X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuck, siedzę na zebraniu i czytam z partyzanta. Nawet spokojnie się nacies
    zyć nie mogę :(

mysza1975, Mega, ania.g, peppapig, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdanżam do domu .. dużo nie pisać w metrze słaby zasięg!

mysza1975, Mega, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kcem blobfisha http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0cb6b84d29f.jpg

Widze tu pewne trudnosci techniczne, ale co tam... zamowienie przyjete! :D ;)

Reni, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaraz też lece na zebranie...

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    fajny, ciekawe tylko czym wytlumaczyc ta kosmiczna cene malego kosmity?
    w sumie nazwa adekwatna do ceny...
    uważasz, że to drogo? to całkiem przyzwoita cena - nie masz chyba orientacji ile mogą kosztować takie rzeczy dla dziecka...
    ale Ty opatrzona angielskimi ciuchami i cenami możesz odstawać w tym względzie..;)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    uważasz, że to drogo? to całkiem przyzwoita cena - nie masz chyba orientacji ile mogą kosztować takie rzeczy dla dziecka...
    ale Ty opatrzona angielskimi ciuchami i cenami możesz odstawać w tym względzie..;)
    to prawda...
    wiem ze w PL ubranka dla dzieci sa bardzo drogie. Wyslalam ostatnio paczke dla moich bratankow (maly mial urodziny no i jestem matka chrzestna malej) bo tutaj naprawde mozna bardzo tanioo kupic fajne rzeczy dla maluchow

Pusurek, Bozia3, samira, Bliska 77, iwcia77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Eee, Bursztyn ma Primarka. Toz tam to sa ceny.
    Ja kupilam kombinezon na zime za 45 zet na 5.10.15, kolekcja zeszla zima. Ponad 100 to jednak ciut drogo.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja się bardziej skłaniam do takiego kombinezonu, jaki pokazała mysza...dla mnie wygodniej ubrać dziecko w domu i już takiego zapakowanego wynieść do wózka...a na wiosnę i letnie upały wydaje mi się to za ciepłe...:)

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Eee, Bursztyn ma Primarka. Toz tam to sa ceny.
    Ja kupilam kombinezon na zime za 45 zet na 5.10.15, kolekcja zeszla zima. Ponad 100 to jednak ciut drogo.
    Primarka tez, ale sa rowniez inne sklepy z bardzo rozsadnymi cenami
    ceny w PL sa przegiete i niczym nieuzasadnione

Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.hm.com/no/product/10670?article=10670-A

No czy nie jest slodziutkie? :)

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Bozia, nie mow, ze nie masz jeszcze dla Kajtka dresiku z uszkami. Szejm normalnie. :P
    już wystarczy, ze starszy ma zdjęcie z przedszkola - jako króliczek - do dziś pół rodziny ma ubaw...a ja jak chcę go zaszantażować, to go straszę, że pokażę to zdjęcie jego narzeczonej...:)
    w ogóle się zastanawiam dlaczego robi się to dzieciom i przebiera się je za jakieś cudaki zwierzaki...:) że już nie wspomnę o tym, że robią to ludzie również zwierzętom, które się nie mają jak obronić...ubrałabym właściciela takie go zwierzaka w identyczny strój i kazała pozować do zdjęć...a potem rozesłałabym te foty do wszystkich znajomych...:)

Bursztyn, mysza1975, samira, polarmiś, moremi lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak tak wszystko podliczyc to na wyprawke idzie gora pieniedzy, a potem trzeba tylko dokladac :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    http://www.hm.com/no/product/10670?article=10670-A

No czy nie jest slodziutkie? :)
    ja mam po młodym coś w tym stylu, ale owieczkę - dla niemowlaka niezłe...:)

Pusurek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Primarka tez, ale sa rowniez inne sklepy z bardzo rozsadnymi cenami
    ceny w PL sa przegiete i niczym nieuzasadnione
    True true. Chyba, ze trafisz na fajne wyprzedaze.
    Chociaz moje doswiadczenie mowi, ze np. ciuchy z wyprzedazy kupione w No sa duzo tansze, niz te same z wyprzedazy w Pl. Dziwne to bardzo.

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Jak tak wszystko podliczyc to na wyprawke idzie gora pieniedzy, a potem trzeba tylko dokladac :)
    i tak już całe życie z dziećmi...:) na szczęście ich posiadanie nie jest obligatoryjne..:)

Bursztyn, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    już wystarczy, ze starszy ma zdjęcie z przedszkola - jako króliczek - do dziś pół rodziny ma ubaw...a ja jak chcę go zaszantażować, to go straszę, że pokażę to zdjęcie jego narzeczonej...:)
    w ogóle się zastanawiam dlaczego robi się to dzieciom i przebiera się je za jakieś cudaki zwierzaki...:) że już nie wspomnę o tym, że robią to ludzie również zwierzętom, które się nie mają jak obronić...ubrałabym właściciela takie go zwierzaka w identyczny strój i kazała pozować do zdjęć...a potem rozesłałabym te foty do wszystkich znajomych...:)
    zrobilabym to samo :)
    a przebrac najlepiej za blobfisha ktorego wkleila Reni przed chwila :)

Reni, moremi lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Dawaj teraz, wiesz jakie sa fajne ciuszki na zime dla dzieci? Kombinezoniki z uszkami, jakies misie i inne kojoty, super. Na lato takich nie ma. ;)
    Ja mam misiowy z h&m, kupiłam na allegro za 28 zł. Jest cudny.

Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Uwierz mi, gdybym miala przebranie kury, bylabym na wszystkich wielkanocnych kartkach! :D
    Ale ja to z tych, co to lubia tez Multiple, dlatego, ze jest inna i zabawna. ;)
    U szkole u mojej corki co raz sie dzieciaki przebieraja, jest ustawka, ze np. jutro przychodzimy ubrani za koty. No i sa wymalowane wasiki, kocie ogony, uszka na glowie. I nie mowimy o maluchach, to sa dzieciaki w wieku 12 - 15 lat. Nauczyciele tez sie czasem przebieraja, jesli jest wspolna ustawka. I lubimy sie z siebie wtedy posmiac, nikt sie siebie nie wstydzi.
    Moze to w polskim narodzie poczucie humoru ginie? :P

Mega, Reni lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    Uwierz mi, gdybym miala przebranie kury, bylabym na wszystkich wielkanocnych kartkach! :D
    Ale ja to z tych, co to lubia tez Multiple, dlatego, ze jest inna i zabawna. ;)
    U szkole u mojej corki co raz sie dzieciaki przebieraja, jest ustawka, ze np. jutro przychodzimy ubrani za koty. No i sa wymalowane wasiki, kocie ogony, uszka na glowie. I nie mowimy o maluchach, to sa dzieciaki w wieku 12 - 15 lat. Nauczyciele tez sie czasem przebieraja, jesli jest wspolna ustawka. I lubimy sie z siebie wtedy posmiac, nikt sie siebie nie wstydzi.
    Moze to w polskim narodzie poczucie humoru ginie? :P
    może...:)ale co innego, kiedy przebiera się świadoma istota - i wie co robi...np.. dla zabawy w grupie, a co innego, jak się to robi np. zwierzęciu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2014, 16:46

Bursztyn lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 czerwca 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

Jesli narzeczona nie uznalaby przedszkolnej fotki swojego faceta inaczej niz za slodziutka - to ja bym nie chciala miec takiej synowej...

samira, Reni lubią tę wiadomość

‹‹ 3478 3479 3480 3481 3482 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ