35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:zrobiłam postępy w pracy
przełożyłam papiery na drugą stronę biurka
jest dobrze ..polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aprilka wrote:Takie jeszcze mam moze głupie pytanie....dzisiejsze usg miałam po brzuszka a nie dopochwowe czy to jest jakaś różnica? Doktor powiedziała ze nie ma takiej potrzeby bo ona wszystko widzi.....
Może ma jakiś super sprzęt.
Ja monitoring i pierwsze usg w ciąży miałam dopochwowo. Dopiero to prenatalne w 13 tygodniu ciąży miałam przez powłoki brzuszne.Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ciezarowki, kupujecie spiworki do wozkow dla dzieci? Laski, ktore rodza zima, to pewnie tak, ale te letnio - jesienne?
Pusurek, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:no ja raczej będę musiała....urodzę w drugiej połowie września chyba, więc cała zima przede mną...
Masz jakis upatrzony? I bedziesz go miala od poczatku?
Ja chce kupic taki: http://www.bewis.pl/index.php?products=product&prod_id=1559
z taka niby welna owcza. Mialam z corka podobny, byl genialny, bo chlodzil w lecie, grzal w zimie ( jak to welna ). A nie mialam dla niej glebokiego wozka, tylko rozkladana spacerowke, spiworek byl prawie jak gondolka do wozka.
Ma ktoras moze z was tej firmy? Albo cos wie o nim? -
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja tez wierze w ten przesąd - kilka razy już się potwierdziło...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Pusurek wrote:Ciezarowki, kupujecie spiworki do wozkow dla dzieci? Laski, ktore rodza zima, to pewnie tak, ale te letnio - jesienne?
Pusurek lubi tę wiadomość
-
a co ma znajomy do kuzynki?Dorka1979 wrote:U nas zmarł 5 lat temu nasz bardzo dobry znajomy w wieku 39 lat i w tym czasie co on zmarł urodziła się kuzynki córka nasza Zuzieńka dosłownie minuta w minutę
Bursztyn, Simba lubią tę wiadomość
-
oooo nie ja nie mogę teraz zajść w ciążę, bo poród w lutym
zimno i takie tam
czyli jednak chce czy nie chcę muszę zajść we wrześniupeppapig, samira, Mega, ania.g, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Peppa - to może powinnaś zaraz po owulce jechać na dupku i luteinie - bo skoro masz słaby progesteron, to CIę to wspomoże...
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny