X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Jesli narzeczona nie uznalaby przedszkolnej fotki swojego faceta inaczej niz za slodziutka - to ja bym nie chciala miec takiej synowej...
    to czy byś chciała czy nie...to raczej większego wpływu mieć nie będzie na wybór dziecka...:)

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może...:)ale co innego, kiedy przebiera się świadoma istota - i wie co robi...np.. dla zabawy w grupie, a co innego, jak się to robi np. zwierzęciu

Matko, znowu moj biedny kot na tapecie! ;)
    No to polecmy dalej, jesli mowimy o swiadomosci istot lub jej braku.
    Przyznac sie, ktora przekluwala uszy swojej malej corce, kiedy ta jeszcze nie byla tego swiadoma? Dla mnie to jest gruba akcja - zrobmy to, kiedy ma 2 miesiace, to nie bedzie pamietala...

Mega, Reni, samira lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Przyznac sie, ktora przekluwala uszy swojej malej corce, kiedy ta jeszcze nie byla tego swiadoma? Dla mnie to jest gruba akcja - zrobmy to, kiedy ma 2 miesiace, to nie bedzie pamietala...
    ja jestem wielkim przeciwnikiem takich akcji...u mnie w pracy jedna z koleżanek tak zrobiła - jej sprawa i jej dziecko - ale taka kilkumiesięczna dziewczynka z kolczykami w uszach wygląda idiotycznie po prostu....mnie osobiście przekłuto uszy w wieku prawie 8 lat na moją wyraźną prośbę...

samira, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    no ja swojej corce napewno uszu nie przebijalalam ;)

Bozia3, Pusurek, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    to czy byś chciała czy nie...to raczej większego wpływu mieć nie będzie na wybór dziecka...:)
    Adamek przyprowadzi nabotoxowana lafirynde z wielkimi cyckami i plastikowymi warami glonojada ktora bedzie do Ciebie mowila: mamusiu ;) no i co zrobisz? nic nie zrobisz :)

Bozia3, mysza1975, samira, Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja jestem wielkim przeciwnikiem takich akcji...u mnie w pracy jedna z koleżanek tak zrobiła - jej sprawa i jej dziecko - ale taka kilkumiesięczna dziewczynka z kolczykami w uszach wygląda idiotycznie po prostu....mnie osobiście przekłuto uszy w wieku prawie 8 lat na moją wyraźną prośbę...

Ale przyznasz, ze kobiet robiacych to swoim corkom jest raczej duzo wiecej niz tych, ktore przebieraja swoje koty na 5 min do zdjecia? :P
    Ja tez uwazam, ze maciupkie dziewczyneczki z kolczykami wygladaja po prostu okropnie. Ja mialam przeklute uszy w 10 roku zycia i zaluje. Moja corka nie ma wcale.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Adamek przyprowadzi nabotoxowana lafirynde z wielkimi cyckami i plastikowymi warami glonojada ktora bedzie do Ciebie mowila: mamusiu ;) no i co zrobisz? nic nie zrobisz :)

Powiem Ci, ze nie wiem. Ale w glebi ducha pewnie bede szczesliwa, ze nie przyszedl z chlopakiem...

Bozia3, Żanet, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ale przyznasz, ze kobiet robiacych to swoim corkom jest raczej duzo wiecej niz tych, ktore przebieraja swoje koty na 5 min do zdjecia? :P
    Ja tez uwazam, ze maciupkie dziewczyneczki z kolczykami wygladaja po prostu okropnie. Ja mialam przeklute uszy w 10 roku zycia i zaluje. Moja corka nie ma wcale.
    a dlaczego załujesz? mnie to raczej obojętne jest...po prostu tych dziurek obecnie nie używam i już...:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Powiem Ci, ze nie wiem. Ale w glebi ducha pewnie bede szczesliwa, ze nie przyszedl z chlopakiem...
    nawet gdyby przyszedl z przystojnym? ;)
    aha, dodam jeszcze ze ta zdzira bedzie kazala mu sprzatac, prasowac i nie bedzie mu gotowala obiadow ;) no i zamieszkaja z Toba, bo ciezkie czasy teraz... ;)
    to moze lepszy ten przystojny chlopak? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 17:09

Pusurek, Bozia3, mysza1975, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a dlaczego załujesz? mnie to raczej obojętne jest...po prostu tych dziurek obecnie nie używam i już...:)
    No i brzydko wygladaja... Taka ladna czesc ciala i bezpowrotnie uszkodzona.
    Ja jestem alergikiem i niestety nie moge nosic zadnych kolczykow o czym wczesniej nie wiedzialam, no bo skad. Dziurki ropieja mi do tej pory, przy probie wlozenia nawet zlotych kolczykow puchna. Chybiona inwestycja.
    Corka ma fazy raz na jakis czas, ze chce kolczyki, a jest jeszcze wieksza alergiczka niz ja. Pokazuje jej wtedy moje dziurki i chec jej przechodzi na kolejny rok.

mysza1975 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Andżej a Ty?
    działasz coś?
    co tam się dzieje?! no nic się dowiedzieć nie można..

jakos sie trzymam ale zle sie czuje, siku chodze doslownie co 10-15 min i zupelnie z sil opadlam

Mega, Reni, samira, Bliska 77, Simba, Sabina, mysza1975, Żanet, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nawet gdyby przyszedl z przystojnym? ;)
    aha, dodam jeszcze ze ta zdzira bedzie kazala mu sprzatac, prasowac i nie bedzie mu gotowala obiadow ;) no i zamieszkaja z Toba, bo ciezkie czasy teraz... ;)
    to moze lepszy ten przystojny chlopak? ;)

Ciezkie pytania zadajesz! :D Jesli moj syn bedzie tez synem swojego ojca, to bedzie uwielbial sprzatanie. ;) Krzywdy moze nie bedzie mial pod tym wzgledem.
    Jego zycie, wyjde chyba z zalozenia. Ale nawet przystojnego kolesia ciezej bedzie mi zaakceptowac niz plastikowa babe.
    A ze mna nie bedzie mieszkal, bo bedzie pewnie mieszkal w No. Tu nie ma ciezkich czasow. ;)

Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie to barbarzyństwo
    Widzialam dwulatke z rozerwanym uchem.. Ślicznie
    Pusurek wrote:

Pusurek, samira, Bliska 77, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jakos sie trzymam ale zle sie czuje, siku chodze doslownie co 10-15 min i zupelnie z sil opadlam
    Ewka, nie mozesz teraz urodzic, bo teraz rodzi Caffe. Ciezko jest sie ekscytowac 2 porodami i potem 2 dzieci jednoczesnie. Musisz poczekac chwile jeszcze. ;)

Mega, Bursztyn, samira, Bliska 77, ania.g, moremi, mysza1975, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zbierasz sily na wielkie wyjscie

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Ciezkie pytania zadajesz! :D Jesli moj syn bedzie tez synem swojego ojca, to bedzie uwielbial sprzatanie.
    czyli co do ojcostwa Twego chlopa nie pewnosci.... no to pieknie ;)
    Pusurek wrote:
    A ze mna nie bedzie mieszkal, bo bedzie pewnie mieszkal w No. Tu nie ma ciezkich czasow. ;)
    narazie nie ma ;)

Simba, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zobaczcie jaki super filmik:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=10150765551480935&set=vb.674130934&type=2&theater

Bursztyn, mysza1975, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe uważam sobie w kulki leci! Jak tak można..ze niby rodzi i nie ma czasu nic napisać
    Akurat!

samira, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    narazie nie ma ;)

Ropy maja na kolejne 50 lat, wystarczy.
    A co Adamek bedzie robil na emeryturze, tego juz raczej mamusia nie dozyje. ;)

Mega lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zobaczcie jaki super filmik:
    https://www.facebook.com/photo.php?v=10150765551480935&set=vb.674130934&type=2&theater
    no i to mnie rozczula :)
    a ludzie jakos nie... :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 3479 3480 3481 3482 3483 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ