kupiłam dzisiaj w lidlu córce getry 2 pary w rozmiarze na 146-152 i co? Na nią za duże a na mnie dobre
normalnie mam dobry humor
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2014, 21:07
Sabina, malgos741, iwcia77 lubią tę wiadomość